Celta Vigo – Getafe 0:0 (kon.)
konec
Celta de Vigo
0:0 (0:0)
Getafe CF
Pátek 02.10.2015, 20:30 • Estadio Balaídos, Vigo • Španělská LaLiga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Další taktický faul předvedl na útočné polovině Šćepović, který taktéž vidí žlutou kartu.
     
    90+1
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Wass, kterého nahrazuje Bongonda.
     
    90
    Budou se nastavovat 4 minuty!
     
    90
    Následně také takticky fauloval ve středu hřiště Juan Rodríguez, který taktéž vidí žlutou kartu.
     
    89
    Buendía se prezentoval nedovoleným zákrokem, který rozhodčí trestá žlutou kartou.
     
    83
    Dobrou příležitost měl po vysunutí za obranu střídající švédský útočník Guidetti, který nepropálil brankáře Guaitu střelou mezi nohy.
     
    77
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Lafita, kterého nahrazuje Gómez Moisés.
     
    75
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Sarabia, kterého nahrazuje Buendía.
     
    74
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Aspas, kterého nahrazuje Guidetti.
     
    71
    Obrovská šance hostí! Ti utekli po pravé straně a ke střele se prodral Lafita, jehož křižný pokus vyrazil domácí brankář nohou do vzduchu, kde si na něj naskočil střídající Šćepović a hlavou orazítkoval spojnici domácí branky!
     
    68
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Vázquez, kterého nahrazuje Šćepović.
     
    66
    Další velká možnost domácího celku! Na centr z pravé strany jen těsně nedosáhl Aspas a míč proskotačil až před prázdnou branku na volného Nolita, který branku z těžkého úhlu jen těsně přestřelil!
     
    64
    Obdobnou chybu vyrobila také obrana Getafe, která namazala míč před vápnem Nolitovi, ten svůj pokus kroutil na zadní tyč, ovšem brankář Guaita přispěchal se skvělým zákrokem a míč vyrazil.
     
    62
    Domácí zachybovali v zadních řadách a míč se zničehonic ocitl na kopačce Sarabii, kterému střela vůbec nesedla a po jemné teči Lafity zamířila mimo tři tyče.
     
    61
    K míči se postavil aktivní útočník Nolito, která míč dobře zakroutil přes zeď, nicméně jeho pokus zamířil těsně nad břevno.
     
    57
    Po rychlém protiútoku hostí pálil po centr z pravé strany pohotově z hranice vápna Médran, jehož pokus vyrazil Álvarez před sebe, ovšem dobíhající Lafita se už k dorážce hlavou nenatlačil!
     
    52
    V blízkosti středu hřiště předvedl nevybíravý a především hodně nebezpečný skluz hostující krajní obránce Vigaray, jenž vidí za svůj počin zaslouženou žlutou kartu!
     
    45
    Bude se nastavovat jedna minuta!
     
    44
    Na opačné straně zahrál v blízkosti středového kruhu rukou také domácí útočník Nolito, který je taktéž potrestán žlutou kartou.
     
    43
    Je to tak. Vergini dostává za svůj přestupek žlutou kartu a domácí se skýtá další příležitost v podobě volného přímého kopu.
     
    22
    Orellana se následně po rozehrání rohu nakrátko uvolnil a vypálil dobrou ránu na přední tyč, ovšem brankář Guaita celou situaci přečetl a míč vyrazil nad branku.
     
    11
    Nyní byl ale Iago Aspas ještě blíž brance! Domácí útočník si naběhl na perfektní kolmici za obranu, potáhl si míč kolem brankáře, ovšem poté svou pomalou střelu nasměroval pouze do pravé tyče!
     
    10
    Další velká šance domácích! Celta rozehrála dobrý signál, když si na míč naběhl mezi obránce a jeho razantní pokus dokázal brankář Guaita na poslední chvíli reflexivně vyrazit!
     
    9
    První větší šance utkání! Na centr si na zadní tyč nabíhal domácí kapitán Cabral, toho však ještě před zakončením lehce odstavil obránce Alexia, a domácí stoper tak na míč u levé tyče těsně nedosáhl.

    Daniel Kinc

    Branky:

    Karty:   44. Nolito (CVG) – 43. Vergini (GET), 52. Vigaray (GET), 89. Buendía (GET), 90. Juan Rodríguez (GET), 90+4. Šćepović (GET)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:3. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:18.
    Celta de Vigo: S. Álvarez – Mallo, Cabral (C), Sergi Gómez, J. Castro – Radoja, P. Hernández, Wass (90+1. Bongonda), Orellana – Aspas (74. Guidetti), Nolito.
    Náhradníci: Díaz – Dražić, B. Fernández, Bongonda, Guidetti, Madinda, Planas.

    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Vergini, Alexis (C), Vigaray – Juan Rodríguez, Medrán – Sarabia (75. Buendía), Víctor, Lafita (77. Moisés Gómez) – Á. Vázquez (68. Šćepović).
    Náhradníci: Megyeri – Velázquez, Buendía, Šćepović, B. Mensah, Moisés Gómez, León.

    Rozhodčí: Eduardo Prieto Iglesias
    bahis siteleri