Boston – Washington 2:1 (po pr.) | Columbus – St. Louis 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 7:3 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 5:3 (kon.) | Florida – Dallas 3:2 (kon.) | Montreal – Toronto 1:2 (po pr.)
Tampa – Nashville 2:3 (po pr.) | St. Louis – Columbus 5:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 0:1 (po pr.)
Chicago – Detroit 5:4 (po pr.) | Colorado – Anaheim 5:4 (po pr.) | Vancouver – San Jose 0:4 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:2 (po pr.)
konec
Pittsburgh Penguins
7:3 (4:2, 3:1, 0:0)
Carolina Hurricanes
Středa 23.09.2015, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:09
    Dočkáme se ještě gólu? Rasmus Rissanen (CAR) je nyní vyloučen za nedovolené bránění a Penguins dnes již dvakrát v přesilovce údeřili...
     
    50:48
    James Wisniewski (CAR) je vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    47:40
    Patric Hörnqvist (PIT) se provinil sekáním v souboji s McKeownem a dostává dvě trestné minuty.
     
    45:43
    Strhla se nám bitka! Brendan Woods (CAR) a Tyler Biggs (PIT) se do sebe poměrně ostře pustili a oba dostávají pětiminutový trest.
     
    43:34
    Phil Kessel (PIT) usedá na trestnou lavici za hákování obránce Wisniewského.
     
    40:01
    V domácí brance už není Marc-André Fleury. Nahradil ho Matthew Murray, 21letý gólman, jehož Pens draftovali v roce 2012 ve třetím kole. V minulé sezoně byl vyhlášen nejlepším brankářem v AHL, byl i součástí All-Star Teamu a také nejlepším nováčkem! Současně měl nejlepší úspěšnost zákroků a průměr obdržených branek. V American Hockey League prostě vládnul.
     
    Dnešní utkání sleduje 17781 diváků.
    30:57. Phil KESSEL - 7:3
     
    30:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jenže Tirronen hned z první střely inkasuje a v Pittsburghu se nám rodí debakl! Podruhé v zápase a v dresu Pens se prosadil PHIL KESSEL! Čtvrtý bod v zápase si na své konto připisuje obránce Letang. Velký podíl na gólu má ovšem Sidney Crosby, který Kessela našel povedenou přihrávkou v předbrankovém prostoru. Asistence: Sidney Crosby a Kris Letang.
     
    29:12
    V brance Caroliny dochází ke změně! Cama Warda nahradí 24letý finský brankář Rasmus Tirronen, který v minulé sezoně debutoval v AHL.
     
    29:12
    Chris Kunitz (PIT) a Nathan Gerbe (CAR) to přehnali při postrkování a rozhodčí oba dva posílá na dvě minuty na trestnou lavici.
    25:37. Sidney CROSBY - 6:3
     
    25:37
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, sedm sekund po trefě Skinnera se prosazují domácí! Prakticky hned po vhazování ve středním pásmu se dostali do útoku, který perfektním bekhendem zakončil SIDNEY CROSBY, pittsburghský kapitán. Asistence: Kris Letang.
    25:30. Jeff SKINNER - 5:3
     
    25:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! JEFF SKINNER překonal Fleuryho dorážkou Lindholmovy střely a upravil tak na 3:5 z pohledu svého týmu. Asistence: Elias Lindholm a Noah Hanifin.
    21:16. Sergej GONČAR - 5:2
     
    21:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Početní výhoda je využita za pouhých šest vteřin! SERGEJ GONČAR se jako pátý obránce v dnešním zápase zapisuje mezi střelce, když ránou jako z děla prostřelil Warda! Asistence: Olli Määttä a Daniel Sprong.
     
    21:10
    Joakim Nodrström (CAR) inkasuje dvě minuty za držení protihráče. Penguins si zahrají přesilovku.
    19:48. Phil KESSEL - 4:2
     
    19:48
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Dvanáct sekund před koncem první třetiny tu máme již šestou branku v zápase! PHIL KESSEL zakončil po perfektní kombinaci, kdy mu do střelecké pozice nahrál Chris Kunitz! Je to pro něj první trefa v dresu Penguins. Asistence: Chris Kunitz a Sidney Crosby.
    17:09. Daniel SPRONG - 3:2
     
    17:09
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Teď už se ale Tučňáci prosazují a jdou do vedení 3:2! DANIEL SPRONG si z levého křídla vybruslil až před branku a nekompromisní střelou překonal Cama Warda v brance Caroliny Hurricanes! 18letý nizozemský útočník se tak uvádí dobře. Asistence: Chris Kunitz a Kris Letang.
     
    16:08
    A nyní jsou potrestáni hosté. Brock McGinn (CAR) dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Přesilovka Pittsburghu přijde po komerční přestávce.
     
    13:56
    Sergej Plotnikov (PIT) v útočném pásmu fauloval a dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
    13:23. Justin FAULK - 2:2
     
    13:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    Čtvrtý gól a znovu od obránce! Defenzivním borcům se dnes opravdu daří. Nyní od modré čáry napřáhl JUSTIN FAULK, na jehož pokus neměl Marc-André Fleury šanci zareagovat, jelikož byl před bránou ještě tečovaný. Asistence: Elias Lindholm.
     
    11:44
    Jevgenij Malkin střílel z levého křídla a trefil tyčku za Camem Wardem!
     
    09:56
    A máme tu vyloučení. Jaccob Slavin (CAR) dostává dvě trestné minuty za zdržování při buly.
     
    07:06
    A další příležitost Tučňáků, diváci se zatím rozhodně nenudí! Na správném místě byl ovšem v tu pravou dobu beton Cama Warda.
    06:03. Olli MÄÄTTÄ - 2:1
     
    06:03
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A další gól, to je představení! Jevgenij Malkin sjel s pukem do útočného pásma a nahrál na OLLIHO MÄÄTTU, který vyslal perfektní ránu, na níž Ward nestihl dobře zareagovat! Třetí gól v zápase a znovu se o něj postaral obránce. Asistence: Jevgenij Malkin a Patric Hörnqvist.
     
    05:44
    A mohla tu být další branka! V brankovišti totiž dorážel velmi nebezpečně Tyler Biggs, nicméně kotouč skočil jen pod lapačku Cama Warda.
    04:41. James WISNIEWSKI - 1:1
     
    04:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Vzápětí je ale vyrovnáno, to byla rychlovka! Jaccob Slavin zavezl puk za branku a nabil na modrou čáru JAMESI WISNIEWSKÉMU, který střelou z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě! I s přispěním teče jednoho z bránících hráčů Pens. Asistence: Jaccob Slavin a Brock McGinn.
    04:14. Kris LETANG - 1:0
     
    04:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    V úvodu páté minuty tu máme první gól! Jevgenij Malkin poslal z rohu parádní přihrávku před branku na KRISE LETANGA, jenž bez problémů otevřel skóre zápasu. Asistence: Jevgenij Malkin a Patric Hörnqvist.
     
    01:38
    Jevgenij Malkin (PIT) hákoval v útočném pásmu a kvůli tomu se poměr sil na ledě vyrovná.
     
    00:17
    Sidney Crosby se hned snažil dostat do šance, ale byl držen Eliasem Lindholmem (CAR), který je tak vyloučen.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 5. Letang (Malkin, Hörnqvist), 7. Määttä (Malkin, Hörnqvist), 18. Sprong (Kunitz, Letang), 20. Kessel (Kunitz, Crosby), 22. Gončar (Määttä, Sprong), 26. Crosby (Letang), 31. Kessel (Crosby, Letang) – 5. Wisniewski (Slavin, McGinn), 14. Faulk (Lindholm), 26. Skinner (Lindholm, Hanifin)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (41. Murray) – Määttä, Letang, Cole, Clendening, Dumoulin, Gončar – Kunitz "A", Crosby "C", Kessel – Plotnikov, Malkin "A", Hörnqvist – Dupuis, Dea, Sprong – Uher, Porter, Biggs
    Carolina Hurricanes: Ward (30. Tirronen) – Hanifin, Faulk, Slavin, Wisniewski "A", Rissanen, McKeown – Skinner "A", Rask, Lindholm – Gerbe "A", Nordström, Terry – McGinn, Wallmark, Karlsson – Woods, Hensick, Brown

    Rozhodčí: Nicholson, Kimmerly – Cormier, Grandt

    Diváci: 17781
    bahis siteleri