Montreal – Detroit 4:1 (kon.) | Ottawa – Nashville 3:4 (1:2 po s.n.) | Tampa – Buffalo 2:1 (kon.)
Florida – Dallas 2:4 (kon.) | Pittsburgh – Toronto 2:1 (kon.) | Washington – Carolina 4:1 (kon.)
NY Islanders – San Jose 6:3 (kon.) | Chicago – Columbus 4:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 2:5 (kon.)
Arizona – Boston 3:5 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 1:2 (po pr.) | Winnipeg – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:5 (1:0, 0:2, 2:3)
Boston Bruins
Neděle 18.10.2015, 04:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Hosté se brání proti šesti hráčům Arizony v poli.
    PATRICE BERGERON - 3:5
     
    58:54
    Bruins právě vstřelili branku!
    Teď už ale PATRICE BERGERON skrze bránícího Connora Murphyho překvapil Smithe a svým druhým dnešním gólem nejspíš definitivně rozhoduje zápas! Puk propadl Smithovi mezi chrániči. A další využitá přesilovka pro Boston. Asistence: Zdeno Chára, Kevan Miller.
     
    58:30
    Chára měl obrovskou šanci, ale Smith s vypětím všech sil ještě ránu urostlého beka vyrazil!
    PATRICE BERGERON - 3:4
     
    49:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    A co na plat, že Arizona měla před tímto utkáním druhé nejlepší oslabení v lize! Hanzalův faul je potrestán, Spooner nastřelil kotouč na teč a PATRICE BERGERON přesně tečoval nad rameno Smithe! Asistence: Ryan Spooner, David Krejčí.
     
    47:15
    Martin Hanzal si to dnes v soubojích s českými hráči Bostonu vychutnává, v první třetině šel na trestnou za podražení Davida Pastrňáka, teď pro změnu sekal Davida Krejčího a znovu se mrkne, jak to kouká na hru z prostoru naproti střídačkám týmů.
    KYLE CHIPCHURA - 3:3
     
    46:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Neskutečné šílenství teď nabízí zápas z obou stran a znovu závar na brankovišti Tukky Raska a KYLE CHIPCHURA vyrovnává na 3:3! Stou asistenci v NHL v kariéře si u této branky zapíše Oliver Ekman-Larsson! Asistence: Shane Doan, Oliver Ekman-Larsson.
     
    45:52
    A aby se náhodou nenudil Tukka Rask, tak musí čelit velké šanci Maxe Domiho, ale je úspěšný a drží náskok Bostonu.
    TOBIAS RIEDER - 2:3
     
    44:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ale kojotí vytí znějící halou dává vědět, že domácí vstřelili gól! Třináct vteřin po Marchandově trefě hala zase bouří, když TOBIAS RIEDER před Raskem nakonec doklepl kotouč do sítě a Arizona skóruje v přesilovce! Asistence: Shane Doan, Michael Stone.
    BRAD MARCHAND - 1:3
     
    44:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    To, co teď předvedli obránci Kojotů, to byl naprostý blackout! Cross po hrazení vyhodil kotouč a ten propadl za divným způsobem nějak v kleče na puk skákajícím obráncem k volnému BRADU MARCHANDOVI, který nedal tváří v tvář Smithovi šanci a Boston v oslabení utíká do vedení 3:1! Asistence: Tommy Cross, Patrice Bergeron.
     
    43:15
    A byl podražen Adamem McQuaidem a pro domácí velká šance, tedy přesilová hra.
     
    37:03
    A kotouč do slibné pozice získal sice Shane Doan, ale jen za cenu podražení Tommyho Crosse, byť replay naznačuje, jak přísné tohle vyloučení bylo. Ale rozhodčí na ledě opakovačku k dispozici nemají, Doan dvě minuty za podražení.
     
    35:41
    A teď zase přesilovka pro domácí, Colin Miller dostává dvě minuty za držení? Nejspíš ano.
    DAVID KREJČÍ - 1:2
     
    35:19
    Bruins právě vstřelili branku!
    Teď už se ale skóre mění a DAVID KREJČÍ z levého křídla trefuje přesně skrze Mikea Smithe, který po brance zůstává na ledě v kleče a chladí si zápěstí, jestli dobře koukám. Asistence: Torey Krug, Loui Eriksson.
     
    34:01
    Tak v praxi pravidlo o sevření kotouče rukou, toho se nyní dopustil Brad Richardson a oslabuje svůj tým. A doufá, že to bude oslabení na plné dvě minuty.
     
    31:57
    David Pastrňák zacinkal na tyč Smithovy branky!
     
    29:35
    Naprosto neskutečný zákrok předvedl Tukka Rask, který vyřešil přečíslení dvou proti jednomu skluzem na druhou tyč a fantastickým postřehem proti střele Tobiase Riedera!
    TYLER RANDELL - 1:1
     
    28:42
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jenže domácí to ve středním pásmu sehráli naprosto bídně a Torey Krug sebral kotouč pro Davida Krejčího, ten ho zavezl do pásma, kde od mantinelu jen přehodil soupeřovu čepel a přihrál tak TYLERU RANDELLOVI, který bekhendovou střelou na rameno Mikea Smithe vyrovnává a střílí svůj druhý gól v NHL v kariéře! Asistence: David Krejčí, Torey Krug.
     
    27:16
    Obrovský závar před Smithovou brankou! Nejprve vypálil Bergeron, pak ještě zkoušel dorážet, do brankoviště poté k znovu vyraženému kotouči ještě dopádil Loui Eriksson, ale Smith i se štěstím, ale to k tomu patří, udržel kotouč před brankovou čárou!
     
    24:35
    A hosté budou hrát přesilovku, totiž kromě Vitaleho dostává trest i Oliver Ekman-Larsson za hrubost, dvouminutový. Vitale samozřejmě chytl pětiminutový trest, stejně jako na druhé straně druhý kohout Kevan Miller.
     
    24:35
    A je z toho nakonec ukázková bitka mezi Kevanem Millerem a Joe Vitalem!
     
    18:41
    Duclair našel od mantinelu najetého Riedera, který jen tak lehce tečoval tuhle ostrou přihrávku na Raska a finský brankář se musel hodně činit, aby v pohybu udržel puk ve výstroji!
     
    16:33
    Obrovská šance pro domácí, ale Vitale míjí branku!
     
    15:07
    Bum, Ekman-Larsson si zajel na křídelní prostor a pak tahem trefuje nad rameno Tukky Raska, ale kotouč jen zazvonil na břevno!
     
    14:17
    A pozor, Adam McQuaid dostává dvouminutový trest za hrubost vůči Vitalemu! Přesilovka pro Arizonu.
     
    10:51
    A bude se poprvé vylučovat na straně hostů, za sekání dostává dvě minuty Zdeno Chára.
     
    06:16
    Martin Hanzal tedy na začátku komerční přestávky usedá na trestnou lavici a uvidíme první přesilovku zápasu. Verdikt: podražení Davida Pastrňáka.
     
    06:16
    A na ledě teď planou vášně a došlo na pěsti, tohle moc nezvládl domácí Rieder, ten totiž poté, co v českém souboji Hanzal fauloval Pastrňáka, ještě příklepem z dobrých čtyř metrů napálil kotouč na Raska, a hned došlo na splašená kladiva beků Bostonu včetně Chárova. Ale trest dostane pouze Hanzal.
     
    03:48
    A další nepříjemná situace pro domácí, teď je dokonce zachránila tyč po střele Loui Erikssona!
    SHANE DOAN - 1:0
     
    02:12
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí jdou z první střely na branku Raska do vedení! A co víc, skóre otevírá SHANE DOAN, pro kterého je to sice první gól v sezóně, ale rovný 900. kanadský bod v kariéře v NHL! Bez asistence.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 3. Doan, 45. Rieder (Doan, Stone), 47. Chipchura (Doan, Ekman-Larsson) – 29. Randell (Krejčí, Krug), 36. Krejčí (Krug, Eriksson), 45. Marchand (Cross), 50. Bergeron (Spooner, Krejčí), 59. Bergeron (Chára, K. Miller)


    Arizona Coyotes: Smith (Lindback) – Michálek, Ekman-Larsson, Stone, Dahlbeck, Murphy, Grossman – Boedker, Vermette, Domi – Duclair, Hanzal, Rieder – Doan (C), Richardson, Chipchura – Downie, Gordon, Vitale.
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – K. Miller, Chára (C), McQuaid, Krug, C. Miller, Cross – Eriksson, Bergeron, Marchand – Pastrňák, Krejčí, Beleskey – Hayes, Spooner, Kelly – Randell, Kemppainen, Rinaldo.

    Rozhodčí: Peel, Rehman – Lazarowich, Sharrers

    Diváci: 13411
    bahis siteleri