Novokuzněck – CSKA Moskva 0:1 (kon.) | Novosibirsk – Čerepovec 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Chanty-Mansijsk 2:0 (kon.)
Viťaz – Jekatěrinburg 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 15.10.2015, 15:30 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Severstal to v posledních minutách zkoušel v šesti, nicméně tato varianta příliš nevyšla, a od modré to zkoušel do prázdné Šalunov, avšak minul!
     
    59:13
    Tak rozhodčí nakonec své rozhodnutí opravil, a bude se vhazovat ve středním pásmu, což je pro Severstal velká komplikace!
     
    59:13
    Teď však Sibiru nevyšla rozehrávka, a kotouč skončil na zakázaném uvolnění. Václav Sýkora si bere oddechový čas!
     
    57:11
    Daleko nebezpečnější byla střela Andreje Šefera, který zůstal nehlídaný na hranici pravého kruhu. Saša Salák však svůj tým podržel skvělým zákrokem!
     
    56:12
    Novosibirsk zvládl i druhé důležité oslabení, a Ibragimov je zpět na ledě! Tohle může Severstal hodně mrzet!
     
    54:12
    Ibragimov poslal do středu hřiště hodně nepovedenou přihrávku vzduchem. Kotouč navíc skončil mimo hřiště, a domácí obránce je vyloučený na dvě minuty! Další velká šance Severstalu na vyrovnání!
     
    51:50
    David Ullström dostává dvě minuty a míří na trestnou lavici, neboť dojel před Magarilova, na kterého poslal "ledovou sprchu", což hlavní rozhodčí označil za nesportovní chování! Švédský útočník navíc dostává osobní trest!
     
    44:00
    Severstal si však komplikuje situaci! Jurij Trubačjov na vlastní modré zahákoval Sannikova, a míří na trestnou lavici!
    Nikolaj STASENKO - 3:2
     
    42:45
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstalu se podařilo na začátku třetiny snížit na 2:3, a čeká nás ještě pořádně drama! Od modré čáry nahodil kotouč před branku NIKOLAJ STASENKO, jehož střelu se pokoušel tečoval před Salákem Nikoncev. Kotouč následně propadl za záda Saláka! Asistence: Anatoli Nikoncev, Sergej Dorofejev
     
    38:26
    Severstal je již v plném počtu! Mezitím se po nepřesné přihrávce Alexejeva dostal v útočném pásmu k puku Bučněvič, který byl u puku dříve než Saša Salák. Mladý ruský útočník naštěstí pro domácí mířil mimo!
     
    37:09
    Severstal předvedl hodně špatnou rozehrávku, a ke kotouči se na hranici levého kruhu dostal Alexej Kopejkin, jehož rána však skončila mimo!
    Zákrok Eduarda Gimatova
     
    33:23
    Eduard Gimatov toho v dnešním utkání příliš nepředvedl. Teď však předvedl hodně ostrý zákrok na Sergeje Šumakova, a dostává pět mintu plus trest do konce utkání! Velká komplikace pro hosty!
    David ULLSTRÖM - 3:1
     
    30:44
    Sibir právě vstřelil branku!
    Sibir velmi rychle využívá i svou druhou přesilovou hru v tomto utkání! Nejprve vypálil od modré obránce Verešagin, jehož první ránu dokázala obrana Severstalu ještě dostat do bezpečí. Druhá rána Verešagina, kterou tečoval DAVID ULLSTRÖM, již skončila v síti! Asistence: Ivan Verešagin, Calle Riderwall
     
    30:24
    Druhou přesilovou hru si zahraje také domácí Sibir Novosibirsk! Na trestnou lavici míří Vadim Berdnikov.
     
    29:59
    Parádní indivudální akce Damira Žafjarova, který se prokličkoval útočným pásmem, a následně hledal před brankou Bobrova, jehož zakončení skončilo těsně mimo!
     
    26:26
    Za brankou Magarilova se dostal ke kotouči Riderwall, který jej poslal pohotově před branku. V mezikruží číhal Ullström, ten však na puk nedosáhl!
    Nikolaj STASENKO - 2:1
     
    18:40
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Až na čtvrtý pokus to Severstalu vyšlo, a využívá přesilovou hru! Za brankou dostal přihrávku Jevgenij Kovyršin, který našel před brankou najetého NIKOLAJE STASENKA, na jehož zakončení byl Salák krátký! Asistence: Pavel Bučněvič, Daniil Vovčenko
     
    18:26
    Roman Bernikov si nabruslil do středního pásma, kde dostal přihrávku od Kovyršina. Jeho následnou střelu však Salák lapil! Na trestnou lavici však míří Alexej Kopejkin, který nedovoleně bránil Kovyršina!
     
    14:39
    Další vyloučení na straně Sibiru! Za zdržování hry odchází na trestnou lavici Ibragimov!
     
    12:20
    Bude se navíc vylučovat! Za sekání míří na trestnou lavici Gimajev, což znamená, že si Severstal zahraje druhou přesilovou hru v dnešním utkání.
     
    11:26
    Dorofejev dostal kotouč na branku, a přesnou přihrávkou našel před brankou Pavla Černova, který si kotouč zpracoval, a dostal se do zakončení. Salák však jeho střelu dokázal vyrazit!
     
    06:09
    Těsně před návratem Bobrova našel Trubačjov na levé straně zcela volného Bučeněviče. Mladému ruskému útočníkovi však nesedla střela, a puk skončil mimo branku Saláka!
     
    04:05
    Severstal však bude mít možnost na rychlé snížení stavu! Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Viktor Bobrov.
    Alexej KOPEJKIN - 2:0
     
    03:22
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají, a vedou již dvoubrankovým rozdílem! Z hranice levého kruhu vystřelil ALEXEJ KOPEJKIN, jehož rána se odrazila od brusle bránícího hráče do branky! Bez asistence.
     
    02:34
    Po pravé straně se dostával před Saláka Gimatov, nicméně jeho postup zastavil jeho spoluhráč Berdnikov, který natlačil Saláka na branku, a ta se dostala z původního postavení! Berdnikov je navíc vyloučený!
    Calle RIDDERWALL - 1:0
     
    02:04
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to je bleskový vstup domácího Sibiru do dnešního utkání! Na útočné modré dostal kotouč CALLE RIDDERWALL, který vyslal prudkou střelu zápěstím, kterou Magarilov vyrazil pouze před sebe, a švédský útočník poslal kotouč pohotově do branky! Asistence: Fjodor Beljakov, Alexander Salák

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 3. Ridderwall (Beljakov, Salák), 4. Kopejkin, 31. Ullström (Verešagin, Riderwall) – 19. Stasenko (Bučněvič, Vovčenko), 43. Stasenko (Nikoncev, Dorofejev)


    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Alexejev, Gimajev, Menšikov, Ignatovič, Verešagin, Ibragimov, Beljakov – Šumakov, Fefelov, Sannikov – Žafjarov, Bobrov, Butuzov – Riderwall, Ullström, Vicnour – Kopejkin (C), Šalunov
    Severstal Čerepovec: Magarilov (Štěpánek) – Karlsson, Němec, Stasenko, Dorofejev, Kudako, Šefer (C), Chochlov – Kagarlickij (A), Černov, Skorochodov – Vovčenko, Trubačjov (A), Bučněvič – Berdnikov, Kovyršin, Monachov – Nikoncev, Berdnikov, Trunjov – Gimatov

    Rozhodčí: Beljajev, Bulanov – Maťjuša, Misjur
    bahis siteleri