Novokuzněck – Soči 3:4 (0:1 po s.n.) | Novosibirsk – Jaroslavl 1:0 (kon.) | Jokerit – HC Slovan 4:1 (kon.)
N.Novgorod – Jekatěrinburg 2:4 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 1:2 (kon.) | Riga – Záhřeb 1:2 (kon.)
Minsk – Chanty-Mansijsk 0:3 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Středa 23.09.2015, 18:30 • Minsk Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu své další pokračování, v jehož rámci změří síly celky HC Dinamo Minsk a Jugra Chanty-Mansijsk. Úvodní buly je v Minsk Ice Palace, tedy domovském stánku běloruského celku, naplánováno na 18:30. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Pohled do statistik

    Minsk se momentálně nachází na jedenácté příčce Západní konference, na svém kontě má 14 bodů. V posledním ligovém duelu navíc neuspěl, když padl na půdě Soči v poměru 1:4.

    Jugra je v o poznání lepší situaci, zisk 20 bodů stačí na průběžnou pátou příčku Východní konference. V předchozím kole si Chanty-Mansijsk v domácím prostřední poradil 3:0 s Avangardem Omsk.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Gunderson, Bailen, Nogačjov, Krajíček, Znacharenko, Goroško, Usenko – Kaljužnij, Gavrus, Ščechura – Cheechoo, Ellison, Vesce – Matěruchin, Pavlovič, Meleško – Drozd, Bujnitskij, Michaljov, Ambrožejčik

    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Gelašvili) – Ugolnikov, Želdakov, Seleznjov, Antonov, Vasilčenko, Pogorišnij, Kalašnikov – Panov, Bortnikov, Gusev – Jašin, Volkov, Ivanov – Čibisov, Buljanskij, Taraťuchin – Yacenko, Medveděv, Varfolomejev

    Rozhodčí: Buturlin, Ovčinnikov – Šalagin, Šišlo.
     
    Oba celky jsou na hrací ploše, duel bude za malou chvíli zahájen.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:11
    Domácí hokejisté zahajují utkání zakázaným uvolněním. Hra se tak stěhuje před Glasse, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    01:18
    Hokejisté Minsku jsou poměrně aktivní, zatím se snadno dostávají do útočného pásma. Do střeleckých pozic však nikoliv, Jugra komplikace nepřipouští.
     
    02:04
    Další akci domácí ekipy zastavuje postavení mimo hru. Buly tak proběhne ve středním pásmu, blíže hostující svatyni. Zatím sledujeme velmi aktivní herní projev Dinama.
     
    02:59
    Doposud nebyla k vidění žádná vážnější příležitost. Na stadionu panuje vynikající atmosféra, domácí fanoušci jsou dobře slyšet.
     
    03:24
    Zakázané uvolnění domácího celku, vhazovat se tak bude před Glassem, přesněji po jeho pravé ruce.
     
    04:11
    A další icing domácích. Iniciativu utkání momentálně převzali hosté, kteří působí velice živým dojmem. Uvidíme, jak tomu bude v následujícím průběhu.
     
    05:06
    Domácí fanoušci se rozbouřili, neboť se do zajímavé pozice dostal Matěruchin. Nepříliš zaměstnaný Fokin ale jeho přízemní pokus eliminoval.
     
    06:12
    Před dotírajícími hostujícími borci Glass přerušuje hru. Vhazovat se bude po levé ruce domácího muže v masce. To vše ale až po komerční přestávce.
     
    06:32
    Další drobný závar před Glassem, který inicioval Buljanskij. Hostující forvard s devatenáctkou na zádech ale na gólmana nevyzrál. Hra je tak opět přerušena.
     
    07:24
    Nyní se pro změnu kupředu vydala domácí družina, která se nakonec také dostala do šance. Těsně před Fokinem tečoval nahození od modré čáry Gavrus. Brankář Jugry byl ale pozorný a včas zasáhl.
     
    08:11
    Minsk zlepšil svůj herní projev, což je znát především v přechodu středního pásma. Do velkých šancí se ale nedostává. Na druhé straně nedal Glass možnost dorážet Gusevovi.
     
    09:21
    V obrovské šanci se ocitl domácí Dmitrij Meleško. Zcela sám před Fokinem, ale branku minul, hostující brankář nakonec vůbec nemusel zasahovat. Dinamo se poté osvobodilo.
     
    10:24
    Další zajímavá situace, v níž se ocitl Matěruchin. Ránu z levé strany hrací plochy ale Fokin bez větších obtíží eliminuje. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    11:40
    Bude se poprvé v utkání vylučovat, přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. Za podražení odjíždí pykat Nikita Gusev (JUG). Jak si Dinamo s touto možností poradí?
     
    11:58
    Rána od modré čáry končí v ochranné síti. Stalo tak ale s tečí, a tak se bude vhazovat v útočném pásmu Minsku.
     
    12:32
    Domácí velice dobře kombinují, ale zatím se nemohou dostat do výraznějších střeleckých pozic. Jugra se prezentuje velice dobrým pohybem.
     
    13:40
    Jugra je v plném počtu, toto oslabení přečkala bez úhony. Domácí hokejisté za tuto přesilovou hru zcela jistě pochvalu nedostanou. Uvidíme, jak se bude zápas nadále vyvíjet.
     
    14:10
    Domácí ale pokračují v aktivním herním pojetí, což kvitují především fanoušci běloruského klubu. Na světelné tabuli ale stále svítí nerozhodný stav.
     
    15:02
    Konec útočných nadějí, postavení domácího borce v brankovišti. Na řadě je další komerční přestávka. První perioda se pomalu, ale jistě chýlí ke svému závěru.
     
    15:51
    Po delší době se dostala kupředu rovněž Jugra. Lehká střela z hranice útočného pásma ale nemohla Glasse ohrozit.
     
    16:23
    Hra se momentálně přelévá z jedné strany na druhou. Po ataku hostující ekipy nakonec vše hasí Glasse. jehož posléze nechtěně zavalil forvard Jugry. Vše se obejde bez trestu.
     
    17:36
    O puk se bojuje převážně ve středním pásmu, kde ani jedné z družin žádné vážnější nebezpečí nehrozí. Uvidíme, co se ještě v první části uděje.
     
    18:37
    Průnik podél levého mantinelu brankou nekončí, Meleško pozorného Fokina nepropálil. Následný protiútok Jugry měl však jepičí život.
     
    19:02
    Další atak hostí zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmo, blíže domácí brance.
     
    19:42
    První dějství v poklidu spěje do svého finiše, žádný z celků se již nikam nežene. Zdá se, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu. Nakonec však ještě Glass musel zasahovat, a to proti Jacenkově ráně. Byl úspěšný.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První perioda je minulostí, zpočátku byl k vidění zajímavý hokej. Postupně však aktivita upadla, za zmínku stojí pouze příležitost, v níž se ocitl domácí Meleško. Ten však neproměnil, a tak na branku stále čekáme. Jak se bude zápas nadále vyvíjet? Sledujte náš on-line přenos!

    Střely na branku: 7:7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:36
    Hosté se chtěli dostat před útočnou modrou čáru, avšak byli chyceni v ofsajdové pasti. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    21:12
    Nahození od modré čáry bylo zblokováno domácím zadákem, posléze se Minsk osvobodil vyhozením touše do střední třetiny. Jugra ale zahajuje další útok.
     
    21:53
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení. Ihned po vhazování se k volnému kotouči dostal PAVEL MEDVEDĚV, který jej posléze nekompromisně uklidil k levé tyči. Bez asistence.
    21:53. Pavel MEDVEDĚV - 0:1
     
    22:36
    Domácí chtěli bleskově odpovědět, ovšem rána v podání Gavruse nebyla příliš nebezpečná. Projektil z pozice levého kruhu Fokin bez větších obtíží lapil.
     
    23:34
    Hosté hýří aktivitou, momentálně jsou o poznání lepším celkem. Do brankových příležitostí se ale nedostávají. Po protiofenzivě Dinama však nyní musel zasahovat Fokin. Povedlo se mu to však výborně.
     
    24:21
    Matěruchin hledajíce výhodnou palebnou pozici obkroužil celé útočné pásmo. Lehké nahození od levého mantinelu ale Fokinovi příliš starostí nenadělalo.
     
    25:03
    Nyní se pro změnu vydal na útočný výlet Nick Bailen. Ani on ale neposlal svůj projektil mezi hradbou hostujících těl. Jugra tak nadále drží těsné vedení.
     
    25:58
    Fokin nyní po zběsilé pasáži raději ponechal puk ve své moci, čímž dopřál oběma celkům oddech. Následuje komerční přestávka.
     
    26:29
    Po ráně z pozice levého kruhu hned dvakrát zasahoval Fokin. Byl opět úspěšný a poté raději ponechal puk ve své moci.
     
    27:48
    Dinamo se tlačí kupředu a snaží se vyrovnat. Zatím se mu to však příliš nevede, Jugra se ukazuje jako velice houževnatý soupeř.
     
    29:09
    Teprve podruhé v utkání se bude vylučovat a opět za podražení. Na lavici hanby odjíždí domácí Ivan Usenko (MIN). Podaří se Jugře vyrovnat?
     
    29:41
    Dinamo vyhodilo přes všechny čáry, a tak hosté musí začít takříkajíc od píky. Minsk se zatím za podpory aktivní publika brání velice dobře.
     
    30:32
    A opět puk letí až k Fokinovi. Hosté své šance maří špatnou kombinací. Tato početní výhoda zcela jistě nebude patřit k těm lepším.
     
    31:09
    Hnedle po skončení oslabení se kupředu vydal Matt Ellison. Ten ještě viděl najíždějícího spoluhráče, kterému však poslal příliš prudký pas. Z nadějně vypadající akce tak nic nebylo.
     
    31:59
    Pogorišnij způsobil před Glassem drobný závar, který ale domácí muž v masce nakonec hasí bez úhony. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    32:29
    Další Glassův zásah, tentokráte proti ráně od levého mantinelu. Opět úspěšný, načež se domácí vydali do protiofenzivy. Tu zase pohotově eliminuje Fokin.
     
    33:06
    Zakázané uvolnění v podání hostí vrací hru před Fokina. Jugra momentálně působí poněkud rozháraným dojmem. Stále však drží své těsné vedení.
     
    34:01
    V současnosti se hraje převážně ve středním pásmu. Je zde ale další vyloučení, domácí jsou potrestáni za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    34:51
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují své vedení, a to po zdánlivě nenápadné kombinaci. NIKITA GUSEV hledal někoho ze spoluhráčů, což se mu příliš nepovedlo. Rozhodl se tak zakončit sám a byl úspěšný. Prudký švih skončil za zády zasahujícího Glasse. Asistence: Konstantin Panov, Grigorij Želdakov.
    34:51. Nikita GUSEV - 0:2
     
    35:23
    Domácí jsou inkasovanou brankou poměrně zaskočeni, momentálně se jim příliš nedaří přihrávky. Uvidíme, jak tomu bude nadále.
     
    36:24
    Bude se znovu vylučovat, a to na straně hostí. Za hákování odjíždí na trestnou lavici Ivan Jacenko (JUG).
     
    37:02
    Jugra vyhazuje přes všechny čáry, toto oslabení zatím zvládá velice dobře. Dinamo se nemůže dostat do palebných pozic.
     
    38:24
    Hosté jsou v plném počtu, Dinamo se nedostalo do žádné vážnější brankové příležitosti.
     
    39:36
    Poslední minuta druhé části probíhá v poklidném duchu, ani jedno z mužstev se nikam příliš netlačí. Konečný hvizd je velice blízko.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá perioda je minulostí. Aktivnější byli domácí, ovšem skórovat se dvakrát podařilo Jugře. Nejprve se prosadil Pavel Medveděv, následně se v přesilové hře předvedl Nikita Gusev. Podaří se Dinamu zvrátit stav utkání? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 17:17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:32
    Hosté hrají v poklidu, pomalu rozbíjí jeden domácí atak za druhým. Uvidíme, jak se Minsku nadále povede.
     
    41:26
    Ránu od modré čáry z levé strany kolbiště vyslal Nogačjov. Prudký pokus domácího obránce ale Fokin bez větších obtíží eliminuje a přerušuje hru.
     
    42:34
    Alexej Kaljužnij se prodral kupředu po levé straně, načež zkusil své štěstí. Fokin ale opět zasáhl v poklidu. Posléze ale ihned rozehrál.
     
    43:53
    Domácí si zahrají v početní výhodě, za podražení odjíždí na trestnou lavici Oleg Jašin (JUG). Minsk tak má dobrou možnost ke zdramatizování duelu.
     
    44:41
    Po rychlé kombinaci pálil od modré čáry domácí zadák, ovšem Fokin si povyjel a brilantně zasáhl. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    45:23
    Matěruchin nabil zpoza brány svému spoluhráči, který ale skórovat nedokázal, neboť nepropálil hradbu hostujících těl. Dinamo ale pokračuje v kombinaci.
     
    45:53
    Hosté jsou v plném počtu, Minsk si příliš zajímavých možností nevytvořil. Čas teď bude domácím borcům utíkat velice rychle. Podaří se jim snížit?
     
    46:36
    Po delší době se do akce vydala také Jugra, jejíž snažení zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    46:51
    Icing hostí, hra se vrací před Fokina, který je momentálně v poměrně velké permanenci. Zatím se ale se svou rolí pere obdivuhodně.
     
    47:09
    Po lehkém nahození v podání domácích zasahuje Glass. Následuje komerční přestávka, která přerušuje nepříliš atraktivní třetí část. Doufejme, že nastane zlepšení.
     
    48:04
    Jugra právě vstřelila branku!
    Troufám si říci, že je rozhodnuto o osudu duelu. Hosté uháněli do přečíslení dvou na jednoho, které vyřešili bravurně. Po přihrávce z pravé strany doslova "vykoupal" gólmana domácích IGOR BORTNIKOV. Asistence: Konstantin Panov.
    48:04. Igor BORTNIKOV - 0:3
     
    49:11
    Paul Ščechura přejel útočnou modrou čáru příliš rychle, a tak je odpískáno postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    49:58
    Cheechoo se prodral do zakončení po pravé straně, avšak z poměrně velkého úhlu Fokina nepřekonal. Ten posléze raději přerušil hru.
     
    50:28
    Dinamo nadále operuje v útočném pásmu, kde se nakonec dostalo do zakončení. Velký závar ale hosté ustáli a touš ve své síti nedopustili. Následně došlo k menší strkanici, avšak vylučovat se nebude.
     
    51:46
    Nyní se již bude vylučovat. Stoupající aktivita domácí ekipy donutila soupeře k nedovolenému zákroku. Vinou hákování odjíždí na dvě minuty podruhé v této periodě Oleg Jašin (JUG).
     
    52:21
    Domácí sice kombinují, avšak z tribun se ozývá nespokojený pískot. Není divu, Minsk doposud neohrozil Fokina. Jugra navíc vyhodila přes všechny čáry.
     
    53:06
    Stále trvá sevření Mansijsku, který je pod velkým tlakem. Ulevuje mu ale Fokin, který eliminuje Ellisonovu ránu od modré. Následuje komerční přestávka.
     
    53:46
    Hosté jsou v plném počtu, ani tentokráte nedokázala družina v modrých dresech, tedy domácí, nic kloudného vymyslet. Utkání se pomalu, ale jistě chýlí ke konci.
     
    54:31
    Jugra již pouze konsolidovaně brání. Nyní si Fokin připsal další zásah, a to proti nepříliš nebezpečné ráně Pavloviče. Ten odjíždí poněkud zklamaně na střídačku.
     
    55:23
    Snaha Minsku je sympatická, ovšem Jugra si jako favorit utkání drží své nabyté vedení. Kvalita je dnes zkrátka na hostující straně.
     
    55:49
    Ellison se teď ocitl v obrovské možnosti, když dostal přihrávku do jízdy. Z mezikruží ale nechal vyniknout Fokina, který si povyjel a vynikajícím zásahem udržel nadále čisté konto. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    56:11
    Zdálo se, že se domácí dostanou do další zajímavé pozice, ovšem protentokrát defenziva Chanty-Mansijsku zafungovala na jedničku.
     
    57:09
    Jugra již pouze vyhazuje a vyčkává na konec duelu. Není divu, náskok hosté je velice solidní. Dinamo se nemůže dostat do kloudné šance.
     
    57:41
    Nyní to hokejisté v bílém s razancí přehnali, puk letí přes všechny čáry. Dění se tak vrací před Fokina.
     
    58:24
    Postavení mimo hru v podání domácích. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže hostující svatyni.
     
    59:27
    Dinamo dohrává utkání v útočném pásmu, ovšem bezmyšlenkovité kombinace symbolizují zmar domácího celku v kontextu celého zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Ve třetí části se Dinamo opět snažilo, ovšem přáno mu nebylo. Definitivní pojistku bodového zisku pro hosty přidal Igor Bortnikov. Jugra tak zvítězila na půdě Minsku v poměru 3:0. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střelky na branku: 31:19 (20:47:40)

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 22. Medveděv, 35. Gusev (Panov, Želdakov), 49. Bortnikov (Panov)


    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Gunderson, Bailen, Nogačjov, Krajíček, Znacharenko, Goroško, Usenko – Kaljužnij, Gavrus, Ščechura – Cheechoo, Ellison, Vesce – Matěruchin, Pavlovič, Meleško – Drozd, Bujnitskij, Michaljov, Ambrožejčik
    Jugra Chanty-Mansijsk: Fokin (Gelašvili) – Ugolnikov, Želdakov, Seleznjov, Antonov, Vasilčenko, Pogorišnij, Kalašnikov – Panov, Bortnikov, Gusev – Jašin, Volkov, Ivanov – Čibisov, Buljanskij, Taraťuchin – Yacenko, Medveděv, Varfolomejev

    Rozhodčí: Buturlin, Ovčinnikov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 9483
    bahis siteleri