Faerské ostrovy – Rumunsko 0:3 (kon.) | Finsko – Sev. Irsko 1:1 (kon.) | Řecko – Maďarsko 4:3 (kon.)
Arménie – Albánie 0:3 (kon.) | Srbsko – Portugalsko 1:2 (kon.) | Německo – Gruzie 2:1 (kon.)
Gibraltar – Skotsko 0:6 (kon.) | Polsko – Irsko 2:1 (kon.)
konec
Gibraltar
0:6 (0:2)
Skotsko
Neděle 11.10.2015, 20:45 • Estádio Do Algarve, São João da Venda • Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
    90+1. Steven NAISMITH - 0:6
     
    90+1
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Skotsko ještě nekončí! V nastaveném čase přichází šestá branka do sítě Jamieho Robba! Po pravé straně postupoval STEVEN NAISMITH, který si ve vápně narazil míč se Stevenem Fletcherem, a poslal míč přízemní střelou k tyči! Robba se po míči natahoval marně!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec záklandí hrací doby!
     
    89
    Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Kyle Casciaro, přichází Michael Yome.
     
    88
    Tak teď to provedl střídající Naismith na pravé straně krásně, kdy se vyhnul Chipolinovi, a poslal míč pro Johnnyho Russella, který se na penaltě obtočil, a vyslal tvrdou ránu. Jamie Robba však střelu vyrazil!
    85. Steven FLETCHER - 0:5
     
    85
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Hattrick! STEVEN FLETCHER zkompletoval pět minut před koncem základní hrací doby svůj hattrick! Na začátku krásné akce byl Naismith s Russellem, kteří dostali míč před vápno na nohu Fletchera, který míč poslal přesně do rohu branky! Jamie Robba byl naprosto bez šance!
     
    84
    Na levé straně se pokoušel něco kloudného vymyslet Naismith, který následně poslal do středu hřiště přihrávku pro Maloneyho, ten našel před vápnem Johnnyho Russella, jehož tvrdá rána skončila v rukavicích brankáře Robba!
     
    82
    Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Lee Casciaro, přichází John-Paul Duarte.
     
    76
    Střídání v týmu Skotsko: ze hřiště odchází Chris Martin, přichází Steven Naismith.
    68. Technická rána Russella v brance neskončila
     
    68
    Graham Dorrans o sobě přes hodinu hry nedal pořádně vědět, avšak v posledních minutách je ho plné hřiště! Tentokrát krásně uvolnil ve vápně střídajícího Russella, jehož technická rána skončila nad brankou!
     
    64
    Střídání v týmu Skotsko: ze hřiště odchází Matt Ritchie, přichází Johnny Russell.
     
    63
    Střídání v týmu Skotsko: ze hřiště odchází Scott Brown, přichází Darren Fletcher.
     
    57
    Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Daniel Duarte, přichází Brian Perez.
    56. Steven FLETCHER - 0:4
     
    56
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Tak druhý poločas zatím jednoznačně patří STEVENU FLETCHEROVI! Před pokutovým územím Gibraltaru se dostal k míči Chris Martin, který našel ve vápně naběhlého útočníka Sunderlandu, který poslal míč přesně k tyči!
     
    55
    Skotové se dál snaží o navýšení svého vedení! Tentokrát se chtěl předvést také levý obránce Andrew Robertson, který přešel přes Garciu, a přízemní cetrem našel Fletchera. Jeho zakončení však vyrazil Robba!
    52. Steven FLETCHER - 0:3
     
    52
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Začátek druhého poločasu Skotsku vyšel báječně, a zaslouženě přidává svou třetí branku v tomto utkání! Opět skvělou práci na pravé straně odvedl Alan Hutton, který se dokázal uvolnit ze souboje s Chipolinou, a posadil svůj centr na hlavu STEVENA FLETCHERA. Hlavička útočníka Sunderlandu mířila přesně k tyči, a Robba byl bez šance!
     
    45
    Exekuce standardní situace se ujal Shaun Maloney, který zakroutil svůj centr před branku pro Chrise Martina. Jeho zakončení však nebylo přesné, neboť ven z branky šel Robba, a míč vyrazil!
    39. Shaun MALONEY - 0:2
     
    39
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    A máme tu druhou branku dnešního zápasu! Na začátku pohledné akce skotského týmu byl na pravé straně Alan Hutton, který zvládl souboj s Garciou, což byl základ úspěchu. Následně se míč ve vápně dostal až na nohu SHAUNA MALONEYHO, který míč parádně zakroutil k vzdálenější tyči!
    35. Steven Fletcher trefil tyč!
     
    35
    Scott Brown podnikl útočný výpad k pokutovému území, následně vysunul Robertsona, který našel Stevena Fletchera. Útočník Sunderlandu nezakončil ideálně, nicméně jeho míč doskákal na tyč! Následně obrana Gibraltaru poslal míč na rohový kop!
    33. Maloneyho hlavička v brance neskončila
     
    33
    Po ose Robertson – Maloney – Martin se míč dostal na levou stranu, odkud odcentroval Andrew Robertson. Jeho centr našel hlavu Maloneyho, jehož hlavička směřovala do branky, nicméně míč odkopl stoper Roy Chipolina!
    25. Chris MARTIN - 0:1
     
    25
    Skotsko právě vstřelilo branku!
    Skotové jdou do naprosto zaslouženého vedení! Po nebezpečné hlavičce Maloneyho poslal Robba míč na rohový kop, který rozehrál právě Maloney. Jeho centr na přední tyči prodloužil Greer, a na brankové čáře doklepl míč do branky CHRIS MARTIN!
     
    17
    Tentokrát se přes pravou stranu dostal Alan Hutton, který využil zaváhání Chipolina. Přihrávkou našel Stevena Fletchera, který se uvolnil, a vyslal tvrdou střelu. Následoval však další skvělý zákrok Robby!
    12. Na konci povedené kombinace byl Maloney, jehož střelu zneškodnil Robba
     
    12
    Teď to však Skotsko udělalo parádně! Středem hřiště se prohnal Scott Brown, který ještě před tím, než byl poslán k zemi, stihl poslat přihrávku na Fletchera, který patičkou vyzval ke skórování Maloneyho, jehož přízemní střelu však vyrazil Robba!
     
    8
    I Alan Hutton o sobě dal pořádně vědět! Obránce Aston Villy vcelku snadno přešel přes Chipolinu, a posadil svůj centr na hlavu Stevena Fletchera, jehož hlavička však skončila nad brankou!
    3. První velká šance Skotska
     
    3
    A hned ve třetí minutě to před brankou Robby hořelo! Z pravé strany poslal krásnou křížnou přihrávku pro Stevena Fletchera Hutton. Útočník Sunderlandu lehkým lobem hledal Maloneyho, těsně před ním však poslal míč na rohový kop stoper Gibraltaru!

    Jan Havlovic

    Branky: 25. Ch. Martin (G. Greer), 39. Maloney (Dorrans), 52. S. Fletcher (Hutton), 56. S. Fletcher (Ch. Martin), 85. S. Fletcher (Naismith), 90+1. Naismith (S. Fletcher)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 0:13. Střely mimo: 4:11. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:7.
    Gibraltar: Robba – J.-C. Garcia, R. Chipolina, R. Casciaro, J. Chipolina – Walker, Bardon – Barnett, Daniel Duarte (57. B. Perez), K. Casciaro (89. Yome) – L. Casciaro (82. J.-P. Duarte).
    Náhradníci: Neale, J. Perez – B. Perez, Guiling, Bosio, Rovegno, Coombes, Yome, Cabrera, Gosling, J.-P. Duarte, Clarke.

    Skotsko: McGregor – Hutton, Berra, G. Greer, Robertson – Brown (63. D. Fletcher), Dorrans – Ritchie (64. Russell), Ch. Martin (76. Naismith), Maloney – S. Fletcher.
    Náhradníci: Marshall, C. Gordon – D. Fletcher, G. Hanley, Martin, Russell, Whittaker, Naismith.

    Rozhodčí: Kulbakov – Maljtin, Masljanko (vš. Bělrousko)
    bahis siteleri