Novokuzněck – Soči 3:4 (0:1 po s.n.) | Novosibirsk – Jaroslavl 1:0 (kon.) | Jokerit – HC Slovan 4:1 (kon.)
N.Novgorod – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 1:2 (kon.) | Riga – Záhřeb 1:2 (kon.)
Minsk – Chanty-Mansijsk 0:3 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Středa 23.09.2015, 18:30 • Minsk Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno. Ve třetí části se Dinamo opět snažilo, ovšem přáno mu nebylo. Definitivní pojistku bodového zisku pro hosty přidal Igor Bortnikov. Jugra tak zvítězila na půdě Minsku v poměru 3:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střelky na branku: 31:19 (20:47:40)
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Dinamo dohrává utkání v útočném pásmu, ovšem bezmyšlenkovité kombinace symbolizují zmar domácího celku v kontextu celého zápasu.
     
    58:24
    Postavení mimo hru v podání domácích. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže hostující svatyni.
     
    57:41
    Nyní to hokejisté v bílém s razancí přehnali, puk letí přes všechny čáry. Dění se tak vrací před Fokina.
     
    57:09
    Jugra již pouze vyhazuje a vyčkává na konec duelu. Není divu, náskok hosté je velice solidní. Dinamo se nemůže dostat do kloudné šance.
     
    56:11
    Zdálo se, že se domácí dostanou do další zajímavé pozice, ovšem protentokrát defenziva Chanty-Mansijsku zafungovala na jedničku.
     
    55:49
    Ellison se teď ocitl v obrovské možnosti, když dostal přihrávku do jízdy. Z mezikruží ale nechal vyniknout Fokina, který si povyjel a vynikajícím zásahem udržel nadále čisté konto. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    55:23
    Snaha Minsku je sympatická, ovšem Jugra si jako favorit utkání drží své nabyté vedení. Kvalita je dnes zkrátka na hostující straně.
     
    54:31
    Jugra již pouze konsolidovaně brání. Nyní si Fokin připsal další zásah, a to proti nepříliš nebezpečné ráně Pavloviče. Ten odjíždí poněkud zklamaně na střídačku.
     
    53:46
    Hosté jsou v plném počtu, ani tentokráte nedokázala družina v modrých dresech, tedy domácí, nic kloudného vymyslet. Utkání se pomalu, ale jistě chýlí ke konci.
     
    53:06
    Stále trvá sevření Mansijsku, který je pod velkým tlakem. Ulevuje mu ale Fokin, který eliminuje Ellisonovu ránu od modré. Následuje komerční přestávka.
     
    52:21
    Domácí sice kombinují, avšak z tribun se ozývá nespokojený pískot. Není divu, Minsk doposud neohrozil Fokina. Jugra navíc vyhodila přes všechny čáry.
     
    51:46
    Nyní se již bude vylučovat. Stoupající aktivita domácí ekipy donutila soupeře k nedovolenému zákroku. Vinou hákování odjíždí na dvě minuty podruhé v této periodě Oleg Jašin (JUG).
     
    50:28
    Dinamo nadále operuje v útočném pásmu, kde se nakonec dostalo do zakončení. Velký závar ale hosté ustáli a touš ve své síti nedopustili. Následně došlo k menší strkanici, avšak vylučovat se nebude.
     
    49:58
    Cheechoo se prodral do zakončení po pravé straně, avšak z poměrně velkého úhlu Fokina nepřekonal. Ten posléze raději přerušil hru.
     
    49:11
    Paul Ščechura přejel útočnou modrou čáru příliš rychle, a tak je odpískáno postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
    48:04. Igor BORTNIKOV - 0:3
     
    48:04
    Jugra právě vstřelila branku!
    Troufám si říci, že je rozhodnuto o osudu duelu. Hosté uháněli do přečíslení dvou na jednoho, které vyřešili bravurně. Po přihrávce z pravé strany doslova "vykoupal" gólmana domácích IGOR BORTNIKOV. Asistence: Konstantin Panov.
     
    47:09
    Po lehkém nahození v podání domácích zasahuje Glass. Následuje komerční přestávka, která přerušuje nepříliš atraktivní třetí část. Doufejme, že nastane zlepšení.
     
    46:51
    Icing hostí, hra se vrací před Fokina, který je momentálně v poměrně velké permanenci. Zatím se ale se svou rolí pere obdivuhodně.
     
    46:36
    Po delší době se do akce vydala také Jugra, jejíž snažení zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    45:53
    Hosté jsou v plném počtu, Minsk si příliš zajímavých možností nevytvořil. Čas teď bude domácím borcům utíkat velice rychle. Podaří se jim snížit?
     
    45:23
    Matěruchin nabil zpoza brány svému spoluhráči, který ale skórovat nedokázal, neboť nepropálil hradbu hostujících těl. Dinamo ale pokračuje v kombinaci.
     
    44:41
    Po rychlé kombinaci pálil od modré čáry domácí zadák, ovšem Fokin si povyjel a brilantně zasáhl. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    43:53
    Domácí si zahrají v početní výhodě, za podražení odjíždí na trestnou lavici Oleg Jašin (JUG). Minsk tak má dobrou možnost ke zdramatizování duelu.
     
    42:34
    Alexej Kaljužnij se prodral kupředu po levé straně, načež zkusil své štěstí. Fokin ale opět zasáhl v poklidu. Posléze ale ihned rozehrál.
     
    41:26
    Ránu od modré čáry z levé strany kolbiště vyslal Nogačjov. Prudký pokus domácího obránce ale Fokin bez větších obtíží eliminuje a přerušuje hru.
     
    40:32
    Hosté hrají v poklidu, pomalu rozbíjí jeden domácí atak za druhým. Uvidíme, jak se Minsku nadále povede.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá perioda je minulostí. Aktivnější byli domácí, ovšem skórovat se dvakrát podařilo Jugře. Nejprve se prosadil Pavel Medveděv, následně se v přesilové hře předvedl Nikita Gusev. Podaří se Dinamu zvrátit stav utkání? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 17:17
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:36
    Poslední minuta druhé části probíhá v poklidném duchu, ani jedno z mužstev se nikam příliš netlačí. Konečný hvizd je velice blízko.
     
    38:24
    Hosté jsou v plném počtu, Dinamo se nedostalo do žádné vážnější brankové příležitosti.
     
    37:02
    Jugra vyhazuje přes všechny čáry, toto oslabení zatím zvládá velice dobře. Dinamo se nemůže dostat do palebných pozic.
     
    36:24
    Bude se znovu vylučovat, a to na straně hostí. Za hákování odjíždí na trestnou lavici Ivan Jacenko (JUG).
     
    35:23
    Domácí jsou inkasovanou brankou poměrně zaskočeni, momentálně se jim příliš nedaří přihrávky. Uvidíme, jak tomu bude nadále.
    34:51. Nikita GUSEV - 0:2
     
    34:51
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují své vedení, a to po zdánlivě nenápadné kombinaci. NIKITA GUSEV hledal někoho ze spoluhráčů, což se mu příliš nepovedlo. Rozhodl se tak zakončit sám a byl úspěšný. Prudký švih skončil za zády zasahujícího Glasse. Asistence: Konstantin Panov, Grigorij Želdakov.
     
    34:01
    V současnosti se hraje převážně ve středním pásmu. Je zde ale další vyloučení, domácí jsou potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    33:06
    Zakázané uvolnění v podání hostí vrací hru před Fokina. Jugra momentálně působí poněkud rozháraným dojmem. Stále však drží své těsné vedení.
     
    32:29
    Další Glassův zásah, tentokráte proti ráně od levého mantinelu. Opět úspěšný, načež se domácí vydali do protiofenzivy. Tu zase pohotově eliminuje Fokin.
     
    31:59
    Pogorišnij způsobil před Glassem drobný závar, který ale domácí muž v masce nakonec hasí bez úhony. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    31:09
    Hnedle po skončení oslabení se kupředu vydal Matt Ellison. Ten ještě viděl najíždějícího spoluhráče, kterému však poslal příliš prudký pas. Z nadějně vypadající akce tak nic nebylo.
     
    30:32
    A opět puk letí až k Fokinovi. Hosté své šance maří špatnou kombinací. Tato početní výhoda zcela jistě nebude patřit k těm lepším.
     
    29:41
    Dinamo vyhodilo přes všechny čáry, a tak hosté musí začít takříkajíc od píky. Minsk se zatím za podpory aktivní publika brání velice dobře.
     
    29:09
    Teprve podruhé v utkání se bude vylučovat a opět za podražení. Na lavici hanby odjíždí domácí Ivan Usenko (MIN). Podaří se Jugře vyrovnat?
     
    27:48
    Dinamo se tlačí kupředu a snaží se vyrovnat. Zatím se mu to však příliš nevede, Jugra se ukazuje jako velice houževnatý soupeř.
     
    26:29
    Po ráně z pozice levého kruhu hned dvakrát zasahoval Fokin. Byl opět úspěšný a poté raději ponechal puk ve své moci.
     
    25:58
    Fokin nyní po zběsilé pasáži raději ponechal puk ve své moci, čímž dopřál oběma celkům oddech. Následuje komerční přestávka.
     
    25:03
    Nyní se pro změnu vydal na útočný výlet Nick Bailen. Ani on ale neposlal svůj projektil mezi hradbou hostujících těl. Jugra tak nadále drží těsné vedení.
     
    24:21
    Matěruchin hledajíce výhodnou palebnou pozici obkroužil celé útočné pásmo. Lehké nahození od levého mantinelu ale Fokinovi příliš starostí nenadělalo.
     
    23:34
    Hosté hýří aktivitou, momentálně jsou o poznání lepším celkem. Do brankových příležitostí se ale nedostávají. Po protiofenzivě Dinama však nyní musel zasahovat Fokin. Povedlo se mu to však výborně.
     
    22:36
    Domácí chtěli bleskově odpovědět, ovšem rána v podání Gavruse nebyla příliš nebezpečná. Projektil z pozice levého kruhu Fokin bez větších obtíží lapil.
    21:53. Pavel MEDVEDĚV - 0:1
     
    21:53
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení. Ihned po vhazování se k volnému kotouči dostal PAVEL MEDVEDĚV, který jej posléze nekompromisně uklidil k levé tyči. Bez asistence.
     
    21:12
    Nahození od modré čáry bylo zblokováno domácím zadákem, posléze se Minsk osvobodil vyhozením touše do střední třetiny. Jugra ale zahajuje další útok.
     
    20:36
    Hosté se chtěli dostat před útočnou modrou čáru, avšak byli chyceni v ofsajdové pasti. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První perioda je minulostí, zpočátku byl k vidění zajímavý hokej. Postupně však aktivita upadla, za zmínku stojí pouze příležitost, v níž se ocitl domácí Meleško. Ten však neproměnil, a tak na branku stále čekáme. Jak se bude zápas nadále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 7:7
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:42
    První dějství v poklidu spěje do svého finiše, žádný z celků se již nikam nežene. Zdá se, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu. Nakonec však ještě Glass musel zasahovat, a to proti Jacenkově ráně. Byl úspěšný.
     
    19:02
    Další atak hostí zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmo, blíže domácí brance.
     
    18:37
    Průnik podél levého mantinelu brankou nekončí, Meleško pozorného Fokina nepropálil. Následný protiútok Jugry měl však jepičí život.
     
    17:36
    O puk se bojuje převážně ve středním pásmu, kde ani jedné z družin žádné vážnější nebezpečí nehrozí. Uvidíme, co se ještě v první části uděje.
     
    16:23
    Hra se momentálně přelévá z jedné strany na druhou. Po ataku hostující ekipy nakonec vše hasí Glasse. jehož posléze nechtěně zavalil forvard Jugry. Vše se obejde bez trestu.
     
    15:51
    Po delší době se dostala kupředu rovněž Jugra. Lehká střela z hranice útočného pásma ale nemohla Glasse ohrozit.
     
    15:02
    Konec útočných nadějí, postavení domácího borce v brankovišti. Na řadě je další komerční přestávka. První perioda se pomalu, ale jistě chýlí ke svému závěru.
     
    14:10
    Domácí ale pokračují v aktivním herním pojetí, což kvitují především fanoušci běloruského klubu. Na světelné tabuli ale stále svítí nerozhodný stav.
     
    13:40
    Jugra je v plném počtu, toto oslabení přečkala bez úhony. Domácí hokejisté za tuto přesilovou hru zcela jistě pochvalu nedostanou. Uvidíme, jak se bude zápas nadále vyvíjet.
     
    12:32
    Domácí velice dobře kombinují, ale zatím se nemohou dostat do výraznějších střeleckých pozic. Jugra se prezentuje velice dobrým pohybem.
     
    11:58
    Rána od modré čáry končí v ochranné síti. Stalo tak ale s tečí, a tak se bude vhazovat v útočném pásmu Minsku.
     
    11:40
    Bude se poprvé v utkání vylučovat, přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. Za podražení odjíždí pykat Nikita Gusev (JUG). Jak si Dinamo s touto možností poradí?
     
    10:24
    Další zajímavá situace, v níž se ocitl Matěruchin. Ránu z levé strany hrací plochy ale Fokin bez větších obtíží eliminuje. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    09:21
    V obrovské šanci se ocitl domácí Dmitrij Meleško. Zcela sám před Fokinem, ale branku minul, hostující brankář nakonec vůbec nemusel zasahovat. Dinamo se poté osvobodilo.
     
    08:11
    Minsk zlepšil svůj herní projev, což je znát především v přechodu středního pásma. Do velkých šancí se ale nedostává. Na druhé straně nedal Glass možnost dorážet Gusevovi.
     
    07:24
    Nyní se pro změnu kupředu vydala domácí družina, která se nakonec také dostala do šance. Těsně před Fokinem tečoval nahození od modré čáry Gavrus. Brankář Jugry byl ale pozorný a včas zasáhl.
     
    06:32
    Další drobný závar před Glassem, který inicioval Buljanskij. Hostující forvard s devatenáctkou na zádech ale na gólmana nevyzrál. Hra je tak opět přerušena.
     
    06:12
    Před dotírajícími hostujícími borci Glass přerušuje hru. Vhazovat se bude po levé ruce domácího muže v masce. To vše ale až po komerční přestávce.
     
    05:06
    Domácí fanoušci se rozbouřili, neboť se do zajímavé pozice dostal Matěruchin. Nepříliš zaměstnaný Fokin ale jeho přízemní pokus eliminoval.
     
    04:11
    A další icing domácích. Iniciativu utkání momentálně převzali hosté, kteří působí velice živým dojmem. Uvidíme, jak tomu bude v následujícím průběhu.
     
    03:24
    Zakázané uvolnění domácího celku, vhazovat se tak bude před Glassem, přesněji po jeho pravé ruce.
     
    02:59
    Doposud nebyla k vidění žádná vážnější příležitost. Na stadionu panuje vynikající atmosféra, domácí fanoušci jsou dobře slyšet.
     
    02:04
    Další akci domácí ekipy zastavuje postavení mimo hru. Buly tak proběhne ve středním pásmu, blíže hostující svatyni. Zatím sledujeme velmi aktivní herní projev Dinama.
     
    01:18
    Hokejisté Minsku jsou poměrně aktivní, zatím se snadno dostávají do útočného pásma. Do střeleckých pozic však nikoliv, Jugra komplikace nepřipouští.
     
    00:11
    Domácí hokejisté zahajují utkání zakázaným uvolněním. Hra se tak stěhuje před Glasse, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou na hrací ploše, duel bude za malou chvíli zahájen.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Gunderson, Bailen, Nogačjov, Krajíček, Znacharenko, Goroško, Usenko – Kaljužnij, Gavrus, Ščechura – Cheechoo, Ellison, Vesce – Matěruchin, Pavlovič, Meleško – Drozd, Bujnitskij, Michaljov, Ambrožejčik

    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Gelašvili) – Ugolnikov, Želdakov, Seleznjov, Antonov, Vasilčenko, Pogorišnij, Kalašnikov – Panov, Bortnikov, Gusev – Jašin, Volkov, Ivanov – Čibisov, Buljanskij, Taraťuchin – Yacenko, Medveděv, Varfolomejev

    Rozhodčí: Buturlin, Ovčinnikov – Šalagin, Šišlo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Pohled do statistik

    Minsk se momentálně nachází na jedenácté příčce Západní konference, na svém kontě má 14 bodů. V posledním ligovém duelu navíc neuspěl, když padl na půdě Soči v poměru 1:4.

    Jugra je v o poznání lepší situaci, zisk 20 bodů stačí na průběžnou pátou příčku Východní konference. V předchozím kole si Chanty-Mansijsk v domácím prostřední poradil 3:0 s Avangardem Omsk.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu své další pokračování, v jehož rámci změří síly celky HC Dinamo Minsk a Jugra Chanty-Mansijsk. Úvodní buly je v Minsk Ice Palace, tedy domovském stánku běloruského celku, naplánováno na 18:30. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 22. Medveděv, 35. Gusev (Panov, Želdakov), 49. Bortnikov (Panov)


    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Gunderson, Bailen, Nogačjov, Krajíček, Znacharenko, Goroško, Usenko – Kaljužnij, Gavrus, Ščechura – Cheechoo, Ellison, Vesce – Matěruchin, Pavlovič, Meleško – Drozd, Bujnitskij, Michaljov, Ambrožejčik
    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Gelašvili) – Ugolnikov, Želdakov, Seleznjov, Antonov, Vasilčenko, Pogorišnij, Kalašnikov – Panov, Bortnikov, Gusev – Jašin, Volkov, Ivanov – Čibisov, Buljanskij, Taraťuchin – Yacenko, Medveděv, Varfolomejev

    Rozhodčí: Buturlin, Ovčinnikov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 9483
    bahis siteleri