Omsk – Chabarovsk 2:1 (1:0 po s.n.) | Barys – Vladivostok 5:3 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 1:3 (kon.)
Jokerit – Ufa 1:5 (kon.) | Riga – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Petrohrad – Soči 1:2 (kon.)
Spartak Moskva – Jaroslavl 0:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:2 (1:1, 0:0, 0:1)
HK Soči
Pondělí 12.10.2015, 18:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:51 Renat MAMAŠEV - 1:2
     
    52:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobnou početní výhodu už hosté využívají a jdou do vedení! RENAT MAMAŠEV vypálil od modré čáry tahem a kotouč přes clonícího hráče a Koskinena prošel až do branky Petrohradu! Asistence: Alexej Semjonov.
    17:28 Jevgenij SKAČKOV - 1:1
     
    17:28
    Soči právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Hosté rovněž přišli s rychlou akcí a puk končí v síti Petrohradu! JEVGENIJ SKAČKOV si najel do útočného pásma, vypálil, následně si sám dojel pro dorážku a bekhendem zametl puk za brankovou čáru! Asistence: Alexej Semjonov.
    06:23 Jarno KOSKIRANTA - 1:0
     
    06:23
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ale po rychlé akci jdou do vedení právě domácí hokejisté! Ilja Kovalčuk se rozjel rychle podél pravého mantinelu a svižnou křižnou přihrávkou našel přesně hůl JARNO KOSKIRANTY! Od čepele už kotouč zamířil za Koskinenova záda! Sudí se ještě zajeli poradit s kolegou u videa, zdali nebylo branky dosaženo bruslí, ale vše je v naprostém pořádku. Asistence: Ilja Kovalčuk a Alexander Barabanov.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 7. Koskiranta (Kovalčuk, Barabanov) – 18. Skačkov (Semjonov), 53. Mamašev (Semjonov)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Jakovlev, Bělov, Chafizullin, Čudinov, Kalinin, Judin, Kutějkin – Koskiranta, Kovalčuk, Barabanov – Dadonov, Burdasov, Šipačjov – Ketov, Arťuchin, Kadějkin – Ponikarovskij, Chochrjakov, Dergačjov
    HK Soči: Gavrilov (Barulin) – Wilson, Malevič, Jalasvaara, Semjonov, Bernackij, Mamašev – Krikunov, Ignatuškin, Kosticyn – Maxwell, Ljuduchin, Žerděv – Ščastlivij, Wärn, Morozov – De. Kazjonov, Jakubov, Dm. Kazjonov – Skačkov

    Rozhodčí: Bělov, Rogačjov – Judin, Bersenjov
    bahis siteleri