Athina '90 – Chrudim 0:6 (kon.) | Riga – Halle-Gooik 6:4 (kon.)
konec
Nikars Riga
6:4 (3:2)
FP Halle-Gooik
Pátek 02.10.2015, 18:30 • Olimpiskais Sporta Centrs, Riga (Lotyšsko) • Liga mistrů • Skupina E
     
    38:23
    Riga právě vstřelila branku!
    Stejně jako včera si balon postavil GIORGI DIAKVNIŠVILI a prudkou střelou poslal gólmana na opačnou stranu – 6:4!
     
    32:39
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje! Belgický mistr během 45 vteřin znovu odpovídá! Leo přihrávkou do středu našel RAHOUA, který se s míčem bleskurychle otočil a zametl ho do šibenice lotyšské svatyně – 5:4!
     
    31:54
    Riga právě vstřelila branku!
    A nejen, že si odpočine, ona bravurně rozkombinuje defenzívu soupeře a přidá pátý gól! Finální křižný pas podél brankové čáry vymyslel kapitán Igor Dacko, jenž našel MAKSIMSE SENSE, který přidává i pátou trefu svého týmu v zápase – 5:3!
     
    25:43
    Riga právě vstřelila branku!
    Rázem je znovu všechno jinak! Odkop kapitána Dacka nakonec znamenal přečíslení, které náramně vyřešil Diakvnišvili! Jeho patička těsně před brankářem otevřel pro MAKSIMSE SENSE prázdnou branku, pro lotyšského hráče již nebyl problém přidat svůj čtvrtý gól v zápase – 4:3!
     
    22:31
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Tak to byla na pohled další fantastická akce belgického mistra, který krátce po začátku druhého poločasu srovnává stav! Leo zůstal před brankářem úplně osamocen, neunáhlil se a vzduchem našel CHAIBAIE! Hráč v modrém se do balonu akrobaticky položil a opět srovnal stav dnešního napínavého střetnutí – 3:3!
     
    19:02
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Belgičané v závěru první půle směrem dopředu znovu výrazně přidali, Rahou našel před brankou nabíhajícího MANFROIE, který dopravil balon za brankáře Momčiloviče – 3:2!
     
    13:09
    Riga právě vstřelila branku!
    Druhá chyba, druhý gól! Třetí radost Nikarsu Riga jde na vrub gólmanovi Magerenovi, který se rozhodl odkopnout z voleje balon, to mu ale vůbec nevyšlo! Poslal ho pouze na nohu MAKSIMSE SENSE, který během tří minut dokonává čistý hattrick – 3:1!
     
    12:07
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to byla fatální chyba Sababtiho, který se při rozehrávce nedohodl s gólmanem Mageren! Dosyta z toho vytěžil MAKSIMS SENS, který obral belgickou jedničku o míč a tím ho i poslal do prázdné branky! Nikars tak otáčí vývoj zápasu ve svůj prospěch, což se vůbec nelíbí fanouškům ERA-PACKu Chrudim – 2:1!
     
    10:57
    Riga právě vstřelila branku!
    Úvodní tlak Halle-Gooik je ta tam, Riga po přesné rozehrávce standardní situace srovnává stav! Avanesovs chytrou křižnou přihrávkou našel před prázdnou brankou dobře postaveného MAKSIMSE SENSE, který pohodlnou placírkou uklidil míč do branky – 1:1!
     
    05:06
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Tlak belgického mistra již byl takřka neúnosný, po pěti minutách hry se kotel Halle-Gooik raduje poprvé! Zouggaghi milimetrovým pasem našel nabíhajícího LEA, který z bezprostřední blízkosti propálil vše před sebou – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 11. Sens (Avanesovs), 13. Sens, 14. Sens, 26. Sens (Diakvnišvili), 32. Sens (Dacko), 39. Diakvnišvili (pen.) – 6. Leo (Zouggaghi), 20. Manfroi, 23. Chaibai (Leo), 33. Rahou (Leo)

    Karty:   3. Archipovs-Prokofjevs (NIK) – 8. Rahou (HAL), 17. Trussart (HAL), 21. Leo (HAL)


    Nikars Riga: Momčilovič (Astrahancevcs) – Alexejevs, Dacko (C), Sens, Avanesovs – K. Zabarovskis, D. Zabarovskijs, Ikstens, Archipovs-Prokofjevs, Diakvnišvili, Kolesnikovs, Babris.
    FP Halle-Gooik: Mageren (Van Aeken) – Sababti, Chaibai, Leo, Dujacquier – Matthys, Teixeira (C), Rahou, Trussart, Vandeveld, Manfroi, Zouggaghi

    Rozhodčí: Ivanov (Ukrajina), Benazzi (Nizozemsko) – Eichler (Německo)
    bahis siteleri