Srbsko – Česko 2:4 (kon.)
konec
Srbsko
2:4 (1:2)
Česko
Úterý 13.10.2015, 14:30 • Kalevi Keskstaadion, Tallinn (EST) • Kvalifikace mistrovství Evropy do 19 let • Skupina 12
Předzápasové kurzy
     
    Fotbalisté české reprezentace do 19 let zvládli klíčový zápas kvalifikace na ME a v souboji dvou stoprocentních celků poráží Srbsko, které sice dokázalo zásluhou dvou gólů Ivana Šaponjiće odpovědět na úvodní dvě branky Jiřího Klímy, zbytek utkání ale patřil Lvíčatům, kterým vrátil vedení nádhernou hlavičkou Tomáš Ladra a sedm minut před koncem ho ještě pojistil krásným lobem střídající Jan Kuchta. Konečný výsledek. Srbsko 2 Česko 4. (16:22:00)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Tomáš Ladra mohl vstřelit svůj druhý gól v dnešním zápase, jeho přízemní střela z pravé strany šestnáctky ale byla zablokována.
     
    90+1
    Nad rámec zápasu byly nastaveny 2 minuty.
     
    90
    Následný rohový kop nic nepřinesl. Běží poslední minuta utkání.
     
    89
    Glavčić patří mezi jednoho z nejlepších hráčů na hřišti a nyní to potvrdil nádhernou diagonální přízemní střelou, která směřovala přesně ke vzdálenější levé tyči, Sváček ji ale famózním zákrokem vyrazil na rohový kop!
     
    88
    Kapitán srbské reprezentace Glavčić rozehrál ve středu útočné poloviny standardní situaci a do šestnáctky posílal dobrý centr, ten ale dokázal vyboxovat do bezpečí vybíhající brankář Sváček.
     
    87
    Jan Kuchta to skvěle udělal v pokutovém území a vynutil si faul protihráče.
     
    86
    Srbsko mělo výhodu standardní situace, jenže jeho hráčům byl vzápětí odpískán útočný faul.
     
    85
    Střelec dvou dnešních gólu Jiří Klíma přepustil místo Mihálikovi, který během dosavadního průběhu kvalifikace vstřelil tři branky.
     
    84
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Klíma, přichází Mihálik.
    83. Jan KUCHTA - 2:4
     
    83
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAN KUCHTA střílí nádherný gól a s největší pravděpodobností pečetí vítězství české reprezentace!! Jan Kuchta si skvěle zpracoval míč na pravé straně šestnáctky, přetlačil se přes jednoho z obránců a nádherným lobem míč přes vybíhajícího Nikoliće poslal ke vzdálenější pravé tyči.
     
    83
    STŘELY NA BRÁNU

    Srbsko 7 Česko 9
     
    82
    Do konce nádherného zápasu v Estonsku mezi Srbskem a Českem zbývá necelých osm minut. Česká reprezentace vede po ztrátě dvoubrankového náskoku těsně 3:2.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Šaponjić (Srbsko).
     
    80
    Po rohovém kopu se odvrácený míč dostal opět k Senicovi a jeho následná rána těsně minula pravý horní roh Sváčkovy brány!
     
    79
    Duronjićova střela byla zablokována a vzápětí to zkoušel zpoza šestnáctky Senic, jehož přízemní pokus směřoval přesně k levé tyči, Sváček ale vytáhl skvělý zákrok a jeho střelu vyrazil na rohový kop!

    Tomáš Reiner

    Branky: 36. Šaponjić, 47. Šaponjić – 15. Klíma, 19. Klíma (pen.), 63. Ladra, 83. Kuchta

    Karty:   35. Šarenac (SRB), 45+2. Zlatković (SRB), 72. Glavčić (SRB), 81. Šaponjić (SRB) – 17. Březina (CZE), 46. Štěpánek (CZE), 68. Trubač (CZE), 69. Klíma (CZE)


    Střely na branku: 8:10. Střely mimo: 1:7. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 16:24.
    Srbsko: Nikolić – Mijailović, Stanković, M. Stojanović (5. Sarenac), Zlatković – Senic, Glavčić (C), Zličić (58. Lutovac) – Šaponjić, N. Jovanović, Duronjić. (rozestavení 4-3-3)
    Náhradníci: V. Milinković-Savić – Gudelj, Denković. Trenér: Branislav Nikolić (SRB).

    Česko: Sváček – Souček, Březina, Lischka (46. Štěpánek), Čmelík – Trubač (C), Průcha, Wiesner – Ladra, Klíma (84. Mihálik), Hašek (64. Kuchta). (rozestavení 4-3-3)
    Náhradníci: Stejskal – Helebrand, Kvída, Pulkrab. Trenér: Pavel Malura (CZE).

    Rozhodčí: Tobias Stieler (GER). Asistenti: Christian Gittelmann (GER) , Riivo Stolts (EST). Čtvrtý rozhodčí: Veiko Mõtsnik (EST)
    bahis siteleri