Srbsko – Česko 2:4 (kon.)
konec
Srbsko
2:4 (1:2)
Česko
Úterý 13.10.2015, 14:30 • Kalevi Keskstaadion, Tallinn (EST) • Kvalifikace mistrovství Evropy do 19 let • Skupina 12
Předzápasové kurzy
     
    89
    Glavčić patří mezi jednoho z nejlepších hráčů na hřišti a nyní to potvrdil nádhernou diagonální přízemní střelou, která směřovala přesně ke vzdálenější levé tyči, Sváček ji ale famózním zákrokem vyrazil na rohový kop!
     
    84
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Klíma, přichází Mihálik.
    83. Jan KUCHTA - 2:4
     
    83
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAN KUCHTA střílí nádherný gól a s největší pravděpodobností pečetí vítězství české reprezentace!! Jan Kuchta si skvěle zpracoval míč na pravé straně šestnáctky, přetlačil se přes jednoho z obránců a nádherným lobem míč přes vybíhajícího Nikoliće poslal ke vzdálenější pravé tyči.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Šaponjić (Srbsko).
     
    80
    Po rohovém kopu se odvrácený míč dostal opět k Senicovi a jeho následná rána těsně minula pravý horní roh Sváčkovy brány!
     
    79
    Duronjićova střela byla zablokována a vzápětí to zkoušel zpoza šestnáctky Senic, jehož přízemní pokus směřoval přesně k levé tyči, Sváček ale vytáhl skvělý zákrok a jeho střelu vyrazil na rohový kop!
     
    77
    Glavčić rozehrál standardní situaci a na hranici malého pokutového území se dostal do zakončení Šaponjić, jeho střela ale postrádala razanci a naštěstí pro Čechy zamířila do náruče brankáře Sváčka!
     
    72
    Žlutou kartu dostává Glavčić (Srbsko).
     
    69
    Žlutou kartu dostává Klíma (Česko).
     
    68
    Žlutou kartu dostává Trubač (Česko).
     
    66
    Jeden z hráčů Srbska nyní na přední tyči po centru z pravé strany v podání Tomáše Ladry zahrál evidentně rukou, hlavní rozhodčí Tobias Stieler ale druhou penaltu pro Česko neodpískal.
     
    64
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Hašek, přichází Kuchta.
    63. Tomáš LADRA - 2:3
     
    63
    Česko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ LADRA se skvěle položil do centru Souška z pravé strany a na vzdálenější tyči pohotovou „rybičkou“ zamířil přesně k levé tyči! Nádhera, nic víc říkat netřeba.
     
    61
    Střídající Štěpánek se na vzdálenější levé tyči dostal po rohovém kopu do zakončení a přízemní střelou mířil přesně, Nikolić ale jeho pokus zastavil!
     
    58
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Zličić, přichází Lutovac.
     
    55
    Jiří Klíma si skvěle nabíhal na vysoký míč a mohl se řítit sám na bránu, jenže brankář Nikolić proti němu skvěle vystartoval a míč daleko za svým pokutovým územím odkopl do bezpečí!
    47. Ivan ŠAPONJIĆ - 2:2
     
    47
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    To je studená sprcha pro české fotbalisty! Nemanja Glavčić rozehrál standardní situaci a na jeho centr si v pokutovém území skvěle naskočil IVAN ŠAPONJIĆ, který přehlavičkoval vybíhajícího brankáře Sváčka a zamířil přesně pod břevno.
     
    46
    Žlutou kartu dostává Štěpánek (Česko).
     
    46
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Lischka, přichází Štěpánek.
     
    45+2
    Žlutou kartu dostává Zlatković (Srbsko).
     
    44
    Daniel Trubač se vzápětí dostal ke střele ze zhruba 30 metrů a jeho nádherný táhlý pokus zamířil těsně vedle pravé tyče!
    43. Jiří Klíma (CZE) mohl zkompletovat hattrick.
     
    43
    Jiří Klíma se ocitl v další dobré šanci, když se skvěle na hranici šestnáctky zbavil clonícího protihráče a levačkou poté mířil přesně k levé tyči, brankář Nikolić ale dokázal jeho přízemní střelu skvělým volejbalovým zákrokem vyrazit!
    36. Ivan ŠAPONJIĆ - 1:2
     
    36
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    IVAN ŠAPONJIĆ se skvěle zorientoval v pokutovém území a vrací Srbsko zpět do zápasu! Ivan Šaponjić se v šestnáctce dostal k volnému míči a z blízkosti ho přízemní střelou poslal ke vzdálenější pravé tyči.
     
    35
    Žlutou kartu dostává Šarenac (Srbsko).
     
    32
    V téměř stejné pozici se vzápětí ocitl Jiří Klíma, který mohl vstřelil po půlhodině hattrick, brankář Nikolić ale dokázal jeho přízemní střelu směřující k přední tyči nohama vyrazit!
     
    29
    Tomáš Ladra se místo centru rozhodl téměř z nulového úhlu na pravé straně šestnáctky vypálit a jeho následná střela zamířila těsně nad!
     
    25
    Kapitán Glavčić poslal na vzdálenější levou tyč skvělý míč, po kterém se z velké blízkosti dostal k hlavičce Zlatković, ani on si však na výborného brankáře Sváčka nepřišel!
    19. Jiří KLÍMA - 0:2
     
    19
    Česko právě vstřelilo branku!
    JIŘÍ KLÍMA se postavil k zahrání penalty a přesnou střelou letící těsně nad zemí zamířil k pravé tyči! Česko se během necelých čtyř minut ujímá dvoubrankového vedení.
     
    18
    Daniel Trubač dobře pronikl po levé straně do šestnáctky a po faulu jednoho ze Srbů bude česká reprezentace zahrávat pokutový kop!
     
    17
    Žlutou kartu dostává Březina (Česko).
    15. Jiří KLÍMA - 0:1
     
    15
    Česko právě vstřelilo branku!
    JIŘÍ KLÍMA se prosazuje parádní hlavičkou a posílá českou reprezentaci do 19 let do vedení!! David Březina rozehrál na levé straně standardní situaci a nádherným centrem našel uprostřed šestnáctky Jiřího Klímu, který předskočil dva protihráče a přesnou hlavičkou zamířil k levé tyči.
     
    12
    Na opačné straně vzápětí mohl udeřit z bezprostřední blízkosti po zpětné přihrávce Filip Hašek, jenže míč nedokázal na přední pravé tyči ideálně trefit a jeho přízemní pokus skončil vedle vzdálenější levé tyče!
     
    12
    Ivan Šaponjić se ocitl v první slibné šanci, když z hranice šestnáctky napřáhl k diagonální přízemní střele k levé tyči a donutil brankáře Dominika Sváčka vytáhnout první ostrý zákrok!
     
    5
    Střídání v týmu Srbsko: ze hřiště odchází Stojanović, přichází Sarenac.
     
    5
    Kapitánskou pásku po Stojanovićovi převzal Nemanja Glavčić a Srbsko bude muset hned v úvodu zápasu sáhnout ke střídání.

    Tomáš Reiner

    Branky: 36. Šaponjić, 47. Šaponjić – 15. Klíma, 19. Klíma (pen.), 63. Ladra, 83. Kuchta

    Karty:   35. Šarenac (SRB), 45+2. Zlatković (SRB), 72. Glavčić (SRB), 81. Šaponjić (SRB) – 17. Březina (CZE), 46. Štěpánek (CZE), 68. Trubač (CZE), 69. Klíma (CZE)


    Střely na branku: 8:10. Střely mimo: 1:7. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:5. Fauly: 16:24.
    Srbsko: Nikolić – Mijailović, Stanković, M. Stojanović (5. Sarenac), Zlatković – Senic, Glavčić (C), Zličić (58. Lutovac) – Šaponjić, N. Jovanović, Duronjić. (rozestavení 4-3-3)
    Náhradníci: V. Milinković-Savić – Gudelj, Denković. Trenér: Branislav Nikolić (SRB).

    Česko: Sváček – Souček, Březina, Lischka (46. Štěpánek), Čmelík – Trubač (C), Průcha, Wiesner – Ladra, Klíma (84. Mihálik), Hašek (64. Kuchta). (rozestavení 4-3-3)
    Náhradníci: Stejskal – Helebrand, Kvída, Pulkrab. Trenér: Pavel Malura (CZE).

    Rozhodčí: Tobias Stieler (GER). Asistenti: Christian Gittelmann (GER) , Riivo Stolts (EST). Čtvrtý rozhodčí: Veiko Mõtsnik (EST)
    bahis siteleri