Lotyšsko – Kazachstán 0:1 (kon.) | Nizozemsko – Česko 2:3 (kon.) | Turecko – Island 1:0 (kon.)
Belgie – Izrael 3:1 (kon.) | Kypr – Bosna 2:3 (kon.) | Wales – Andorra 2:0 (kon.)
Bulharsko – Ázerbájdžán 2:0 (kon.) | Itálie – Norsko 2:1 (kon.) | Malta – Chorvatsko 0:1 (kon.)
konec
Wales
2:0 (0:0)
Andorra
Úterý 13.10.2015, 20:45 • Cardiff City Stadium, Cardiff • Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Wales v dnešním utkání potvrdil roli velkého favorita, a porazil Andorru 2:0 !

    První poločas nabídl velmi zajímavou podívanou zejména z domácího pohledu. Začátek utkání bohužel nabídl velmi nepříjemný pohled! Hostující Victor Moreira se po střetu s Chesterem ošklivě zranil, a dlouhé minuty byl ošetřován, následně byl odnesen na nosítkách! Wales měl jasnou převahu, nicméně do žádných stoprocentních šancí se nedostal. Branku Pola paradoxně nejvíce ohrozil stoper Llovera, který si málem vstřelil vlastní branku.

    Ve druhém poločase se Wales velmi rychle dostal do vedení, když byl před brankou důrazný Aaron Ramsey, který poslal míč do sítě! Domácí měli další šance, nicméně podruhé se prosadili až v závěru! V 86. minutě se prosadil Gareth Bale, který se zaznamenal sedmou branku v této kvalifikaci!

    Z mé strany je to pro dnešek vše, a u dalšího textového přenosu brzy nashledanou! (22:44:00)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Na Cardiff City Stadium panuje v závěru zápasu skvělá atmosféra! Hlavní rozhodčí navíc rozhodl, že se bude hrát ještě dvě minuty!
     
    90
    Z levé strany poslal do vápna povedený centr střídající Lawrence, který našel ve vápně Vokese, ten lehce lízl míč hlavou, avšak skvěle zasáhl Pol!
     
    89
    Na útočné polovině si udělal prostor Max Llovera, který poslal nadýchaný centr do vápna. Ven z branky šel Wayne Hennessey, který si snad poprvé v tomto zápase sáhl na míč. Od domácích fanoušků se dočkal velkého potlesku!
     
    88
    Chris Gunter nechtěl zůstat pozadu, a pokoušel se z pravé strany poslal centr do vápna, kterým hledal Sama Vokese. Domácí útočník však zaspal při náběhu, a míč skončil u brankáře Pola.
    86. Gareth BALE - 2:0
     
    86
    Wales právě vstřelil branku!
    Domácí hvězda se nakonec dočkala! Na levé straně se dokázal krásně uvolnil Ben Davies, jehož centr lehce tečoval ve vápně Ramsey, a míč se dostal na nohu GARETHA BALEA, na jehož střelu si Pol sáhl, nicméně míč skončil za brankovou čárou. Sedmá branka velšského útočníka v této kvalifikaci!
     
    86
    Poslední možné střídání v tomto zápase provádí také domácí trenér Chris Coleman! Ze hřiště odchází Jonathan Williams, který zejména v prvním poločase předvedl velmi povedený výkon. Na poslední minuty přichází na hřiště Church!
     
    84
    O další centr do vápna Andorry se postaral z levé straně Ben Davies, který hledal Balea. Ferran Pol však vyrazil ven z branky, a míč chytil do svých rukavic.
     
    83
    Krátce po tomto incidentu se prezentoval ostrým zákrokem Josep Ayala v souboji s Vaughanem. Hlavní rozhodčí neváhal a udělil žlutou kartu!
     
    82
    Na pravé straně se dokázal uvolnit obránce Chris Gunter, který hledal ve vápně Garetha Balea. Domácí hvězda spadl po souboji s Adri Rodriguesem, a signalizovala, že si hostující stoper pomohl loktem. Penalta se však pískat nebude ...
     
    81
    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Iván Lorenzo, přichází Marc García.
    79. Velká šance domácího celku
     
    79
    Následné exekuce se ujal Aaron Ramsey, který svým centrem našel za obranou zcela volného Ashleyho Williamse, jehož hlavičku vyrazil skvělým zákrokem Pol! Následná dorážka Sama Vokese v brance rovněž neskončila!
     
    78
    V pořádí pátou žlutou kartu hostujícího celku dostává středopolař Adri Rodrígues, který poslal k zemi ve středu hřiště Sama Vokese!
    77. Standardní situace Garetha Balea
     
    77
    Exekuce standardní situace se pochopitelně ujal Gareth Bale, který se však má ještě od svého spoluhráče z Realu hodně co učit. Jeho zakončení bylo tvrdé, nicméně mířilo nad branku!

    Jan Havlovic

    Branky: 50. Ramsey, 86. Bale (Davies)

    Karty:   33. Vaughan (WAL) – 15. Lima (ANR), 49. Lorenzo (ANR), 57. Vieira (ANR), 57. Rubio (ANR), 65. Pol (ANR), 78. Rodrígues (ANR), 83. Ayala (ANR)


    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 11:0. Střely mimo: 13:1. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:17.
    Wales: Hennessey – Gunter, A. Williams, Chester, Davies – Ramsey, Vaughan, Jonathan Williams (86. Church) – Vokes, Robson-Kanu (23. D. Edwards, 46. Lawrence), Bale.
    Náhradníci: Ward – Allen, G. Williams, King, D. Edwards, Ledley, Taylor, Henley, Collins, Church, Lawrence, A. Richards.

    Andorra: Pol – San Nicolás, Sonejee (70. Ayala), Llovera, Lima – Rodrígues, Rubio, Vieira, Moreira (12. G. Riera) – Lorenzo (81. Marc García), Aarón Sánchez.
    Náhradníci: J. Gómes – Marc García, S. Moreno, Sebastián Gómez, G. Riera, Ayala, Peppe.

    Rozhodčí: Kevin Blom – Langkamp, van de Ven (vš. Nizozemsko)
    bahis siteleri