Lotyšsko – Kazachstán 0:1 (kon.) | Nizozemsko – Česko 2:3 (kon.) | Turecko – Island 1:0 (kon.)
Belgie – Izrael 3:1 (kon.) | Kypr – Bosna 2:3 (kon.) | Wales – Andorra 2:0 (kon.)
Bulharsko – Ázerbájdžán 2:0 (kon.) | Itálie – Norsko 2:1 (kon.) | Malta – Chorvatsko 0:1 (kon.)
konec
Wales
2:0 (0:0)
Andorra
Úterý 13.10.2015, 20:45 • Cardiff City Stadium, Cardiff • Kvalifikace ME
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Wales v dnešním utkání potvrdil roli velkého favorita, a porazil Andorru 2:0 !

    První poločas nabídl velmi zajímavou podívanou zejména z domácího pohledu. Začátek utkání bohužel nabídl velmi nepříjemný pohled! Hostující Victor Moreira se po střetu s Chesterem ošklivě zranil, a dlouhé minuty byl ošetřován, následně byl odnesen na nosítkách! Wales měl jasnou převahu, nicméně do žádných stoprocentních šancí se nedostal. Branku Pola paradoxně nejvíce ohrozil stoper Llovera, který si málem vstřelil vlastní branku.

    Ve druhém poločase se Wales velmi rychle dostal do vedení, když byl před brankou důrazný Aaron Ramsey, který poslal míč do sítě! Domácí měli další šance, nicméně podruhé se prosadili až v závěru! V 86. minutě se prosadil Gareth Bale, který se zaznamenal sedmou branku v této kvalifikaci!

    Z mé strany je to pro dnešek vše, a u dalšího textového přenosu brzy nashledanou! (22:44:00)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Na Cardiff City Stadium panuje v závěru zápasu skvělá atmosféra! Hlavní rozhodčí navíc rozhodl, že se bude hrát ještě dvě minuty!
     
    90
    Z levé strany poslal do vápna povedený centr střídající Lawrence, který našel ve vápně Vokese, ten lehce lízl míč hlavou, avšak skvěle zasáhl Pol!
     
    89
    Na útočné polovině si udělal prostor Max Llovera, který poslal nadýchaný centr do vápna. Ven z branky šel Wayne Hennessey, který si snad poprvé v tomto zápase sáhl na míč. Od domácích fanoušků se dočkal velkého potlesku!
     
    88
    Chris Gunter nechtěl zůstat pozadu, a pokoušel se z pravé strany poslal centr do vápna, kterým hledal Sama Vokese. Domácí útočník však zaspal při náběhu, a míč skončil u brankáře Pola.
    86. Gareth BALE - 2:0
     
    86
    Wales právě vstřelil branku!
    Domácí hvězda se nakonec dočkala! Na levé straně se dokázal krásně uvolnil Ben Davies, jehož centr lehce tečoval ve vápně Ramsey, a míč se dostal na nohu GARETHA BALEA, na jehož střelu si Pol sáhl, nicméně míč skončil za brankovou čárou. Sedmá branka velšského útočníka v této kvalifikaci!
     
    86
    Poslední možné střídání v tomto zápase provádí také domácí trenér Chris Coleman! Ze hřiště odchází Jonathan Williams, který zejména v prvním poločase předvedl velmi povedený výkon. Na poslední minuty přichází na hřiště Church!
     
    84
    O další centr do vápna Andorry se postaral z levé straně Ben Davies, který hledal Balea. Ferran Pol však vyrazil ven z branky, a míč chytil do svých rukavic.
     
    83
    Krátce po tomto incidentu se prezentoval ostrým zákrokem Josep Ayala v souboji s Vaughanem. Hlavní rozhodčí neváhal a udělil žlutou kartu!
     
    82
    Na pravé straně se dokázal uvolnit obránce Chris Gunter, který hledal ve vápně Garetha Balea. Domácí hvězda spadl po souboji s Adri Rodriguesem, a signalizovala, že si hostující stoper pomohl loktem. Penalta se však pískat nebude ...
     
    81
    Střídání v týmu Andorra: ze hřiště odchází Iván Lorenzo, přichází Marc García.
    79. Velká šance domácího celku
     
    79
    Následné exekuce se ujal Aaron Ramsey, který svým centrem našel za obranou zcela volného Ashleyho Williamse, jehož hlavičku vyrazil skvělým zákrokem Pol! Následná dorážka Sama Vokese v brance rovněž neskončila!
     
    78
    V pořádí pátou žlutou kartu hostujícího celku dostává středopolař Adri Rodrígues, který poslal k zemi ve středu hřiště Sama Vokese!
    77. Standardní situace Garetha Balea
     
    77
    Exekuce standardní situace se pochopitelně ujal Gareth Bale, který se však má ještě od svého spoluhráče z Realu hodně co učit. Jeho zakončení bylo tvrdé, nicméně mířilo nad branku!
     
    76
    Ashley Williams to teď udělal výborně, když přešel ve středu přes Rodríguese, následně byl však poslán k zemi Ildefonsem Limou, a je z toho velmi zajímavá standardní situace pro Wales!
     
    75
    Vůbec první střelu na branku z hostujícího celku má na svědomí střídající Gabi Riera, který napřáhl z hodně velké dálky. Jeho střela mířila vysoko nad branku, a udělala velkou radost domácím fanouškům!
     
    73
    Střídající Josep Ayala hledal dlouhým nákopem na útočné polovině Moisése San Nicoláse. Pravý obránce Andorry však prohrál souboj s Daviesem, a míč skončil v zámezí.
     
    72
    Po delší době dostal dobrý centr do vápna útočník Sam Vokes. Z pravé strany centroval Chris Gunter, nicméně útočník Burnley poslal svou střelu vysoko nad branku!
     
    70
    Andorra provádí své druhé střídání v tomto zápase. Kouč Koldo Álvarez posílá ze hry Óscara Sonejeeho, který se musel rozloučit snad s každým spoluhráčem na hřišti, než odešel střídat. Tím stoper Andorry ušetřil pár cenných vteřin! Na jeho místo příchází Josep Ayala.
     
    69
    Aaron Ramsey dostal míč do středu hřiště na Garetha Balea, který si míč píchl přes sebe, a snažil se dostat přes stopera Llovera. Míč mu však utekl, a první u něj byl brankář Ferran Pol!
     
    67
    Parádní práci odvedla ve středu hřiště trojice Bale – Williams – Ramsey. Posledně jmenovaný krásně roztáhl hru na pravou stranu, kam si naběhl Gunter. Obránce Readingu posílal míč nahoru na hranici vápna, kde se však nikdo z domácích nenacházel.
     
    66
    Po následném odkopu Pola se ve středu hřiště dostal k míči Aaron Ramsey, který si našel cestu středem hřiště, a následně tvrdě vypálil. Jeho ránu však zablokoval jeden z bránících hráčů!
     
    65
    Hostující brankář Ferran pol dostává žlutou kartu, neboť "tahal" čas při své rozehrávce. To se nelíbilo hlavnímu rozhodčímu, který udělil žlutou kartu!
     
    63
    Na trávníku zůstal ležet hostující Gabi Riera, který si zjevně ublížil v souboji s Chesterem. Mezitím rozehrál Aaron Ramsey rohový kop, svůj centr směřoval na zadní tyč. Do tohoto prostoru si však nikdo z domácích nenaběhl.
     
    62
    Wales v posledních minutách volí "házenkářský" model, kdy si posílá míč z pravé strany na levou stranu, a vyčkává, až se v obraně Andorry objeví nějaká mezírka!
     
    61
    Chris Gunter kombinoval na pravé straně s Aaronem Ramseym, nicméně do zakončení se tato dvojice nedostala. Následně druhý jmenovaný poslal míč do středu hřiště.
    60. Povedená akce Aarona Ramseyho
     
    60
    Tak to byla krása! Před vápnem obdržel přihrávku Aaron Ramsey, který obešel hned dvojici protihráčů, a následně vystřelil na vzdálenější tyč. Jeho střela však skončila těsně mimo levé tyče!
     
    58
    Exekuce standardní situace se ujal Gareth Bale, který ve vápně sice našel volného Sama Vokese, ten se však nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    57
    Marco Viera to tentokrát přehnal s důrazem v souboji s Aaronem Ramseym, a zcela zaslouženě dostává žlutou kartu! Následně se strhla malá potyčka, ve které byl hodně aktivní Ashley Williams, následně dostal kartu ještě Jesus Rubio, který byl v potyčce velmi aktivní.
     
    56
    Nějaký menší problém mezi sebou měli Christ Gunter a hostující Marcio Viera. Vše musel vyřešit hlavní rozhodčí Kevin Blom slovní domluvou ...
     
    55
    Wales hraje opravdu v pohodě, a svého soupeře prakticky k ničemu nepouští! Tentokrát se dostal do zakončení sám Gareth Bale, který natáhl z dobrých třiceti metrů. Jeho rána však skončila mimo!
     
    54
    Ve středu hřiště dostal hodně prostoru Aaron Ramsey, který se odhodlal ke střele. Záložník Arsenalu však svůj druhý gól v dnešním zápase nepřidal, neboť jeho střela skončila v zámezí.
     
    53
    Anodrra zahrávala volný přímý kop z poloviny hřiště, rozehrávka se ji však vůbec nepovedla, a Wales šel do protiútoku. Ten táhl Jonathan Williams, jehož následná přihrávka našla Garetha Balea. Domácí hvězda se však v době přihrávky nacházela v ofsajdu!
    50. Aaron RAMSEY - 1:0
     
    50
    Wales právě vstřelil branku!
    Z následné standardní situace se Wales prosadit nedokázal, nicméně po následném závaru ve vápně Andorry se domácí již do vedení dostávají! Parádní centr poslal do vápna Gareth Bale, který našel Ashleyho Williamse, jehož hlavičku ještě Pol vyrazil. Na dorážku AARONA RAMSEYHO byl již krátký!
     
    49
    Ben Davies podnikl na levé straně povedený průnik do vápna. Ještě před vstupem do pokutového území byl obránce Spurs poslán k zemi Lorenzem, který dostává žlutou kartu!
     
    49
    Následný rohový kop rozehrál Aaron Ramsey společně s Williamsem, který poslal nebezpečný centr na zadní tyč. Obrana Andorry se však dokázala ubránit!
     
    48
    Na pravou stranu dostal ideální přihrávku Jonathan Williams, který postupoval do vápna, a následně posílal míč před branku. Jeho centr však srazil do zámezí bránící Lima!
     
    46
    Střídání v týmu Wales: ze hřiště odchází David Edwards, přichází Tom Lawrence.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas nabídl velmi zajímavou podívanou zejména z domácího pohledu. Začátek utkání bohužel nabídl velmi nepříjemný pohled! Hostující Victor Moreira se po střetu s Chesterem ošklivě zranil, a dlouhé minuty byl ošetřován, následně byl odnesen na nosítkách! Wales měl jasnou převahu, nicméně do žádných stoprocentních šancí se nedostal. Branku Pola paradoxně nejvíce ohrozil stoper Llovera, který si málem vstřelil vlastní branku.

    Druhý poločas začne přibližně v 21:54!
     
    45+8
    První poločas skončil.
     
    45+7
    Ben Davies obdržel u postranní čáry na levé straně přihrávky od Williamse, a našel ve vápně Jonathana Williamse. Mladý záložník našel ve vápně naběhnutého Balea, jehož hlavičku lapil Pol!
     
    45+6
    Aaron Ramsey ve středu pole zakombinoval s Jonathanem Williamsem, a hledal za obranou Andorry naběhnutého Vokese, na toho byl však centr příliš dlouhý.
     
    45+4
    Od Jonnyho Williamse dostal Gareth Bale přihrávku do středu hřiště, obešel Rieru, a tvrdě vypálil. Jeho střela však mířila vysoko nad branku, a Ferran Pol na svůj šestý zákrok stále čeká!
     
    45+3
    Gareth Bale při cestě k rohovému praporku hecoval domácí diváky, následně rozehrál rohový kop. Centr domácího klíčového hráče odvrátil do zámezí na přední tyči Lima. Následný rohový kop se již hráči Realu příliš nepovedl, a míč skončil v zámezí.
    45+2. Povedená rána Daviese
     
    45+2
    Wales vybojoval v krátkém časovém sledu druhý rohový kop. Centr Aarona Ramseyho odvrátila obrana Andorry za vápno, kde si míč zpracoval Ben Davies, jehož technická rána prolétla nad břevnem branky Ferrana Pola!
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí Kevin Blom nastavuje celkem osm minut nad rámec základní hrací doby, což je způsobeno zejména dlouhým ošetřováním Victora Moreiry, a také ošetřováním Robsona-Kanua.
     
    45
    Wales v závěru poločasu stupňuje svůj tlak! Domácí celek vybojoval další rohový kop, exekuce se ujal Aaron Ramsey, který poslal svůj centr na přední tyč, v tomto prostoru se však nacházel San Nicolás, který míč odhlavičkoval!
     
    43
    O další centr do vápna Andorry se postaral Gareth Bale. Po souboji Llovera s Edwardesm se míč odrazil na nohu Jonnyho Williamse, jehož zakončení však nebylo vůbec nepovedené, a míč dolétl až k rohovému praporku!
     
    42
    Tentokrát domácí celek zahrozil z levé straně, kde zakombinoval Davies s Williamsem. Druhý jmenovaný svým centrem našel ve vápně Vokese, jehož hlavička však skončila nad brankou a Pol si svůj šestý zákrok zatím nepřipsal.
     
    41
    Následný vybojovaný rohový kop rozehrál Aaron Ramsey, který našel před vápnem naběhnutého Davida Vaughana. Rána zkušeného středopolaře však skončila vysoko nad brankou!
     
    40
    Hodně nebezpečný centr poslal do vápna Andorry z pravé straně Jonny Williams, který našel na zadní tyči Vokese. Útočník Burnley vrátil míč před branku, kam si nabíhal Bale. Před ním však poslal míč nad branku stoper Sonejee!
     
    38
    Aaron Ramsey táhl útočnou akci na pravou stranu, a všichni očekávali, že bude nahrávat Gunterovi. Záložník Arsenalu však poslal do vápna nadýchaný centr, kterým našel Vokese. Jeho hlavička však skončila pouze v rukavicích Pola!
     
    37
    Hodně odvážně si při rozehrávce počínal Ashley Williams, který si troufl jako poslední hráč na kličku mezi dvojicí protihráčů. Obránce Swansea však situaci zvládl, Wales míří vpřed!
     
    36
    Marcio Vieira tentokrát poslal k zemi Garetha Balea, který se ujal i následné standardní situace. Nejlepší hráč své země za minulý rok se opřel do míče, nicméně jeho střela skončila v náruči Pola!
     
    35
    Wales zatím svého soupeře vůbec nepouští do hry. Domácí celek sice kombinuje na útočné polovině, nicméně do žádné vážnější šance se prokombinovat nedokáže!
     
    34
    Ve vápně Andorry tentokrát spadl střídající Edwards, který se střetl v souboji s Marciem Vierou. Kevin Blom však stál kousek od souboje, a vše dobře viděl. Rozhodl se penaltu neodpískat!
     
    33
    Další žlutou kartu udělil hlavní rozhočí Kevin Blom domácímu Davidu Vaughanovi, který velmi ostře nalétl skluzem do souboje s Marciem Vierou. Žlutá karta byla v tomto případě zcela zasloužená!
     
    31
    Wales následně zahrával dva rohového kopy v krátkém časovém sledu. Rozehrávek se ujal Aaron Ramsey, kterému se však ani jeden nepovedl. Obrana Andorry se dokázala ubránit!
    30. Llovera málem poslal míč do vlastní sítě, nicméně Pol byl proti!
     
    30
    Po levé straně postupoval obránce Ben Davies, který poslal dlouhý centr na hranici vápna, na který si nabíhal Gareth Bale. Hráč španělského Realu se však k hlavičce nedostal, nicméně hostující obránce Max Llovera ano! Hráč Andorry poslal míč tak nešikovně, že se snášel do branky. Pohotově však zasáhl Ferran Pol!
     
    29
    Před vápnem Wayna Hennesseye se dostala do kombinace dvojice Aarón Sánchez – Lorenzo. Androrra se však u míče dlouho neuudržela, a dopředu míří Wales!
     
    28
    Hlavní útočný motor domácího týmu, Gareth Bale, se dostal na pravé straně k míč, a nadýchaným centrem se pokoušel ve vápně najít Sama Vokese. Útočník Burnley se však k hlavičce nedostal.
     
    27
    Domácí celek je zatím v kombinaci na útočné polovině velmi trpělivý. Andorra však nepředvádí špatný výkon, zejména v obranné fázi. Wales však dělá vše pro to, aby první branka přišla co nejdříve!
     
    25
    Na pravé straně je zatím velmi aktivní Jonny Williams, který tentokrát uvolnil Guntera, který našel na zadní tyči svým centrem Ramseyho. Záložník Arsenalu poslal míč hlavičkou k tyči, kde však hlavičkoval mimo střídající Edwards!
     
    23
    tak trenér Chris Coleman nechce zbytečně nic riskovat, a raději Hala Robsona-Kanu střídá. Na jeho pozici přichází Edwards. Dnešní utkání je zatím pro oba celky hodně nešťastné. Nejdříve zranění Moreiry, a nyní i zranění Robsona-Kanua!
     
    22
    Dlouhý nákop brankáře Ferrana Pola hledal na útočné polovině Gabi Rieru, který byl však v souboji faulován Chesterem. Hostující celek tak má k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    21
    Hal Robson-Kanu odchází za postranní čáru. Uvidíme, zda-li domácí útočník bude pokračovat v zápase.
     
    20
    Nějaký zdravotní problém má také domácí Hal Robson-Kanu, který při snaze dostihnout míč na hrací ploše špatně došlálp, a i v tomto případě to nevypadá příliš dobře ...
     
    19
    Aaron Ramsey přenechal míč ve středu hřiště Garethu Baleovi, který se pokoušel roztáhnout hru na levou stranu, kam poslal dlouhý centr, na který si nabíhal Robson-Kanu. Domácí útočník však prohrál souboj se San Nicolásem.
     
    18
    Na pravé straně zakombinoval Jonny Williams s Chrisem Gunterem. Druhý jmenovaný si následně natáhl míč do středu, a vystřelil na přední tyč. Jeho přízemní střelu však Ferran Pol dokázal chytit!
     
    17
    Na trávníku se ocitli dva míče, což nepovažoval za problém hostující Aarón Sanchéz, který se vůbec neměl k tomu míč odkopnout za čáru. Musel to udělat až obránce Davies, který se chystal vhazovat.
     
    16
    Exekuce následné standardní situace se ujal Gareth Bale, který mířil na přední tyč, nicméně jeho ostrá střela těsně minula branku! Ferran Pol tak v tomto případě nemusel zasahovat!
     
    15
    Před brankou Pola bylo velmi horko! Nejdříve nebezpečně pálil Gareth Bale, jehož střelu však brankář Androrry vyrazil. Následně spadl ve vápna Williams, nicméně penalta se nepískala. Po ostrém nedovoleném zákroku Ildefonse Lima na Garetha Balea dostává hostující hráč žlutou kartu!
     
    14
    Ouu, teď však na pravé straně předvedl hodně ostrý zákrok hostující Jesus Rubio, který poslal k zemi Jonnyho Williamse. Hlavní rozhodčí zatím zůstal pouze u slovní domluvy, a žlutou neudělil.
     
    13
    Na Cardiff City Stadium se po krátké přestávce opět hraje. U míče je domácí Wales, který se postupnou kombinací dostal na útočnou polovinu, a pokouší se najít cestu k brance Pola!
    12. Přejeme brzké uzdravení!
     
    12
    Victor Moreira byl naložen na nosítka, a je odvážen za velkého potlesku domácích tribun za postranní čáru!
     
    9
    Victor Moreira je i nadále v péči lékařů, hráči domácího týmu si již alespoň přihrávají mezi sebou, neboť přestávka již trvá skoro čtyři minuty. Doufejme však, že Moreira bude v pořádku!
     
    7
    Bohužel stále nemáme další informace o stavu Victora Moreiry. Mezi tím se u postranní čáry slékl Gabi Riera, který hostujícího středopolaře nahradí na hřišti! Režie nám zatím bohužel ani nenabídla opakovaný záběr daného souboje ...
     
    6
    Victor Moreira je momentálně ošetřován, a na hřišti jsou i nosítka. Trenér Koldo Álvarez poslal na rozcvičku jednoho ze svých hráčů, a vypadá to, že Moreira nebude schopný pokračovat ve hře!
     
    5
    To nevypadá příliš dobře! Ve středu hřiště se střetl domácí Chester s Victorem Moreirou, který zůstal ležet na trávníku, a jeho spoluhráči rychle přivolávali pomoc!
     
    4
    Aaron Ramsey hledal pěknou křížnou přihrávkou Garetha Balea. Záložníka Realu Madrid však do zakončení nepustil stoper Max Llovera.
     
    3
    Favorit dnešního utkání se poprvé v tomto utkání dostává do postupné kombinace na vlastní polovině. Velmi aktivní při rozehrávce je hlavně Aaron Ramsey, který se stáhl hluboko na svojí polovinu.
     
    2
    I následného rohového kopu se ujal Marcio Viera, jehož centr směřoval na přední tyč. Do tohoto prostoru si naběhl Rubio, jehož zakončení však skončilo mimo!
     
    2
    Po nedovoleném zákroku Robson-Kanu, a zahrávala Andorra standardní situaci, které se ujal Marcio Viera. Hostující celek se do zakončení nedostal, nicméně vybojoval rohový kop!
     
    1
    Hlavní rozhodčí Kevin Blom právě zahájil dnešní utkání! Úvodní výkop měla k dispozici Andorra, která vedla svůj první útok přes levou stranu, zde však poslal míč do zámezí domácí Gunter!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy již nastoupily na vyprodaný Cardiff City Stadium! Nyní nás čekají hymny obou států.
     
    Úvodní sestavy:

    Wales: Hennessey – Gunter, A. Williams, Chester, Davies – Ramsey, Vaughan, Jonathan Williams – Vokes, Robson-Kanu, Bale.
    Náhradníci: Ward – Allen, G. Williams, King, D. Edwards, Ledley, Taylor, Henley, Collins, Church, Lawrence, A. Richards.

    Andorra: Pol – San Nicolás, Sonejee, Llovera, Lima – Rodrígues, Rubio, Vieira, Moreira – Lorenzo, Aarón Sánchez.
    Náhradníci: J. Gómes – Marc García, S. Moreno, Sebastián Gómez, G. Riera, Ayala, Peppe..
     
    Příjemný úterní večer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Evropská kvalifikace na EURO ve Francii se blíží ke svému konci, dnes jsou na programu poslední zápasy! My se společně zaměříme na střetnutí Walesu proti Andoře! Úvodní výkop je naplánován v 20:45, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    WALES
    Velšský celek se momentálně nachází na druhé pozici skupiny B! Wales má zaroveň již jistý postup na evropský šampionát! V posledním utkání svěřenci Chrise Colemana sice prohráli v Bosně 0:2, nicméně jim pomohl výsledek Izraele, který překvapivě prohrál doma s Kyprem! Velšské oslavy tak mohly začít! Wales táhl za postupem hlavně Gareth Bale, který nastřílel celkem šest branek! Do dnešního utkání navíc Wales vstupuje v roli jasného favorita. Hráči navíc mohou oslavit postup před vlastními fanoušky!
     
    ANDORRA
    Andorra byla od rozlosování pasována na jasného outsidera skupiny B, což se v průběhu kvalifikace také ukázalo. Androrra se nachází na poslední, tedy šesté příčce. Na svém kontě nemá žádný bod, a skóre 4:34! V posledním utkání se Andorra představila doma v utkání s Belgií. Favorit utkání šel od úvodu zápasu za vítězstvím, a po jasném průběhu zvítězil 4:1! I v dnešním utkání je Andorra v pozici jasného outsidera.

    Jan Havlovic

    Branky: 50. Ramsey, 86. Bale (Davies)

    Karty:   33. Vaughan (WAL) – 15. Lima (ANR), 49. Lorenzo (ANR), 57. Vieira (ANR), 57. Rubio (ANR), 65. Pol (ANR), 78. Rodrígues (ANR), 83. Ayala (ANR)


    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 11:0. Střely mimo: 13:1. Rohy: 13:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:17.
    Wales: Hennessey – Gunter, A. Williams, Chester, Davies – Ramsey, Vaughan, Jonathan Williams (86. Church) – Vokes, Robson-Kanu (23. D. Edwards, 46. Lawrence), Bale.
    Náhradníci: Ward – Allen, G. Williams, King, D. Edwards, Ledley, Taylor, Henley, Collins, Church, Lawrence, A. Richards.

    Andorra: Pol – San Nicolás, Sonejee (70. Ayala), Llovera, Lima – Rodrígues, Rubio, Vieira, Moreira (12. G. Riera) – Lorenzo (81. Marc García), Aarón Sánchez.
    Náhradníci: J. Gómes – Marc García, S. Moreno, Sebastián Gómez, G. Riera, Ayala, Peppe.

    Rozhodčí: Kevin Blom – Langkamp, van de Ven (vš. Nizozemsko)
    bahis siteleri