Záhřeb – Magnitogorsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Ufa 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Slovan Bratislava
3:4 (1:0, 0:3, 2:0 - 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 02.10.2015, 19:30 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Roztleskávačky Slovanu.
     
    Dnes jsme sledovali zajímavé utkání, ve kterém domácí Slovan Bratislava podlehl Ufě 3:4 až v prodloužení. Domácí sice byli v první třetině pod tlakem, ale ve 12. minutě se ujali vedení po trefě Milana Bartoviče.

    Druhá část už ale patřila Ufě herně i střelecky. Ve 27. minutě nejprve srovnal Andreas Engqvist a poté se v rozmezí 25 sekund prosadili Igor Višněvskij a Nikolaj Prochorkin. Ve třetí periodě se ale Belasí nadechli k parádní stíhací jízdě. Ze svého náporu vytěžili góly Radovana Puliše a Tomáše Surového a v závěru dokonce sahali po třech bodech, když Salavat Julajev hned dvakrát zachránila tyčka.

    V prodloužení už byli šťastnější hosté. Domácí gólman Brust jim seknutím do rukou Omarka nabídl přesilovou hru, kterou v čase 64:34 využil tvrdou ranou obránce Alexander Loginov.

    Střely na branku v prodloužení – 1:2, celkem – 37:37. (22:18:25)
     
    Konec zápasu.
    Alexander LOGINOV - 3:4
     
    64:34
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté nabídnutou šanci využívají a odvezou si z Bratislavy dva body! Dělovka obránce ALEXANDERA LOGINOVA od modré zapadla nad lapačku brankáře Brusta – 3:4. Asistence: Linus Omark.
     
    64:17
    Hosté budou hrát v závěru prodloužení přesilovou hru 4 na 3! Brankář Brust sekl přes ruce projíždějícího Omarka a Slovan čekají perné momenty. Trest odsedí Tomáš Surový.
     
    64:07
    Tentokrát zahráli na icing domácí.
     
    63:30
    Zakázané uvolnění Salavatu Julajev, hra se vrací před Svedberga.
     
    62:54
    Linus Omark si vyjel až do střelecké pozice, ale Brust má puk pod lapačkou.
     
    62:07
    Sersen se vydal dopředu a ještě dojel kotouč po své nepřesné střele. K dalšímu ohrožení Svedberga už jej hosté nepustili.
     
    61:45
    Bekhend Gončarova skončil v moci Brusta. Vhazovat se bude v obranném pásmu Slovanu.
     
    61:23
    Miklík byl v útočné třetině dříve než puk – postavení mimo hru.
     
    60:17
    Kašparovu dobrou střelu, která směřovala ke vzdálenější tyčce, vyrazil Svedberg. Ufa je už v plném počtu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Belasí už v přesilovce nedokázali zápas rozhodnout a za stavu 3:3 se tak bude prodlužovat. Slovan ve třetí třetině doslova vstal z mrtvých, když dokázal smazat dvoubrankové manko a v závěru třetí části dokonce sahal po třech bodech.

    Střely na branku ve 3. třetině – 16:7, celkem – 36:35.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:11
    Barry Brust dostává desetiminutový osobní trest za protesty. To byl důvod, proč Říha diskutoval s rozhodčími. Každopádně, přesilovka Slovanu pokračuje.
     
    59:11
    Chlystov nahodil puk na domácí branku a ten skončil v ochranné síti. Vhazovat se bude před Brustem, což se vůbec nelíbí Milošovi Říhovi, jenž si celou situaci vysvětluje s hlavními rozhodčími.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. Bartovič (Viedenský, Barker), 49. Puliš (Tičar, Jeglić), 53. Surový (Nagy, Kašpar) – 27. Engqvist (Omark, Grigorenko), 33. Višněvskij (Hartikainen), 33. Prochorkin (Chlystov, Chripunov), 65. Loginov (Omark)


    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Sersen (A), Barker, Novák, Starosta, Švarný, Mihálik, Luža – Jeglić, Nedorost, Kašpar – Nagy, Tičar, Šťastný – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Viedenský, Puliš.
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochackij) – Lepistö, Loginov, Višněvskij, Gončarov, Kolcov, Arzamascev, Derljuk, Culygin – Grigorenko (C), Engqvist, Omark – Lisin, Makarov, Hartikainen – Ankudinov, Soin, Lazarev – Chlystov, Chripunov, Prochorkin.

    Rozhodčí: Bělov, Gusev – Zacharenkov, Sazonov

    Diváci: 7820
    bahis siteleri