Toljatti – Záhřeb 5:2 (kon.) | Kazaň – HC Slovan 0:1 (kon.) | N.Novgorod – Minsk 2:1 (kon.)
Dynamo Moskva – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.) | Viťaz – Chanty-Mansijsk 1:0 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Úterý 13.10.2015, 18:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu své další pokračování. V jeho rámci změří síly celky Torpedo Nižnij Novgorod a HC Dinamo Minsk. Úvodní buly je v Konovalenko Sports Palace, tedy domovském stánku Novgorodu, naplánováno na 18:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Pohled do statistik

    Novgorod se nachází v solidní situaci, neboť mu patří čtvrtá příčka Západní konference. To vše se ziskem 36 bodů. V posledním ligovém duelu svěřenci Peterise Skudry přetlačili Čerepovec 2:1 po prodloužení.

    Minsku momentálně patří devátá pozice rovněž Západní konference. V dosavadním průběhu soutěže nasbíral 27 bodů. V předchozím kole běloruský celek padl v poměru 1:2 na půdě favorizovaného CSKA Mosvka.
     
    Úvodní sestavy:

    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Proskurjakov) Budkin, Kondratěv, Aljajev, Jegoršev, Osipov, Chomitskij, Sergijenko, Kolganov – Daugavinš, Frolov, Galuzin – Sopin, Kosticyn, Videll – Dvurečenskij, Kuljomin, Sjomin – Ashton, Klingberg, Potapov

    HC Dinamo Minsk: Lalande (Milčakov) – Šinkevič, Bailen, Krajíček, Lisovec, Nogačjov, Gunderson, Usenko – Kolcov, Kaljužnij, Szczechura – Ambrožejčik, Pavlovič, Matěruchin – Drozd, Lopačuk, Michajlov – Meleško, Komarov

    Rozhodčí: Bulanov, Olenin – Novikov, Kučava.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky již nastupují na hrací plochu, utkání bude za malou chvíli zahájeno.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Domácí hokejisté kombinují na vlastní polovině, nikam se příliš neženou. Oba celky se spíše oťukávají.
     
    01:31
    Hosté se pokusili projít podél pravého mantinelu, avšak kombinace se jim nezdařila. Následně o kotouč přišli, a tak mohou hrát domácí.
     
    02:43
    Bude se poprvé v utkání vylučovat. Za hákování odjíždí na lavici hanby Arťom Aljajev (NNO). Hosté si tak zahrají přesilovou hru.
     
    03:03
    Lukáš Krajíček napřáhl od modré čáry, leč Birjukov byl připraven a jeho ránu pomocí své rukavice eliminoval.
     
    03:43
    Hokejisté Minsku sice poměrně aktivně kombinují, což ale nevede k výraznějším brankovým příležitostem. Uvidíme, jak tomu bude v následujícím průběhu početní výhody.
     
    04:24
    Znovu kotouč letí přes všechny čáry, domácí borci se brání bez větších potíží. Jejich oslabení tak pomalu, ale jistě spěje ke svému konci.
     
    05:23
    Utkání zatím nemá příliš vysoké parametry, obě družiny si poctivě střeží střední pásmo. Více jsou však na puku hosté, běloruská ekipa působí živějším dojmem.
     
    06:11
    Následuje první komerční přestávka. Zatím sledujeme spíše ospalou podívanou, k vidění nebyl doposud žádná vážnější branková příležitost.
     
    06:19
    Další trest, leč nyní na hostující straně. Za hákování odchází pykat Alexandr Matěruchin (MIN). Jak se s touto možností popasují hokejisté Torpeda?
     
    07:14
    Ani Novgorod neoplývá přílišnou aktivitou, Dinamo vyhazuje jeden puk za druhým. Z tribun se rovněž ozývá pískot nespokojených diváků.
     
    07:59
    Postavení mimo hru v podání Torpeda. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu. Borcům v tmavě modrém odění se početní výhoda vůbec nevede.
     
    08:19
    Hosté jsou v plném počtu, ani domácí hokejisté nepředvedli nic světoborného. Nedlouho naskočení pátého hráče na led se Torpedo provinilo icingem.
     
    09:26
    Dinamo je stále o něco málo aktivnějším mužstvem, favorit utkání, tedy domácí, poněkud pokulhávají za očekáváním.
     
    09:48
    Další trest pro hosty, držením se provinil Paul Szczechura (MIN). Domácí tak mají další solidní příležitost.
     
    10:41
    Velkého závaru před Lalandem chtěl využít Ashton Carter, ovšem ani on nedokázal puk za hostujícího brankáře dopravit. Vhazovat se nakonec bude až ve středním pásmu.
     
    11:15
    Vzápětí se domácí provinili zakázaným uvolněním. Hra se tak stěhuje před Birjukova, což domácímu celku není příliš po chuti.
     
    12:41
    Domácí se probouzejí k aktivnějšímu hernímu pojetí, což ale zatím na ohrožení svatyně soupeře nestačí.
     
    13:24
    Následuje komerční přestávka, po níž se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    15:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí se konečně ujímají vedení. Z pravé strany přišla do předbrankového prostoru nabídka, kterou VJAČESLAV KULJOMIN bez zaváhání zužitkoval. Lalande neměl sebemenší nárok zasáhnout. Asistence: Dmitrij Sjomin.
    15:12 Vjačeslav KULJOMIN - 1:0
     
    15:38
    Vzápětí přichází další trest pro hosty, za podražení putuje na trestnou lavici Paul Szczechura (MIN). Navýší Torpedo své těsné vedení?
     
    16:24
    Domácí se bleskově řítili do ofenzivy, ovšem zastavilo je postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude v neutrální zóně.
     
    17:11
    Torpedu se přesilová hra vůbec nedaří, Dinamo mírnému tlaku poměrně v poklidu odolává. Za malou chvíli se hostující hráč vrátí na ledovou plochu.
     
    18:19
    Netrvalo dlouho a je zde další trest. Nick Bailen (MIN) vyhodil puk nešťastně mimo kolbiště, za což dostává menší trest.
     
    19:28
    Herní projev Torepda stále pokulhává. Dinamo navíc vytáhlo své napadání poměrně dost vysoko, a tak nemá problém s bráněním rozvíjejících se akcí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První dějství je minulostí, k vidění byl nepříliš atraktivní hokej, který přinesl pouze jeden přesný zásah. Postaral se o něj Vjačeslav Kuljomin, a tak si Torpedo odnáší do dalšího průběhu zápasu těsný náskok. Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 10:4
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:24
    Domácí zahájili prostřední část velice živě, kupředu se tlačil Daugavinš. U pravého mantinelu byl však zastaven, a tak může hrát opět Dinamo.
     
    21:26
    Vysoké tempo druhé části se mírně zadrhlo ve středním pásmu, kde oba celky sváděly litý boj. Puk nakonec ukořistili hosté, kteří se snaží proniknout kupředu.
     
    22:18
    Dmitrij Sjomin se po pravé straně dostal až na hranici kruhu, odkud vyslal jedovatou ránu. Lalande ji ale vykopnutím pravého betonu eliminoval.
     
    23:45
    Ve druhé části se stále hraje bez přerušení, ani jednomu z celků se příliš nedaří. Momentálně byl k vidění další neúspěšný pokus v podání Vidella, jehož pokus neprocestoval hradbou hostujících těl.
     
    24:29
    Zakázané uvolnění domácího celku, vhazovat se tak bude po Birjukovově pravé ruce. Zběsilé tempo prostřední periody tak pokračuje.
     
    24:57
    Před dojíždějícím Sjominem Lalande raději ponechal puk ve své moci. Torpedo tak bude mít výhodu buly v útočné třetině.
     
    25:23
    Torpedo aktivně kombinuje, avšak spíše po rozích. Dinamo disponuje kvalitním pohybem, což nedává domácím příliš možností.
     
    26:13
    Nyní icing pro změnu v podání Minsku. Ani jednomu z mužstev se nedaří přechod přes útočnou modrou čáru, a tak domácí stále drží těsný náskok.
     
    27:25
    Komerční přestávka, která pozastavila mírný tlak domácího celku. Lalande však nemusel zasahovat, neboť hostující defenziva pracovala příkladně.
     
    28:05
    Další icing, tentokráte v podání domácích. Kombinace zatím vázne na obou stranách, uvidíme, co přinesou následující minuty duelu.
     
    29:11
    Galuzinovu ránu zastavil pohotový Lalande pomocí své rukavice, následující protiofenziva skončila hostujícím postavením mimo hru. Buly ve středním pásmu.
     
    30:35
    Domácí získávají čím dál výraznější převahu, což ale zatím nedokáží promítnou do skóre. Kondratěvovu ránu z levé strany nyní zastavil Lalande.
     
    31:31
    Dmitrij Meleško dostal ideální přihrávku z pravé strany ledové plochy, avšak z mezikruží nedokázal zakončit ideálně, pohotový Birjukov jeho pokus lapil.
     
    32:53
    Torpedo je lepším celkem, především pak velice aktivně napadá. Zatím se mu však nedaří dostat do vážnější střelecké příležitosti.
     
    33:32
    Alexej Kaljužnij rozjížděl rychlý protiútok, který ale zastavuje postavení mimo hru. Vhazovat se bude v neutrální zóně. To vše ale až po komerční přestávce.
     
    34:50
    Bude se vylučovat, hosté si zahrají přesilovou hru. Za hrubost je vyloučen Arťom Aljajev (NNO)
     
    35:37
    Hosté velice aktivně pracují v útočném pásmu, od modré čáry pálil ostře Lukáš Krajíček. Birjukov ale jeho pokus eliminoval a následně raději podržel ve své moci.
     
    35:37
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    36:20
    Nastolená taktika se ale Minsku zatím příliš nevede, domácí hokejisté ser brání bez větších potíží.
     
    37:48
    Druhá třetina se pomalu, ale jistě chýlí ke svému závěru. Uvidíme, zda ještě přinese něco zajímavého.
     
    38:41
    Po nepříliš obtížném Lalandeho zákroku se bude vhazovat v útočném pásmu Torpeda, a to po pravé ruce hostujícího muže v masce.
     
    39:31
    V závěru třetiny se ještě bude vylučovat, a to za podražení. Lavici hanby odjíždí zahřívat Dmitrij Sjomin (NNO).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Ve druhé části utkání nabralo o něco větší obrátky, což zapříčinil především zlepšený výkon domácího celku. Na světelné tabuli se však tento fakt neprojevil, a tak Torpedo stále drží těsné vedení. Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 15:10
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:36
    Hosté pokračovali v přesilové hře, přičemž se k nebezpečné ráně dostal Nick Bailen. Obětavý pád domácího zadáka ale nebezpečí eliminoval.
     
    41:49
    I po skončení přesilové hry hosté malou chvíli setrvali v útočném pásmu, ovšem do žádné vážnější střelecké příležitosti se nedostali.
     
    42:35
    Vadim Chomitskij si na levé straně sjížděj ke střele, ovšem kotouč k němu nakonec neprocestoval. Hrát tak může opět běloruské Dinamo.
     
    43:50
    Po lehkém nahození v podání domácího zadáka Lalande zastavuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    44:51
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Minsk sice zvyšoval aktivitu, ovšem nyní ji vlastní chybou devalvuje. Ledabylé Lalandeho vyhození zachytil VLADIMIR GALUZIN. Domácí forvard poté překonal vracejícího se hostujícího brankáře. Ten se sice snažil zasáhnout, ovšem moc platné mu to nebylo. Bez asistence.
    44:51 Vladimir GALUZIN - 2:0
     
    45:56
    Je evidentní, že obdržená branka zamávala psychikou hostujícího celku. Ten již nepůsobí tak aktivně. Uvidíme, co utkání nadále přinese.
     
    46:31
    Torpedo se uklidnilo a v poklidu rozbíjí jeden ofenzivní výpad za druhým. Dinamu se zatím nedaří přejít přes útočnou modrou čáru.
     
    47:40
    Taktéž třetí část peláší v rychlém tempu, utkání se minimálně přerušuje.
     
    48:41
    Vladimir Galuzin obdržel ostrý bodyček, který však byl v rámci pravidel. Náraz na mantinel však domácího borce zcela jistě zabolel. Následuje reklamní pauza.
     
    49:32
    Dinamo se však nevzdává a navzdory nepříznivému stavu stále aktivně napadá. Uvidíme, zda to povede ke vstřelení kontaktní branky.
     
    50:53
    Lalande musel eliminovat střelecký pokus z pozice pravého kruhu, což se mu zdařilo náramně. Následně se hosté osvobodili, ovšem protiofenziva se jim nezdařila.
     
    51:08
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak to byla vynikající akce hostí. ALEXANDR MATĚRUCHIN obdržel přihrávku přes celé hřiště, načež uháněl sám na Birjukova. Následně lišácky objel branku a pohodlně zasunul puk do odkryté klece. Asistence: Nick Bailen, Andrej Michajlov.
    51:08 Alexandr MATĚRUCHIN - 2:1
     
    52:41
    O puk se bojuje převážně ve středním pásmu, které Novgorod usilovně brání. Zatím se mu to daří na výbornou.
     
    53:01
    Máme zde další trest, na lavici hanby odjíždí Ilja Šinkevič (MIN). To značně komplikuje hostující snahu o vyrovnání.
     
    53:53
    Arťom Aljajev měl k dispozici solidní palebnou pozici, ovšem Lalande zasáhl pohotově a následně raději přerušil hru. Buly po jeho pravé ruce.
     
    54:50
    Domácí pokračovali v sevření, další střelecký pokus si připsal Linus Videll. Ani tentokráte však Lalande nekapituloval.
     
    55:36
    Po delší době musel zasahovat Birjukov, který byl ale opět úspěšný. Zanedlouho se hosté provinili icingem, a tak se bude vhazovat před Lalandem.
     
    56:34
    Birjukov zastavuje lehký střelecký pokus z pravé strany, načež přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    57:34
    Tak to je velká příležitost pro hostující celek, který si zahraje přesilovou hru. Za podražení míří na trestnou lavici Sergej Kosticyn (NNO).
     
    58:16
    Birjukov zastavuje lehký pokus od modré čáry, načež přerušuje hru. Lalande již zůstává na střídačce, Dinamo je v šesti.
     
    58:46
    Další přerušení, domácí nadále odolávají a hájí svůj těsný náskok. Podaří se jim to až do konce utkání?
     
    59:20
    Birjukov zastavuje další ofenzivní akci, do konce utkání již skutečně příliš mnoho času nezbývá.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Ve třetí části domácí nejprve zásluhou Vladimira Galuzina navýšili své vedení, avšak zanedlouho Dinamo snížilo, prosadil se Alexandr Matěruchin. Více se již přes hostující hru bez brankáře neudálo, a tak Torpedo zdolalo Minsk těsně 2:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 23:17 (20:13:27)

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 16. Kuljomin (Sjomin), 45. Galuzin – 52. Matěruchin (Bailen, Michajlov)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Proskurjakov) Budkin, Kondratěv, Aljajev, Jegoršev, Osipov, Chomitskij, Sergijenko, Kolganov – Daugavinš, Frolov, Galuzin – Sopin, Kosticyn, Videll – Dvurečenskij, Kuljomin, Sjomin – Ashton, Klingberg, Potapov
    HC Dinamo Minsk: Lalande (Milčakov) – Šinkevič, Bailen, Krajíček, Lisovec, Nogačjov, Gunderson, Usenko – Kolcov, Kaljužnij, Szczechura – Ambrožejčik, Pavlovič, Matěruchin – Drozd, Lopačuk, Michajlov – Meleško, Komarov

    Rozhodčí: Bulanov, Olenin – Novikov, Kučava
    bahis siteleri