Chabarovsk – Minsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – N.Novgorod 3:8 (kon.) | Novokuzněck – Čerepovec 4:5 (po pr.)
Novosibirsk – CSKA Moskva 0:1 (1:2 po s.n.) | HC Slovan – Barys 5:3 (kon.) | Záhřeb – Omsk 0:1 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
3:8 (0:2, 2:4, 1:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 21.10.2015, 11:30 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše a s konstatováním, že dnešní utkání sledovalo 5 008 diváků se s Vámi loučím. (14:01:38)
     
    Dnešní utkání je tedy minulostí a končí totální destrukcí Admiralu Vladivostok. Domácí si dnes totiž připisují těžkou prohru 3:8 a to si za rámeček opravdu nedají. Vladivostok nakonec prohrál i všechny třetiny, když se v té poslední trefili hostující Šurakov s Ashtonem. Branka Podšendjalova ze 49. minuty pak byla jen menší korekcí skóre.
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Přichází ještě jedno vyloučení a to za hákování v podání Oskarse Bartulise (VLD).
     
    59:22
    Kotouč letí do středního pásma. Zdá se, že další gól už na jedné či druhé straně neuvidíme.
     
    58:32
    Domácí se ještě snaží přidat čtvrtý gól a kombinují v útočném pásmu. Obrana Torpeda ale vypadá velmi koncentrovaně a zřejmě se již překonat nenechá.
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny. Kotouč končí v ochranné síti za Iljou Proskurjakovem a vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    56:59
    Dlouhá přihrávka na útočnou modrou našla Fisenka, který se sice uvolnil, avšak u Proskurjakova jeho akce skončila.
     
    56:42
    Po jedenácté brance se již utkání, zdá se, jen dohrává. Ani jeden z celků se nikam moc netlačí a domácí teď zastavil ofsajd.
    54:56 Carter ASHTON - 3:8
     
    54:56
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ani ve třetí tetině se brankostroj Torpeda nezastavuje! CARTER ASHTON obral u modré čáry ve středním pásmu o puk domácího obránce a okamžitě se dostal do brejkové situace, kterou vyřešil výbornou střelou, jenž skončila v síti Ivana Nalimova. Bez asistence.
     
    54:21
    Ilja Proskurjakov si připisuje další úspěšný zákrok. Tentokrát proti slabé střele z levého kruhu, kterou dobře viděl.
     
    53:37
    Ihned po návratu vyloučeného Lisova se pokusili zahrozit domácí, avšak jejich kombinace skončila u připraveného brankáře Nižného Novgorodu.
     
    53:10
    Domácí v plném počtu.
     
    52:19
    Další velkou šanci Torpeda nyní spálil Dmitrij Sjomin. Ten obdržel výbornou přihrávku mezi kruhy, ale svižnou ranou trefil jen rameno Nalimova. Ashton se následně pokoušel dorážet, ale při tom ho rychle zpracovala obrana Admiralu.
     
    51:35
    Vladivostoku se podařilo zaútočit ve vlastním oslabení, nicméně slabá rána našla jen lapačku Ilji Proskurjakova
     
    51:10
    Přichází další vyloučení. Poprvé v zápase míří na trestnou lavici Nikita Lisov (VLD), jenž podrazil jednoho ze svých protivníků.
     
    50:23
    Obrovskou šanci na osmý gól v síti domácího celku teď měl Carl Klingberg. Švédský kanonýr a nejproduktivnější hráč Torpeda postupoval sám na Nalimova, ale v rozhodujícím okamžiku ho rozhodil vracející se obránce a o zbytek se postaral domácí brankář.
     
    50:10
    Zápas se nám přelil do své poslední desetiminutovky a tu se snažili dobře načnout domácí, kteří chtěli zaútočit, ale zastavil je ofsajd.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 32. Voronin (Alševskij), 35. Alševskij (Fisenko), 49. Podšendjalov (Blum, Makarov) – 8. Sopin (Potapov), 15. Iljin (Chomickij, Ruděnkov), 28. Osipov (Videll), 28. Ashton (Sjomin, Daugavinš), 33. Ruděnkov (Šurakov, Iljin), 35. Kuljomin (Potapov, Makarov), 43. Šurakov (Iljin), 55. Ashton


    Admiral Vladivostok: Nalimov (od 28. do 37.Bobkov) – Blum, Bartulis, Mnacjan, Glazkov, Zemčjonok, Kosmačjov, Lisov – K.Makarov, Kuzněcov, Podšendjalov – Bergfors, Dugin, Alexandrov – Fisenko, Voronin Lugin – Mamin, Alševskij, Dergunov
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Budkin, Pepeljajev, Jegoršev, Aljajev, Osipov, Chomickij, A.Makarov – Kuljomin, Potapov, Sopin – Klingberg, Kosticyn, Videll – Ashton, Sjomin, Daugavinš – Šurakov, Iljin, Ruděnkov

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Eduard Odinš – Eduard Metalnikov, Alexander Sirotkin

    Diváci: 5.008
    bahis siteleri