Poprad – Piešťany 3:4 (po pr.) | Banská Bystrica – Žilina 0:1 (kon.) | Zvolen – Martin 3:4 (kon.)
Trenčín – Košice 2:1 (1:0 po s.n.) | Skalica – Nitra 3:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
3:4 (1:0, 2:2, 0:2)
HK VITAR Martin
sk Pátek 02.10.2015, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou mimoriadne zaujímavé stretnutie medzi HKm Zvolen a MHC Martin, v ktorom domáci celok na MHC nestačil a svojmu súperovi podľahol 3:4. Hoci Zvolen po prvej tretine viedol a viedol aj v 35. minúte, Martin sa postaral o dokonalý obrat a gólom z 60. minúty dal výsledku konečnú podobu.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčime a prajeme vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:12:17)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:47
    Martin dal gól!
    Navyše, 13 sekúnd pred koncom vidíme aj štvrtý gól Martina, presadil sa RASTISLAV ŠPIRKO, vďaka ktorému sa môže Martin s veľkou pravdepodobnosťou tešiť na tri body.
     
    59:30
    Domáci sa ešte snažia poslať puk do útočného pásma, kde by následne mohli vypáliť na Dzubinu, zdá sa ale, že Martin sa celej situácii ubráni.
     
    59:00
    Minúta do konca tretej tretiny.
     
    58:05
    Hra je teraz často prerušovaná, jednotlivé intervaly nám ale naznačujú. že sa o malý moment dočkáme aj záverečnej sirény. Uvidíme, či do nej padne ešte nejaký gól.
     
    57:40
    Icing hostí. Unavení hráči MHC teraz prestriedať nemôžu.
     
    57:30
    Zvolen si teraz vo vlastnom obrannom pásme sám skomplikoval život, hostia našťastie pre domáci tím puk zaviezli len do vlastného pásma, kde budú zbierať cenné sekundy.
     
    57:00
    Pri puku sú ale hostia, ktorí ho súperovi tak skoro odovzdať nebudú chcieť.
     
    56:40
    Uvidíme, ako tento time-out domácemu celu pomôže. Ivan Dornič rozdal svojim zverencom pokyny, ktoré by mohli prameniť k víťaznému gólu.
     
    56:40
    Oddychový čas domácich.
     
    56:35
    Andersons však herný predmet podržal v útočnom pásme a mohol byť z toho pokojne aj štvrtý gól v sieti Dzubinu, avšak ani po dvoj násobnom zakončení sa tak nestalo.
     
    56:07
    Vhadzovalo sa po pravici Dzubinu, ktorý zakročiť nemusel. Puk totiž letel len tesne jeho bránky.
     
    55:40
    Všetko sa to zmenilo s útočnou snahou Martina, tá sa ale gólom nekončí,. Stále tak pokračujeme v hre za rovnovážneho stavu.
     
    55:20
    Hra teraz poriadne stratila na tempe, ani jeden z celkov sa do zaujímavé šance nedokáže dostať, to pred koncom tretej časti hry zvykom nebýva.
     
    55:00
    Ubehla takmer minúta, avšak obrázky na ľadovej ploche sa výrazne nezmenili.
     
    54:00
    Zvolen drží puk za vlastnou bránkou, po prestriedaní kompletnej pätice korčuliarov založí jednu zo svojich útočných akcií. Ešte predtým ale prestrieda aj Martin.
     
    53:04
    Po peknej kombinácii Zvolena sme sledovali zaujímavé strelecké zakončenie Obdržálka, ktorý pozorného Dzubinu neprestrelil. Pekný moment pred bránkou Martina.
     
    52:30
    Zvolen však už hrá s piatimi korčuliarmi.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 12. Habšuda (Žilka), 26. Mráz (Žilka), 35. Brabenec (Bagin) – 21. Varga (Tabaček), 22. SUROVKA (Dvořák, Dlouhý), 42. Dvořák (Kokavec., Rufati), 60. Špirko


    HKM Zvolen: Baroš – Juraško, Bagin, Andersons, Krejči, Habšuda, Pokovič, F. Fekiač, Ivan – Jurík, Brabenec, Semorad – Škvaridlo, Klíma, Obdržálek – Žilka, Mráz, Klhufek – Mesenev, V. Fekiač, Ďaloga
    HK VITAR Martin: Dzubina – Matejka, Tabaček, Dvořák, Dlouhý, Jáchym, Bačik, Fabain, Rusina – Pokrivčák, Špirko, Varga – Surovka, Murček, Kokavec – Jokeľ, Dírer, Rufati – Rzavský, Jurášek, Kabáč

    Rozhodčí: Orolín – Bogdaň, M. Korba
    bahis siteleri