Halle-Gooik – Athina '90 8:1 (kon.) | Chrudim – Riga 5:2 (kon.)
konec
FP Halle-Gooik
8:1 (3:0)
Athina '90
Neděle 04.10.2015, 13:00 • Olimpiskais Sporta Centrs, Riga (Lotyšsko) • Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    38:40
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen jsme se dočkali ještě jedné branky! Secvičená kombinace při hře bez brankáře přinesla míč až na nohu RAHOUA, jenž ho následně propasíroval za brankáře Achise – 8:1!
     
    34:36
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Obléhání řecké branky nakonec končí sedmým gólem! AHMED SABABTI dostal lobem přihrávku přímo na nohu, prudkou ranou se opřel do balonu a na přední tyči ho propasíroval přímo do sítě – 7:1!
     
    30:54
    Athina '90 právě vstřelila branku!
    Také řecké mužstvo se dočkalo vstřelené branky! Po střele Begaje z velké vzdálenosti vyrazil Mageren míč přímo na nohu AKISE ILIADISE, jenž ho pouze dorazil do branky – 6:1!
     
    27:06
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Do střelecké listiny se zapisuje také KARIM CHAIBAI, jenž si ukázkově vyměnil balon se Sababtim a do horní růžku nekompromisně zakončil – 6:0!
     
    25:05
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Stejně jako od Chrudimi, tak i od belgického mistra začínají Řekové inkasovat více a více branek! Parádní kombinační akce skončila na noze nabíhajícího NICOLASE TRUSSARTA, jenž bez potíží doklepl míč do branky – 5:0!
     
    21:19
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že tady nebude co řešit! Do samostatného úniku se vydal AHMED SABABTI, nasadil kličku obráncům a nakonec ji brankáři a poté již pohodlně zakončil do prázdné řecké branky – 4:0!
     
    12:30
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Další řecká chyba na půlící čáře přináší třetí branku v síti Atén! Halle-Gooik svoji útočnou akci chytře kombinačně vyřešilo, na konci zakončoval do poloprázdné branky NICOLAS TRUSSART – 3:0!
     
    08:12
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Jak se využívají rychlé protiútoky nyní ukázal belgický mistr! RAFAEL TEIXEIRA dostal míč na levou stranu, zakončení po zemi mířilo přímo mezi nohy gólmana Atén, který je nedokázal dát k sobě včas – 2:0!
     
    01:19
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Na začátku druhé minuty zde máme úvodní trefu dnešního střetnutí! Po ztrátě míče ve středu hřiště dostal míč na levou stranu RAFAEL TEIXEIRA, kapitán Halle-Gooik naložil s šancí dobře, a i když si Theofilou na balon sáhl, mimo tři tyče ho vytěsnit nedokázal – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 2. Teixeira, 9. Teixeira (Zouggaghi), 13. Trussart (Chaibai), 22. Sababti, 26. Trussart (Rahou), 28. Chaibai (Sababti), 35. Sababti (Manfroi), 39. Rahou – 31. Iliadis

    Karty:   31. Trussart (HAL) – 25. Bousbouras (ATH), 38. Darlas (ATH)


    FP Halle-Gooik: Mageren (Van Aeken) – Manfroi, Teixeira (C), Chaibai, Rahou – Matthys, Trussart, Vandeveld, Zouggaghi, Sababti
    Athina '90: Theofilou (C) (21. Achis) – Darlas, Begaj, Karavidas, Ziakas – Artinos, Iliadis, Bousbouras, Papefstratiou, Oikonomopoulos, Maltezos, Theodoropoulos, Papadopoulos.

    Rozhodčí: Eichler (Německo), Benazzi (Nizozemsko) – Kinov (Bulharsko)
    bahis siteleri