Boston – Washington 2:1 (po pr.) | Columbus – St. Louis 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 7:3 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 5:3 (kon.) | Florida – Dallas 3:2 (kon.) | Montreal – Toronto 1:2 (po pr.)
Tampa – Nashville 2:3 (po pr.) | St. Louis – Columbus 5:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 0:1 (po pr.)
Chicago – Detroit 5:4 (po pr.) | Colorado – Anaheim 5:4 (po pr.) | Vancouver – San Jose 0:4 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:2 (po pr.)
konec
St. Louis Blues
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
Columbus Blue Jackets
Středa 23.09.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • Příprava NHL
Partner:
     
    53:01
    Tohle už mělo od Parayka větší přesnost, McElhinney kryje jeho tvrdou ránu!
     
    50:24
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí zvyšují již na 5:2! SPENCER ASUCHAK využívá tlak svých spoluhráčů a dostává za záda McElhinneyho kotouč po Truppově asistenci. Asistence: Evan Trupp, Jacob Doty.
     
    44:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak že bych to přivolal? ALEX PIETRANGELO dává gól a St. Louis v závěru přesilové hry odskakuje soupeři do dvoubrankového náskoku. Asistence: David Backes, Robby Fabbri.
     
    42:46
    Po delším úseku hry bez větších příležitostí, ba vlastně bez jakýchkoliv příležitostí, se možná vzrušení dočkáme. Jared Boll dostává dvě minuty za podražení, z toho plyne přesilovka pro St. Louis.
     
    35:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Teď se ale již St. Louis Blues raduje a vrací vedení na svou stranu. ALEXANDER STEEN zužitkoval druhou gólovou přihrávku Tarasenka v tomto utkání a ruský forvard tak má zatím podíl na všech třech gólech Blues (1+2). Asistence: Vladimír Tarasenko, Colton Parayko.
     
    35:08
    Domácí po druhé brance přebírají iniciativu, další perná chvilka pro hostujícího brankáře, Tarasenko však puk do sítě neprotlačil.
     
    32:28
    Teď už to bylo o poznání nebezpečnější, ale McElhinney vychytal Steena.
     
    30:21
    A další přesilovka pro domácí, Jared Boll (CBJ) narazil na hrazení Petteri Lindbohma a St. Louis tak dostává další příležitost skórovat.
     
    29:33
    Tyčka teď zazvonila u McElhinneyho hlavy! Jacob Doty však bleskové otočení výsledku z 1:2 na 3:2 nezařídil.
     
    28:55
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A sám faulovaný Steen se nakonec podílel na rychlém využití přesilovky. St. Louis po 21 vteřinách výhody srovnává zásluhou ruského útočníka VLADIMÍRA TARASENKA na 2:2! Asistence: Alexander Steen, Colton Parayko.
     
    28:34
    A máme tu další vyloučení, svůj důraz v souboji s Alexem Steenem přehnal Cody Goloubef a domácí si zahrají přesilovku. Zákrok posouzen jak hrubost.
     
    26:20
    Columbus právě vstřelil branku!
    A tlak hostů končí druhou jejich trefou v utkání, na které má podíl v podobě gólové asistence John Ramage! Jeho přihrávku přetavil ve vedoucí trefu JUSTIN FALK a Columbus tak rázem vede 2:1 v obou souběžně hraných zápasech těchto týmů, tedy jak tady v St. Louis, tak i doma v Columbusu! Asistence: John Ramage, Antti Pihlström.
     
    25:21
    Znovu souboj Ramage x Copley a opět úspěšnější brankář Blues! Tvrdý příklep ale musel štípat.
     
    24:08
    Divoké tempo úvodních okamžiků druhé třetiny pokračuje a stejně jako v úvodní dvacetiminutovce i na začátku té druhé dává o sobě vědět Lukáš Sedlák, ale stejně jako proti Elliottovi tak i proti Copleymu neuspěl. Ale druhý střelecky pokus zapsaný do statistik již zůstane.
     
    22:46
    Sotva se Blues ocitli kompletní, musel Copley znovu zasahovat, Goloubef se s tím nepáral a vyslal na novou tvář v brance domácích tvrdý příklep.
     
    21:35
    Tak Connauton konečně v zakončení, ale nepropálil Phoenixe Copleyho, který v brance Blues nahradil o přestávce Briana Elliotta.
     
    20:42
    Teď si ale na nějakou dobu asi McElhinney odpočina, Jared Schwartz (STL) dostává dvě minuty za podražení Johna Ramageho.
     
    17:46
    Je to tak, oba kohouti, tedy David Backes (STL) a Justin Falk (CBJ) dostávají po dvouminutových trestech a jdou si vychladil hlavy a mysl na trestnou lavici.
     
    14:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ale Elliott nepokryl akci BOONE JENNERA dostatečně a 22letý Kanaďan, kterého jsme v sezóně 2010/2011 mohli vidět i na Memoriálu Ivana Hlinky, vyrovnává z dorážky! Bez asistence.
     
    10:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tentokrát si už ale McElhinney musí zalovit v síti! Domácí těží z dobré práce Stastnyho útoku a právě PAUL STASTNY otevírá skóre zápasu na konci 11. minuty utkání. Asistence: Vladimír Tarasenko, Petteri Lindbohm.
     
    07:33
    Steenův bleskový pokus musel McElhinney krotit, to byla solidní příležitost pro domácí, skóre ale zůstává stále bezbrankové.
     
    04:05
    Pietrangelo v úvodních minutách velmi aktivní, nyní před McElhinneym tečuje letící kotouč a "Big Mac" musel zakročit velmi těžkým zákrokem.
     
    02:28
    I tak se ale hned vzápětí dostává Sedlák do zakončení a Elliot musel zasahovat!

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 11. Stastny (Tarasenko, Lindbohm), 29. Tarasenko (Steen, Parayko), 36. Steen (Tarasenko, Parayko), 45. Pietrangelo (Backes, Fabbri), 51. Asuchak (Trupp, Doty) – 15. Jenner, 27. Falk (Ramage, Pihlström)


    St. Louis Blues: Elliott (od 2. třetiny Copley) – Bouwmeester, Butler, Pietrangelo, Vanelli, Lindbohm, Parayko – Ott, Fabbri, Schwartz, Steen, Stastny, Caron, Trupp, Backes, Barbašev, Asuchak, Doty, Tarasenko.
    Columbus Blue Jackets: McElhinney (Thiessen) – Connauton, Goloubef, Heatherington, Falk, Ramage, Siebenaler – Dubinsky, Bourque, Rychel, Pihlström, Karlsson, Björkstrand, Jenner, Chaput, Boll, Sedlák, Broadhurst, Ambroz.

    Rozhodčí: Morton, O'Halloran – Mach, Sharrers
    bahis siteleri