Montreal – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Nashville 3:4 (1:2 po s.n.) | Tampa – Buffalo 2:1 (kon.)
Florida – Dallas 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 2:1 (kon.) | Washington – Carolina 4:1 (kon.)
NY Islanders – San Jose 6:3 (kon.) | Chicago – Columbus 4:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 2:5 (kon.)
Arizona – Boston 3:5 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 1:2 (po pr.) | Winnipeg – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:5 (1:0, 0:2, 2:3)
Boston Bruins
Neděle 18.10.2015, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    PATRICE BERGERON - 3:5
     
    58:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    Teď už ale PATRICE BERGERON skrze bránícího Connora Murphyho překvapil Smithe a svým druhým dnešním gólem nejspíš definitivně rozhoduje zápas! Puk propadl Smithovi mezi chrániči. A další využitá přesilovka pro Boston. Asistence: Zdeno Chára, Kevan Miller.
    PATRICE BERGERON - 3:4
     
    49:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    A co na plat, že Arizona měla před tímto utkáním druhé nejlepší oslabení v lize! Hanzalův faul je potrestán, Spooner nastřelil kotouč na teč a PATRICE BERGERON přesně tečoval nad rameno Smithe! Asistence: Ryan Spooner, David Krejčí.
    KYLE CHIPCHURA - 3:3
     
    46:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Neskutečné šílenství teď nabízí zápas z obou stran a znovu závar na brankovišti Tukky Raska a KYLE CHIPCHURA vyrovnává na 3:3! Stou asistenci v NHL v kariéře si u této branky zapíše Oliver Ekman-Larsson! Asistence: Shane Doan, Oliver Ekman-Larsson.
    TOBIAS RIEDER - 2:3
     
    44:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ale kojotí vytí znějící halou dává vědět, že domácí vstřelili gól! Třináct vteřin po Marchandově trefě hala zase bouří, když TOBIAS RIEDER před Raskem nakonec doklepl kotouč do sítě a Arizona skóruje v přesilovce! Asistence: Shane Doan, Michael Stone.
    BRAD MARCHAND - 1:3
     
    44:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    To, co teď předvedli obránci Kojotů, to byl naprostý blackout! Cross po hrazení vyhodil kotouč a ten propadl za divným způsobem nějak v kleče na puk skákajícím obráncem k volnému BRADU MARCHANDOVI, který nedal tváří v tvář Smithovi šanci a Boston v oslabení utíká do vedení 3:1! Asistence: Tommy Cross, Patrice Bergeron.
    DAVID KREJČÍ - 1:2
     
    35:19
    Bruins právě vstřelili branku!
    Teď už se ale skóre mění a DAVID KREJČÍ z levého křídla trefuje přesně skrze Mikea Smithe, který po brance zůstává na ledě v kleče a chladí si zápěstí, jestli dobře koukám. Asistence: Torey Krug, Loui Eriksson.
    TYLER RANDELL - 1:1
     
    28:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jenže domácí to ve středním pásmu sehráli naprosto bídně a Torey Krug sebral kotouč pro Davida Krejčího, ten ho zavezl do pásma, kde od mantinelu jen přehodil soupeřovu čepel a přihrál tak TYLERU RANDELLOVI, který bekhendovou střelou na rameno Mikea Smithe vyrovnává a střílí svůj druhý gól v NHL v kariéře! Asistence: David Krejčí, Torey Krug.
    SHANE DOAN - 1:0
     
    02:12
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí jdou z první střely na branku Raska do vedení! A co víc, skóre otevírá SHANE DOAN, pro kterého je to sice první gól v sezóně, ale rovný 900. kanadský bod v kariéře v NHL! Bez asistence.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 3. Doan, 45. Rieder (Doan, Stone), 47. Chipchura (Doan, Ekman-Larsson) – 29. Randell (Krejčí, Krug), 36. Krejčí (Krug, Eriksson), 45. Marchand (Cross), 50. Bergeron (Spooner, Krejčí), 59. Bergeron (Chára, K. Miller)


    Arizona Coyotes: Smith (Lindback) – Michálek, Ekman-Larsson, Stone, Dahlbeck, Murphy, Grossman – Boedker, Vermette, Domi – Duclair, Hanzal, Rieder – Doan (C), Richardson, Chipchura – Downie, Gordon, Vitale.
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – K. Miller, Chára (C), McQuaid, Krug, C. Miller, Cross – Eriksson, Bergeron, Marchand – Pastrňák, Krejčí, Beleskey – Hayes, Spooner, Kelly – Randell, Kemppainen, Rinaldo.

    Rozhodčí: Peel, Rehman – Lazarowich, Sharrers

    Diváci: 13411
    bahis siteleri