Halle-Gooik – Athina '90 8:1 (kon.) | Chrudim – Riga 5:2 (kon.)
konec
FP Halle-Gooik
8:1 (3:0)
Athina '90
Neděle 04.10.2015, 13:00 • Olimpiskais Sporta Centrs, Riga (Lotyšsko) • Liga mistrů • Skupina E
Předzápasové kurzy
     
    39:55
    Příležitost dostal mladíček Vandevelde, na gólmana Achise si ale nepřišel!
     
    39:55
    Pět vteřin před koncem se přece jen dočkáme po faulu Papefstratioua desetimetrového kopu!
     
    38:40
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen jsme se dočkali ještě jedné branky! Secvičená kombinace při hře bez brankáře přinesla míč až na nohu RAHOUA, jenž ho následně propasíroval za brankáře Achise – 8:1!
     
    37:23
    Darlas následně bránil Magerenovi v rozehrávce, za jeho počínání mu je udělena žlutá karta.
     
    35:52
    A řecký kouč Ziavas odpovídá čtyři minuty před koncem stejnou mincí. Atény nastupují s prázdnou brankou a jedním mužem navíc.
     
    35:11
    V závěru utkání si belgický tým vyzkouší také hru bez brankáře! Uvidíme další góly v síti Atén?
     
    34:36
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Obléhání řecké branky nakonec končí sedmým gólem! AHMED SABABTI dostal lobem přihrávku přímo na nohu, prudkou ranou se opřel do balonu a na přední tyči ho propasíroval přímo do sítě – 7:1!
     
    30:54
    Athina '90 právě vstřelila branku!
    Také řecké mužstvo se dočkalo vstřelené branky! Po střele Begaje z velké vzdálenosti vyrazil Mageren míč přímo na nohu AKISE ILIADISE, jenž ho pouze dorazil do branky – 6:1!
     
    30:50
    Trussart zřejmě naprosto zbytečně něco řekl rozhodčímu a také na jeho kontě již svítí žlutá karta.
     
    27:06
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Do střelecké listiny se zapisuje také KARIM CHAIBAI, jenž si ukázkově vyměnil balon se Sababtim a do horní růžku nekompromisně zakončil – 6:0!
     
    25:05
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Stejně jako od Chrudimi, tak i od belgického mistra začínají Řekové inkasovat více a více branek! Parádní kombinační akce skončila na noze nabíhajícího NICOLASE TRUSSARTA, jenž bez potíží doklepl míč do branky – 5:0!
     
    24:23
    Sababti z pravé strany orazítkoval tyč Achisovy branky!
     
    24:10
    Bousbouras zastavil postup Manfroie zatažením zezadu za dres a nemůže se divit, že mu do statistik přibude žlutá karta.
     
    21:19
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Vypadá to, že tady nebude co řešit! Do samostatného úniku se vydal AHMED SABABTI, nasadil kličku obráncům a nakonec ji brankáři a poté již pohodlně zakončil do prázdné řecké branky – 4:0!
     
    20:01
    Řecký tým provedl do druhé půle změnu na postu brankáře, Theofiloua nahradil Achis.
     
    16:32
    Vzápětí se Bousbouras ocitl v mnohem lepší střelecké pozici a podle toho to také vypadalo! Prudkou ránu na zadní tyč fantastický Mageren vyškrábl mimo!
     
    15:07
    A znovu souboj Trussart versus Theofilou! Z pravé strany si belgická posila Halle-Gooik věřila na prudké zakončení na vzdálenější tyč, řecká jednička se ale obelstít nenechala!
     
    14:06
    Rázem přišla již několikátá hrubice v defenzívě řeckého mistra, Trussart ale tentokrát svůj postup sám na gólmana radostí nezakončil!
     
    12:30
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Další řecká chyba na půlící čáře přináší třetí branku v síti Atén! Halle-Gooik svoji útočnou akci chytře kombinačně vyřešilo, na konci zakončoval do poloprázdné branky NICOLAS TRUSSART – 3:0!
     
    09:13
    Theodoropoulos dostal parádní přihrávku od Darlase na levou stranu, z první ale napálil pouze přesouvajícího se Magerena! To byla obrovská šance v podání řeckého mistra!
     
    08:12
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Jak se využívají rychlé protiútoky nyní ukázal belgický mistr! RAFAEL TEIXEIRA dostal míč na levou stranu, zakončení po zemi mířilo přímo mezi nohy gólmana Atén, který je nedokázal dát k sobě včas – 2:0!
     
    07:46
    Vzápětí však Papaefstratiou předvedl fantastický samostatný průnik, na jehož konci naservíroval míč na nohu Iliadise! Řecký futsalista z bezprostřední blízkosti trestuhodně minul branku Magerena!
     
    04:39
    Iliadis dostal na levé prostoru míč do běhu, z levé strany však gólmana Magerena z dobré pozice neprostřelil! Řecký mistr začíná směrem dopředu vystrkovat drápky!
     
    02:26
    Darlas si jako poslední hráč troufl na půlící čáře na kličku a to byla chyba! Rahou ho obral o míč a postupoval sám na gólmana, jeho zakončení však Theofilou vynikajícím zákrokem vytěsnil mimo tři tyče!
     
    01:19
    Halle-Gooik právě vstřelilo branku!
    Na začátku druhé minuty zde máme úvodní trefu dnešního střetnutí! Po ztrátě míče ve středu hřiště dostal míč na levou stranu RAFAEL TEIXEIRA, kapitán Halle-Gooik naložil s šancí dobře, a i když si Theofilou na balon sáhl, mimo tři tyče ho vytěsnit nedokázal – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 2. Teixeira, 9. Teixeira (Zouggaghi), 13. Trussart (Chaibai), 22. Sababti, 26. Trussart (Rahou), 28. Chaibai (Sababti), 35. Sababti (Manfroi), 39. Rahou – 31. Iliadis

    Karty:   31. Trussart (HAL) – 25. Bousbouras (ATH), 38. Darlas (ATH)


    FP Halle-Gooik: Mageren (Van Aeken) – Manfroi, Teixeira (C), Chaibai, Rahou – Matthys, Trussart, Vandeveld, Zouggaghi, Sababti
    Athina '90: Theofilou (C) (21. Achis) – Darlas, Begaj, Karavidas, Ziakas – Artinos, Iliadis, Bousbouras, Papefstratiou, Oikonomopoulos, Maltezos, Theodoropoulos, Papadopoulos.

    Rozhodčí: Eichler (Německo), Benazzi (Nizozemsko) – Kinov (Bulharsko)
    bahis siteleri