Toljatti – Záhřeb 5:2 (kon.) | Kazaň – HC Slovan 0:1 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 2:1 (kon.)
Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.)
konec
Lada Toljatti
5:2 (1:1, 0:0, 4:1)
Medveščak Záhřeb
Úterý 13.10.2015, 17:00 • Arena Lada • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Gilbert BRULÉ - 5:2
     
    57:24
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Prakticky okamžitě poté, co se Zaťovič vrátil do hry se hosté prosadili a alespoň kosmeticky zmírnili nepříznivý stav. Za tím vším byla jednoduchá narážečka na jeden dotek po trase Smoleňák – Kvapil a zakončující GILBERT BRULÉ. Asistence: Marek Kvapil, Radek Smoleňák.
    Stanislav BOCHAROV - 5:1
     
    52:51
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Nedáš-dostaneš, Lada si ve třetí třetině otevřela střelnici! STANISLAV BOCHAROV ujel hostujícím zadákům a mašíroval si to zcela osamocen proti Taylorovi, jehož parádním forhendovým blafákem vykoupal a poté pohodlně zavěsil! Bez asistence.
    Alexej MASTRJUKOV - 4:1
     
    51:10
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Domácí dalším gólem zřejmě definitivně rozhodli o svém vítězství! ALEXEJ MASTRJUKOV a Martin Zaťovič přečíslili záhřebskou defenzívu a první jmenovaný vypálil. Jeho ránu sice Taylor vleže lapil, ale až za brankovou čarou! Asistence: Jefim Gurkin.
    Anton KRYSANOV - 3:1
     
    45:21
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    A už je to o dva góly, svěřenci Artise Abolse udělali další mílový krok k tříbodovému zisku! Šenfeld parádně našel volného ANTONA KRYSANOVA a ten bez větších problémů překonal přesouvajícího se Taylora. Asistence: Anton Šenfeld, Georgij Belousov.
    Anton ŠENFELD - 2:1
     
    43:30
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Početní výhodu ale Lada přeci jen využívá a ve třetí třetině se ujímá vedení! Vorobjovovu střílenou nabídku na teč přetavil ANTON ŠENFELD v gól, Taylor na změnu směru této střely nestihl zareagovat. Asistence: Dmitrij Vorobjov, Georgij Belousov.
    Marek KVAPIL - 1:1
     
    08:52
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tento gól už platit stoprocentně bude, vedení domácím dlouho nevydrželo! O vyrovnání se postaral český útočník MAREK KVAPIL, jenž parádní ranou z pravého kruhu vymetl pavučinky pod břevnem Masalskisovy svatyně. Asistence: Milan Jurčina.
    Stanislav BOCHAROV - 1:0
     
    07:20
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Poslední celek Východní konference se ujímá vedení! STANISLAV BOCHAROV lehoučce jako nůž máslem prošel až do mezikruží, odkud překonal Taylora polovysokou střelou k pravé tyči! Asistence: Alexandr Strelcov, Alexej Volgin.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 8. Bocharov (Strelcov, Volgin), 44. Šenfeld (Vorobjov, Belousov), 46. Krysanov (Šenfeld, Belousov), 52. Mastrjukov (Gurkin), 53. Bocharov – 9. Kvapil (Jurčina), 58. Brulé (Kvapil, Smoleňák)


    Lada Toljatti: Masalskis (Semjonov) – Vorobjov, Romanov, Flood, Bolšakov, Viklund, Volgin, Gurkin – Zaťovič, Bumagin, Mastrjukov – Šenfeld, Belousov, Krysanov – Bocharov, Strelcov A., Strelcov V. – Komarov, Gurjanov, Mochancev.
    Medveščak Záhřeb: Taylor (Krošelj) – Jurčina, Morrisonn, Kinrade, Larkin, Parlett, Gysbers – Saarinen, Brulé, Bjorkstrand – Kvapil, Mertl, Smoleňák – Genoway, Giliati, Hedberg – Glumac, Jämtin, Perkovich.

    Rozhodčí: Kadyrov, Sergejev – Golovljov, Parfyjonov

    Diváci: 3500
    bahis siteleri