Willem II – Heerenveen 2:2 (kon.) | Graafschap – Heracles 0:1 (kon.) | Twente – Eindhoven 1:3 (kon.)
Kerkrade – Excelsior 1:2 (kon.)
konec
Willem II Tilburg
2:2 (1:0)
SC Heerenveen
Sobota 24.10.2015, 18:30 • Koning Willem II Stadion, Tilburg • Nizozemská Eredivisie • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Willem II Tilburgv domácím prostředí dvakrát vedl, nicméně nakonec s SC Heerenveenremízoval 2:2!

    První poločas na Koning Willem II Stadion bohužel nenabídl příliš ofenzivní fotbal. Hra byla po celý průběh prvního poločasu velmi vyrovnaná. Jedinou branku jsme viděli ve 23. minutě, kdy Ojo našel krásným pasem Richaira Živkoviće, který přeloboval brankáře, a poslal míč do branky! Heerenveen mohl vyrovnat ve 38. minutě, nicméně střela Cavlana byla zablokovaná.

    Do druhého poločase vstoupil aktivněji Heerenveen, který se hned v 50. minutě dostal k vyrovnání na 1:1, o které se postaral Henk Veerman. Domácím se však podařilo dostat se zpět do vedení! V 61. minutě se ve vápně uvolnil Lucas Andersen, který nedal Mulderovi šanci! O pět minut však vyrovnal hostující Luciano Slagveer! Rozhodnutí měl na noze domácí Wuytens, který však penaltu neproměnil, a tak se body budou dělit!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (20:50:08)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Dlouhý nákop domácího brankáře do vápna Heerenveenu málem našel útočníka Andersena. Dánský střelec však na míč těsně nedosáhl!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby! Mezítím zůstal ležet na trávníku Patrick van Anholt, který musí být ošetřen.
     
    90
    Heerenveen se ještě pokouší dnešní utkání rozhodnout! Na hranici vápna se dostal k míči Slagveer, kterému však střela nesedla!
    88. Neproměněná penalta
     
    88
    K penaltě se postavil domácí Wuytens, který však trefil pouze tyč. Následně se nikdo z domácích k dorážce nedostal!
     
    87
    Willem bude zahrávat v 87. minutě penaltu po nedovoleném zákroku na pronikajícího Andersena! Žlutou kartu dostává Veerman i Cavlan za následné protesty!
     
    86
    Exekuce rohového kopu se ujal Caner Calvan. Jeho centr však příliš povedený nebyl, a obrana Willemu ho dokázala odvrátit!
     
    85
    Exekuce standardní situace se ujal Sam Larsson, jehož ránu však tečovala zeď hráčů Willemu, a míč se odrazil na rohový kop!
     
    84
    Žlutou kartu dostává domácí stoper Wuytens, který poslal před vápnem k zemi pronikajícího Sama Larssona. Následuje zajímavá standardní situace pro hosty!
     
    83
    Tentokrát Heerenveen zaútočil přes levou stranu, odkud ocentroval obránce Calvan. Jeho centr našel na zadní tyči Sama Larssona, jehož zakončení však nebylo přesné!
     
    81
    Hostující celek se tentokrát pokoušel zaútočit z pravé strany, kam si naběhl střelec poslední branky, Slagbeer. S ním se však skvěle vrátil obránce van der Struijk, který mu v centru zabránil.
     
    80
    Heerenveen je po vyrovnávací brance velmi aktivní, a pokouší se dostat na útočné polovině do zakončení.
    78. Luciano SLAGVEER - 2:2
     
    78
    Heerenveen právě vstřelil branku!
    Hostující celek však srovnává na 2:2! Do vápna dostal parádní přihrávku střídající Marzo, který poslal míč před branku, kde se do zakončení dostal LUCIANO SLAGVEER, a srovnal na 2:2!
     
    76
    Nedovoleným zákrokem ve středu hřiště se prezentoval hostující stoper van den Berg, který poslal k zemi domácího Wuytense. U míče tak zůstane Tillburg!
     
    75
    Střídání v týmu Willem II Tilburg: ze hřiště odchází Richairo Živković, přichází Robert Braber.
    73. Lucas ANDERSEN - 2:1

    Jan Havlovic

    Branky: 23. Živković, 73. Andersen – 50. Veerman, 78. Slagveer

    Karty:   84. D. Wuytens (WLM) – 31. van den Berg (HEE), 87. Veerman (HEE), 87. Cavlan (HEE)

    Neproměněná penalta: 88. S. Wuytens (WLM), mimo


    Willem II Tilburg: Lamprou – van der Struijk, D. Wuytens, Peters, Koppers – Ojo, Haemhouts (40. de Sa), S. Wuytens – Živković (75. Braber), Falkenburg (65. Nemec), Andersen.
    Náhradníci: Meul – Ligeon, de Sa, Braber, F. de Jong, Nemec, Joppen.

    SC Heerenveen: Mulder – van Anholt, Otigba, van den Berg, Cavlan – Thorsby, St. Juste, Thern (72. Marzo) – Slagveer, Veerman, Sam Larsson.
    Náhradníci: De Fockert – Marzo, Bijker, Buijs, Kada, Zahovič, van den Boomen.
    bahis siteleri