Kladno – Most 2:3 (kon.) | Třinec – Sudoměřice 4:2 (kon.) | Karviná – Letohrad 4:2 (kon.)
Pardubice – Hr. Králové 2:0 (kon.) | Plzeň – Kovo Praha 7:1 (kon.) | Kert Park Praha – Ústí n/L 1:2 (kon.)
konec
HBC Plzeň
7:1 (2:1, 4:0, 1:0)
TJ Kovo Praha
Sobota 10.10.2015, 16:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga • 6. kolo
     
    35:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sevigny se teď musí červenat. MICHAL SLANEC se trefuje podruhé v zápase. Zpoza červené vyslal střelu zápěstím a Sevigny promáchl vyrážečkou. Asistence: Martin Krch.
     
    25:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další krásný gól domácích a Plzeň vede už 6:1! Pokorný našel krásnou přihrávkou přes celé hřiště nabíhajícího MARTINA KRCHA. Ten si v samostatném úniku pohrál se Sevignym a zakončením pod břevno střílí šestý gól domácích. Asistence: David Pokorný, Petr Kráčina.
     
    24:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se domácí prosazují. Druhá přesilovková formace předvedla secvičený signál a na konci celé akce se trefuje MICHAL SLANEC střelou mezi betony od modré čáry. Asistence: Michal Švarc, Petr Ondra.
     
    18:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Velmi kuriózního gólu teď docílili Plzeňané. PETR ONDRA se ihned po buly vydal napadat soupeřovu rozehrávku a brankář Lain mu nasměroval míček přímo do hole. Ondra poté neměl problém trefit prázdnou bránu. Plzeň vede 4:1. Bez asistence.
     
    18:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí si berou zpět dvoubrankový náskok po skončení přesilové hry. Balonek se dostal na střed hřiště k MICHALU EDLOVI, který se trefuje střelou pod břevno. Asistence: Martin Krch, Ondřej Benedikt.
     
    07:39
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    Kovo využívá přesilovku a Krásný se vrací do hry. Po odrazu od plexiskla se míček odrazil k JIŘÍMU DRAKOVI, který střelou z mezikruží překonává plzeňského gólmana. Asistence: Juraj Košely, Tomáš Ruda.
     
    05:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Krásná branka z rychlého plzeňského protiútoku. MARTIN KRCH si vzal míček ve středním pásmu a uháněl osamocen na Laina. Krch vystřelil zápěstím od modré čáry a míček zaplul přímo do pravé šibenice. Perfektní střela dává domácím dvoubrankový náskok. Asistence: Ondřej Benedikt, Jaroslav Kejř.
     
    01:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňany probudila až třetí formace. Po přihrávce Gřoňky se z hrany brankoviště trefuje DANIEL KRÁSNÝ a posílá domácí do vedení. Asistence: Petr Gřoňka.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 2. Krásný (Gřoňka), 6. Krch (Benedikt O., Kejř J.), 19. Edl (Krch), 19. Ondra, 25. Slanec (Švarc, Ondra), 26. Krch (Pokorný, Kráčina), 36. Slanec (Krch) – 8. Drak (Košely, Ruda)


    HBC Plzeň: Kráčina (od 31. Sedláček) – Edl, O. Benedikt, Slanec, Hanuš, Vodrážka, Pokorný – J. Benedikt, J. Kejř, Krch, Švarc, Pauer, Ondra, Gřoňka, Krásný, Kunzmann.
    TJ Kovo Praha: Lain (od 19. Sevigny) – Drak, Ruda, Zápotocký, Adam, Zeman Mar., Plecitý, Zahálka – Winter, Svoboda, Košely, Strejček, Franěk, Bernard, Zeman Mich., Čížek, Bravenec.

    Rozhodčí: Škrobák, Laczko

    Diváci: 65
    bahis siteleri