Srbsko – Česko 2:4 (kon.)
konec
Srbsko
2:4 (1:2)
Česko
Úterý 13.10.2015, 14:30 • Kalevi Keskstaadion, Tallinn (EST) • Kvalifikace mistrovství Evropy do 19 let • Skupina 12
Předzápasové kurzy
    83. Jan KUCHTA - 2:4
     
    83
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAN KUCHTA střílí nádherný gól a s největší pravděpodobností pečetí vítězství české reprezentace!! Jan Kuchta si skvěle zpracoval míč na pravé straně šestnáctky, přetlačil se přes jednoho z obránců a nádherným lobem míč přes vybíhajícího Nikoliće poslal ke vzdálenější pravé tyči.
    63. Tomáš LADRA - 2:3
     
    63
    Česko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ LADRA se skvěle položil do centru Souška z pravé strany a na vzdálenější tyči pohotovou „rybičkou“ zamířil přesně k levé tyči! Nádhera, nic víc říkat netřeba.
    47. Ivan ŠAPONJIĆ - 2:2
     
    47
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    To je studená sprcha pro české fotbalisty! Nemanja Glavčić rozehrál standardní situaci a na jeho centr si v pokutovém území skvěle naskočil IVAN ŠAPONJIĆ, který přehlavičkoval vybíhajícího brankáře Sváčka a zamířil přesně pod břevno.
    36. Ivan ŠAPONJIĆ - 1:2
     
    36
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    IVAN ŠAPONJIĆ se skvěle zorientoval v pokutovém území a vrací Srbsko zpět do zápasu! Ivan Šaponjić se v šestnáctce dostal k volnému míči a z blízkosti ho přízemní střelou poslal ke vzdálenější pravé tyči.
    19. Jiří KLÍMA - 0:2
     
    19
    Česko právě vstřelilo branku!
    JIŘÍ KLÍMA se postavil k zahrání penalty a přesnou střelou letící těsně nad zemí zamířil k pravé tyči! Česko se během necelých čtyř minut ujímá dvoubrankového vedení.
    15. Jiří KLÍMA - 0:1
     
    15
    Česko právě vstřelilo branku!
    JIŘÍ KLÍMA se prosazuje parádní hlavičkou a posílá českou reprezentaci do 19 let do vedení!! David Březina rozehrál na levé straně standardní situaci a nádherným centrem našel uprostřed šestnáctky Jiřího Klímu, který předskočil dva protihráče a přesnou hlavičkou zamířil k levé tyči.

    Tomáš Reiner

    Branky: 36. Šaponjić, 47. Šaponjić – 15. Klíma, 19. Klíma (pen.), 63. Ladra, 83. Kuchta

    Karty:   35. Šarenac (SRB), 45+2. Zlatković (SRB), 72. Glavčić (SRB), 81. Šaponjić (SRB) – 17. Březina (CZE), 46. Štěpánek (CZE), 68. Trubač (CZE), 69. Klíma (CZE)


    Střely na branku: 8:10. Střely mimo: 1:7. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 16:24.
    Srbsko: Nikolić – Mijailović, Stanković, M. Stojanović (5. Sarenac), Zlatković – Senic, Glavčić (C), Zličić (58. Lutovac) – Šaponjić, N. Jovanović, Duronjić. (rozestavení 4-3-3)
    Náhradníci: V. Milinković-Savić – Gudelj, Denković. Trenér: Branislav Nikolić (SRB).

    Česko: Sváček – Souček, Březina, Lischka (46. Štěpánek), Čmelík – Trubač (C), Průcha, Wiesner – Ladra, Klíma (84. Mihálik), Hašek (64. Kuchta). (rozestavení 4-3-3)
    Náhradníci: Stejskal – Helebrand, Kvída, Pulkrab. Trenér: Pavel Malura (CZE).

    Rozhodčí: Tobias Stieler (GER). Asistenti: Christian Gittelmann (GER) , Riivo Stolts (EST). Čtvrtý rozhodčí: Veiko Mõtsnik (EST)
    bahis siteleri