Astana – Galatasaray 2:2 (kon.) | Šachtar – PSG 0:3 (kon.) | Malmö – Real Madrid 0:2 (kon.)
Manchester Utd. – Wolfsburg 2:1 (kon.) | CSKA Moskva – Eindhoven 3:2 (kon.) | Atlético – Benfica 1:2 (kon.)
Mönchengladbach – Manchester City 1:2 (kon.) | Juventus – Sevilla 2:0 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
1:2 (0:0)
Manchester City
Středa 30.09.2015, 20:45 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Borussia Mönchengladbach předvedla v domácím prostředí proti Manchesteru City velmi dobrý výkon, nicméně nakonec prohrála 1:2!

    První poločas v Borussia-Parku? To byla reklama na fotbal! Uktání začalo v neskutečném tempu, již v páté minutě mohl otevřít skóre Sergio Agüero, nicméně proti jeho střele zasáhl skvělý Yann Sommer! O dalších pět minut později mohli jít i domácí do vedení, avšak střela Herrmanna nebyla přesná. V osnácté minutě přišlo kontroverzní rozhodnutí hlavního rozhodčího, který odpískal penalta pro Gladbach po jasně nafilovaném pádu Raffaela. Brazilský útočník však následnou penaltu neproměnil! V závěru poločasu si však Gladbach vypracoval dvě stoprocentní šance! Nejdříve předvedl Joe Hart skvělý zákrok proti střele Raffaela, o tři minuty později zasahoval proti střele Herrmanna, i v tomto případě byl však reprezentační brankář Anglie výborný!

    Hned na začátku prvního poločasu mohl udeřit Raffael, ani tentokrát však Harta nepřekonal. V 52. minutě zahrál ve vápně rukou Fernandinho, který zablokoval střelu Xhaky, penalta se však nepískala. Domácím to vůbec vadit nemuselo, neboť o dvě minuty později si na přihrávku Korba naběhl Lars Stindl, který Gladbach poslal do vedení! Následně se však Gladbach zatáhl, a City zařadilo na vyšší rychlostní stupeň, což vedlo k vyrovnání! O to se postaral Nicolás Otamendi! V závěru druhého poločasu měli dobré šance Fernandinho a Agüero, oba však mířili mimo. Závěr zápasu byl však pro Borussii hodně krutý! Za faul na Agüera se pískala penalta! Sergio Agüero se k penaltě také postavil a zkušeně ji proměnil!

    City tak napravili úvodní zaváhání ze zápasu proti Juventusu, a získávají první tři body do tabulky. Gladbach ani na druhý pokus žádný bod nezískal, a zůstává na posledním místě tabulky skupiny D!

    Z mé strany je to vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:45:12)
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Yann Sommer je již ošetřený, a může se pokračovat! City rozehrálo svůj rohový kop na krátko, a šetřilo čas. Následně však ztratilo míč, a do útoku šel Gladbach. Do zakončení se však nedostal.
     
    90+3
    Yann Sommer je již zpět na nohou, a je ošetřován, nicméně to vypadá, že by měl být v pořádku! Manuel Pelegrini provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Raheem Sterling, kterého na poslední sekundy nahrazuje Pablo Zabaleta!
    90+2. Wendt hodně nepříjemně zasáhl Yanna Sommera
     
    90+2
    Kevin De Bruyne se dostal k míči ve vápně, nicméně jeho zakončení poslal Oscar Wendt nad branku. Následně však trefil nechtěně kolenem Yanna Sommera do hlavy, který je ošetřován!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje navíc pouze dvě minuty nad rámec základní hrací doby, tudíž Gladbach již příliš času nemá!
    90. Sergio AGÜERO - 1:2
     
    90
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Citizens jdou v poslední minutě základní hrací doby do vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil SERGIO AGÜERO, který ukázal svou extratřídu! Sommera poslal na druhou stranu, a penaltu zkušeně proměnil!
    89. Pád Sergia Agüera v pokutovém území
     
    89
    Tak to je pro Gladbach hodně kruté! Citizens se propracovali k dalšímu rohovému kopu. Ve vápně se k hlavičce nikdo z hostů nedostal, nicméně na hranici vápna se míče zmocnil Sergio Agüero, který po kontaktu s Johnsonem spadl, a je z toho penalta!
     
    87
    Álvaro Domínguez zastavil taktickým faulem ve středu hřiště Sergia Agüera. Rozhodčí však pro jeho počin neměl pochopení, a španělskému stoperovi udělil žlutou kartu!
     
    87
    Citizens však míč opět ztratili na útočné polovině, a do protiútoku šel Gladbach. Po pravé straně postupoval Raffael, který toho však má již dost, a byl dostižen Kolarovem. Srbský obránce si počínal skvěle, a o míč domácího útočníka obral.
     
    86
    Exekuce rohového kopu se ujal Ibrahima Traoré, kterému se však centr nepovedl, a míč mířil přímo do prostoru, kde se nacházel Hart. Anglický reprezentant míč vyboxoval, a dopředu jde City!
     
    86
    André Hahn odvedl na levé straně velmi dobrou práci, a "zavezl" míč k postranní čáře. Následně však německý záložník krásně našel ve středu Ibrahimu Traorého. Ten míč Hahnovi vrátil, jeho střela byla tečovaná, a bude z toho rohový kop!
     
    84
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Mahmoud Dahoud, přichází Håvard Nordtveit.

    Jan Havlovic

    Branky: 54. Stindl (Korb) – 65. Christensen (vla.), 90. Agüero (pen.)

    Karty:   38. Stindl (MNC), 67. Korb (MNC), 87. Á. Domínguez (MNC) – 18. Otamendi (MAC)

    Neproměněná penalta: 19. Raffael (MNC), brankář Hart zneškodnil


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 3:11. Rohy: 4:11. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 15:7.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb (78. Traoré), Christensen, Á. Domínguez, Wendt – Herrmann (72. Hahn), Dahoud (84. Nordtveit), Xhaka (C), Johnson – Stindl, Raffael.
    Náhradníci: Heimeroth – Nordtveit, Drmić, T. Hazard, Traoré, M. Schulz, Hahn.

    Manchester City: Hart – Sagna, Demichelis, Otamendi, Kolarov – Y. Touré (46. Fernando), Fernandinho – De Bruyne, Silva (64. Navas), Sterling (90+3. Zabaleta) – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Zabaleta, Fernando, Navas, Evans, Barker, Maffeo.

    Rozhodčí: Turpin – Cano, Danos (vš. Francie)
    bahis siteleri