Sparta – Třinec 7:5 (kon.) | Liberec – Olomouc 0:1 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Zlín 2:1 (kon.) | Litvínov – Pardubice 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 6:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Berani Zlín
Neděle 11.10.2015, 17:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:00
    A Zlín se bude bránit v pátém oslabení. Martin Cibák (ZLN) odchází na trestnou lavici za podražení, domácí dnes v přesilovkách občas dost hrozí.
     
    34:49
    A přerušení přichází po hradeckém faulu, Karel Pilař (HKM) se snažil právě Popelku zastavit sekáním. První přesilovka Zlína!
     
    30:11
    Tomáš Žižka pak tvrdě vypálil od modré čáry. Před Kacetlem clonil Ondřej Veselý (ZLN), který zřejmě brankáře sekl a odchází na dvě minuty na trestnou. Další možnost pro domácí.
     
    25:47
    A pozor na to, domácí jdou hrát dvojnásobnou přesilovku v kompletní délce dvou minut! Tomáš Čachotský je vyloučen za vysokou hůl, současně střídačka Zlína pyká za příliš mnoho hráčů na ledě!
     
    14:35
    Hradečtí předvedli po dlouhé době velmi útočné střídání a Karel Pilař na sebe natáhl faul. Michal Popelka (ZLN) je vyloučen za vysokou hůl, domácí mají první přesilovku zápasu.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Červený (Knotek, Kudrna), 27. Courchaine (Bednář, K. Pilař) – 52. Říčka (Okál)


    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Čáp, Dietz, Vašíček, Hronek – Kudrna, Knotek, Červený – Bednář "C", Ihnačák, Courchaine – Köhler, Kukumberg, Dej – Troliga, Tvrdík, Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – A. Holík, Horák, Matějíček, Žižka, Kotvan, Řezníček – Sýkora, Cibák, Kubiš – Ondráček, P. Holík, Veselý "C" – Čachotský, Vlach, Říčka – Okál, Popelka, Sedláček. Trenéři: Rostislav Vlach, Juraj Jurík.

    Rozhodčí: Šindler, Úlehla – Brejcha, Suchánek.

    Diváci: 4532
    bahis siteleri