Kladno – Most 2:3 (kon.) | Třinec – Sudoměřice 4:2 (kon.) | Karviná – Letohrad 4:2 (kon.)
Pardubice – Hr. Králové 2:0 (kon.) | Plzeň – Kovo Praha 7:1 (kon.) | Kert Park Praha – Ústí n/L 1:2 (kon.)
konec
HBC Enviform Třinec
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
SK Sudoměřice
Sobota 10.10.2015, 15:00CROSSDOCK Extraliga • 6. kolo
     
    32:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ KONDERLA získal míček v levém kruhu a přesně mířeným projektilem vymetl síť za Brdeškovými zády. Asistence Dominik Barnošák.
     
    28:12
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    Hostující hráči těsně před koncem druhé třetiny ještě nesložili zbraně a MARTIN CHOVANEC snižuje na 2:3, když se po buly ocitl s míčkem na hranici levého kruhu a svižnou střelou k bližší tyči nedal Heczkovi žádnou šanci. Asistence: Jan Kaluža, Michal Tóth.
     
    26:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí ukázali divákům krásnou kombinaci. Míček putoval po ose Věchet, Lajčiak až k volnému RÓBERTU DRÁBIKOVI, který z levého kruhu napřáhl a střelou z první k bližší tyči prostřelil Brdečku. Asistence: Lukáš Lajčiak, Miroslav Věchet.
     
    25:45
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    Slezák se na modré dostal ke střele, kterou jemně tečoval TOMÁŠ HÜBL, jenž využívá přesilovou hru. Asistence: René Slezák, Milan Hujsa.
     
    18:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Enviform krátkou výhodu dvou mužů nevyužil, ale přesilovku pět na čtyři už ano. TOMÁŠ KONDERLA se v levém kruhu opřel do míčku a jeho prudkou střelu nezastavil ani brankář Brdečka. Asistence: Patrik Cieslar.
     
    09:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Před hostující brankou vznikl závar, domácí vyslali na Brdešku několik střel, ale ujala se až ta z hole DOMINIKA BARNOŠÁKA vypálena z pravého kruhu. Asistence: Tomáš Konderla, Robert Filípek.

    Igor Mainka


    Hledáme zpravodaje pro tým HBC Enviform Třinec. Pište na info@onlajny.com. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Barnošák (Konderla, Filípek), 19. Konderla (Cieslar), 27. Drábik (Lajčiak, Věchet), 33. Konderla (Barnošák) – 26. Hübl (Slezák, Milan Hujsa), 29. Chovanec (Kaluža, M. Tóth)


    HBC Enviform Třinec: Heczko – Barnošák, Cieslar, Drábik, Filipek, Konderla, Lajčiak – Liboska, M. Říman, D, Říman, Samek, Mražik, Turoň, Věchet. Trenér: Zdeněk Hořák.
    SK Sudoměřice: Brdečka – Novák, Hübl, Štefka, D. Tóth – Slezák, Havlík, Helešic, Milan Hujsa, Chovanec, Kaluža, Kmenta, Navrátil, Otrísal, M. Tóth. Trenér: Zdeněk Jurásek.

    Rozhodčí: Královič – Haneček (Oba Slovensko)
    bahis siteleri