Boston – Washington 2:1 (po pr.) | Columbus – St. Louis 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 7:3 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 5:3 (kon.) | Florida – Dallas 3:2 (kon.) | Montreal – Toronto 1:2 (po pr.)
Tampa – Nashville 2:3 (po pr.) | St. Louis – Columbus 5:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 0:1 (po pr.)
Chicago – Detroit 5:4 (po pr.) | Colorado – Anaheim 5:4 (po pr.) | Vancouver – San Jose 0:4 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:2 (po pr.)
konec
Philadelphia Flyers
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
New York Rangers
Středa 23.09.2015, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak že by přeci jen ještě drama? Adam vybojoval puk za brankou Flyers a následně se, i když trochu krkolomně, touš odrazil do prostoru levého kruhu, odkud jej dělovkou poslal do domácí branky MAT BODIE! Asistence: Luke Adam, Kevin Klein.
    56:29. Shayne GOSTISBEHERE - 5:2
     
    56:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to byla velká paráda v podání Flyers na konci jejich třetí využité přesilové hry! Simmonds poslal z rohu kluziště parádní křižnou přihrávku před branku, kam si sjel SHAYNE GOSTISBEHERE, jenž poslal puk z první přesně pod víko! Asistence: Wayne Simmonds, Sam Gagner.
    42:11. Shayne GOSTISBEHERE - 4:2
     
    42:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se štěstím udržel kotouč v útočném pásmu a nakonec se propracovali ke čtvrtému gólu. SHAYNE GOSTISBEHERE dostal nabito na modrou čarou a tvrdou ranou bez přípravy poslal puk přesně nad Raantovu lapačku! Asistence: Travis Konecny, Nick Cousins.
    29:40. Sam GAGNER - 3:2
     
    29:40
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí jsou znovu o krok napřed před svým soupeřem! Pokračující akci domácích táhl za brankou Simmonds, který našel před hostující klecí parádní přihrávkou SAMA GAGNERA, jenž neměl problém poslat puk do odkryté branky Rangers! Asistence: Wayne Simmonds, Sean Couturier.
    28:20. Mat BODIE - 2:2
     
    28:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Znovu začala akce hostů propadnutím domácích hokejistů v útočném pásmu. Kotouč táhl po levé straně Lindberg, který našel přihrávkou najetého MATA BODIEHO, jenž backhandovou střelou k tyči srovnal skóre zápasu! Asistence: Viktor Stalberg, Oscar Lindberg.
    27:03. Oscar LINDBERG - 2:1
     
    27:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté snižují stav zápasu na rozdíl jediné branky! Obří zásluhu na ní má český hokejista Richard Nejezchleb, který vystihl rozehrávku Flyers v útočném pásmu a s kotoučem se prohnal až do obranné třetiny domácích, kde dobře počkal na dojíždějícího OSCARA LINDBERGA, jenž si potáhl puk do levého kruhu a švihem poslal puk přesně k levé tyči! Asistence: Richard Nejezchleb.
    23:56. Brayden SCHENN - 2:0
     
    23:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí hráči bojovali po buly o kotouč u levého hrazení, ten se následně dostal k BRAYDENU SCHENNOVI, který měl před levým kruhem hodně času i prostoru, aby zamířil svou střelu přesně do míst, kam Hellberg nemohl dosáhnout! Asistence: R. J. Umberger, Ivan Provorov.
    08:43. Jevgenij MEDVĚDĚV - 1:0
     
    08:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se dlouho nemohli dostat do pásma, ale pak to přišlo! JEVGENIJ MEDVĚDĚV dostal přihrávku před kruhy a tvrdou ranou vymetl levý horní roh hostující branky! Asistence: Scott Laughton, R. J. Umberger.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 9. Medvěděv (Laughton, Umberger), 24. Schenn (Umberger, Provorov), 30. Gagner (Simmonds, Couturier), 43. Gostisbehere (Konecny, Cousins), 57. Gostisbehere (Simmonds, Gagner) – 28. Lindberg (Nejezchleb), 29. Bodie (Stalberg, Lindberg), 59. Bodie (Adam, Klein)


    Philadelphia Flyers: Mason (LaBarbera) – Streit, Gostisbehere, Schultz, Sanheim, Provorov, Medvěděv – Schenn, Couturier, Simmonds, Umberger, McDonald, Brent, Palushaj, Laughton, Cousins, Rosehill, Konecny, Martel, Gagner.
    New York Rangers: Hellberg (29. Raanta) – Diaz, Klein, Graves, McIlrath, Bodie, Bellemore – Etem, Hayes, Miller – Lindberg, Stoll, Stalberg – Bourque, Adam, Kabanov – Nejezchleb, Megna, Hart.

    Rozhodčí: Charron, St. Pierre – Gibbs, Alphonso

    Diváci: 16985
    bahis siteleri