Athina '90 – Chrudim 0:6 (kon.) | Riga – Halle-Gooik 6:4 (kon.)
konec
Athina '90
0:6 (0:4)
FK Chrudim
Pátek 02.10.2015, 16:00 • Olimpiskais Sporta Centrs, Riga (Lotyšsko) • Liga mistrů • Skupina E
     
    37:36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Závěrečná pětiminutovka znovu patří po gólové stránce Chrudimi! DENTINHO si vzal na pravé straně míč, vyrazil s ním po lajně a poté ho neomylně umístil na zadní tyč branky Theofiloua – 0:6!
     
    36:22
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to byla naprostá lahůdka v podání Brazilce Marcinha! Po Slováčkově lobu se skvěle uvolnil na pravé straně, obešel posledního hráče a poté milimetrovým centrem daroval jednoduchou trefu do prázdné branky TOMÁŠI KOUDELKOVI – 0:5!
     
    19:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Skvělým způsobem završený parádní první poločas pro ERA-PACK! Další rohový kop v podání chrudimského mančaftu rozehrál ROMAN MAREŠE na bratra Michala, jeho střela se vrátila k staršímu bratrovi, který pohodlně do prázdné branky navýšil náskok ERA-PACKu Chrudim – 0:4!
     
    10:01
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Třetí roh Chrudimi, třetí branka! Tentokrát Roman Mareš poslal míč na nohu Michala Kovácse, jeho střelu Achis vyrazil pouze před sebe, kde však stál připravený Dentinho! Kouč Chrudimi se snažil snad natřikrát dotlačit míč za záda Achise, nakonec to za něj udělal Řek TAKIS ARTINOS (vlastní), který obloučkem poslal míč do vlastní branky – 0:3!
     
    05:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A znovu je to z pohledu chrudimského celku veselejší! Secvičená akce z rohového kopu přinesla míč z nohy Romana Mareše na DENTINHA, který nekompromisní ranou po zemi překonal Achise – 0:2!
     
    00:59
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Lepší začátek si chrudimský tým ani přát nemohl! Z úvodní převahy přišel rohový kop, který Roman Mareš rozehrál přímo na nohu MICHALA KOVÁCSE! Nová chrudimská posila vstřelila třetí branku na turnaji a co je důležitější, poslala favorita zápasu do vedení – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 1. Kovács (R. Mareš), 6. Dentinho (R. Mareš), 11. Artinos (vla.), 20. R. Mareš (M. Mareš), 37. Koudelka (Marcinho), 38. Dentinho

    Karty:   34. Kovács (CHR)


    Athina '90: Achis (21. Theofilou) (C) – Artinos, Iliadis, Bousbouras, Papefstratiou – Oikonomopoulos, Maltezos, Begaj, Darlas, Theodoropoulos, Papadopoulos, Ziakas, Karavidas
    FK Chrudim: Ton (Žďánský) – R. Mareš, M. Mareš, Kovács, Dentinho – Rodrigo, Felipe, Záruba, Koudelka, Marcinho, Rešetár (C), Slováček

    Rozhodčí: Kinov (Bulharsko), Eichler (Německo) – Benazzi (Nizozemsko)
    bahis siteleri