Motor ČB – Havířov 0:5 (kont.) | Kadaň – Přerov 5:1 (kon.)
konec
Sportovní klub Kadaň
5:1 (1:0, 3:0, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Úterý 13.10.2015, 18:00 • Zimní stadion Kadaň • Chance liga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:43
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov se přeci jen v utkání prosadí i gólově. LUBOMÍR KOVAŘÍK udeřil jako blesk z čistého nebe a nenápadnou střelou snižuje na 1:5. Bez asistence.
     
    56:04
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kamil Charousek vyslal jedovatou střelu, kterou Klimeš vyrazil pouze před sebe, kde stál připravený JAKUB TREFNÝ, ten už s dorážkou neměl problém. Asistence: Kamil Charousek a Nicolas Hlava.
     
    39:50
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají v samotném závěru druhé části další branku. DOMINIK VANĚK zkusil své štěstí a uspěl, když jeho střela skončila až za zády Klimeše. Asistence Radek Veselý.
     
    34:38
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tentokrát to vyšlo. KAMIL CHAROUSEK využil mírně vyjetého Klimeše objel jeho branku a umístil puk k tyči – 3:0. Asistence: Jakub Chrpa.
     
    29:00
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Kadaň odskakuje svému soupeři na rozdíl dvou branek. JAROMÍR KVERKA ujel po pravé straně. Dostal se až do útočného pásma, kde vyslal střelu zápěstím, která se zastavila až o síť v brance. Asistence: Nicolas Hlava.
     
    12:25
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru. Jaroslav Mrázek našel na kruhu MARKA RAČUKA, který z voleje prostřelil Klimeše. Asistence: Jaroslava Mrázek, Jaroslav Kůs.
    Marken.cz

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 13. Račuk (Mrázek, Kůs), 29. Kverka (Hlava), 35. Charousek (Chrpa), 40. Vaněk (Veselý), 57. Trefný (Charousek, Hlava) – 57. Kovařík


    Sportovní klub Kadaň: Hanuljak (2. Tadeáš Dvořák) – Tejnor, J. Mrázek, Charousek, Trefný, Szathmáry, Rohan, Černý – Račuk, Kůs, Veselý – Chrpa, Kverka, Hlava – Vaněk, Vrána, Koblasa – Wágner, Macháček, Doležal.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Slovák) – Chmelíř, Sedlák, Přindiš, Pala, Běhal, Ferenc, Matyáš – Procházka, Sikora, Dostálek – Kratochvil, Popelka, P. Mrázek – Goiš, Šebek, Stoklasa – Kovařík, Král, Hrazdira

    Rozhodčí: Wagner – Svoboda, Maštalíř
    bahis siteleri