Empoli – Janov 2:0 (kon.) | Carpi FC – Bologna 1:2 (kon.) | Palermo – Inter 1:1 (kon.)
konec
Empoli FC
2:0 (1:0)
Janov CFC
Sobota 24.10.2015, 15:00 • Stadio Carlo Castellani, Empoli • Italská Serie A • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Empoli FC podalo v domácím prostředí velmi dobrý výkon, a porazilo Janov CFC 2:0!

    První poločas na Stadio Carlo Castellani sice nabídl pouze jednu branku, nicméně rozhodně jsme se nenudili. Hned ve druhé minutě nebezpečně pálil Zieliński, jehož ránu však vyrazil Perin. O sedm minut později pálil i Krunić, jeho střela však mířila nad! Ve 35. minutě zahrozil Pucciarelliho, jehož nenápadná standardní situace směřovala do branky, avšak míč nakonec vyrazil Perin. V samotném závěru se domácí dočkali, když se ve vápně dostal k míči Rade Krunić, který propálil vše, co mu stálo v cestě!

    Ve druhém poločase si domácí celek hlídal vedení, nicméně po akci z 57. minuty vedl dvoubrankovým rozdílem po brance Piotra Zielińskiho. Následně jsem již příliš šancí neviděli. Za zmínku stojí průnik Kruniće, který však zlikvidoval Perin!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:54:08)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Velkou příležitost v samotném závěru měl ještě hostující Lazović, který si do vápna naběhl na centr Izza. Jeho zakončení však dkázal vyrazit brankář Skorupski!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby! Do vápna dostal přihrávku Serge Gakpé, který si udělal prostor, a dostal se ke střele. Ta však mířila mimo!
     
    90
    Empoli mohlo definitivně rozhodnout o svém vítězstvím, nicméně přihrávka Massima Maccaroneho nebyla přesná, a míč skončil u brankáře Perina!
     
    89
    Janov se pokoušel zahrozit z pravé strany, kde se dokázal uvolnit Tomáš Rincón. Zkušený kolumbijský záložník však poslal svůj centr pouze do náruče brankáře Skorupskiho.
    Fanoušci obou týmů dnes vytvořili skvělou atmosféru!

     
    88
    Empoli se po další ztrátě Janova dostalo do protiútoku, který táhl po levé straně Marcel Bücher. Střídající hráč poslal přízemní centr do vápna pro Maccaroneho. Tomu však zabránil v zakončení stoper Marchese!
     
    87
    Následný dlohý nákop Lukasze Skorupskiho našel na útočné polovině pouze hostujícího Giovanni Marcheseho, který si míč zpracoval, a následně hledal na útočné polovině Lazoviće, nicméně centr nebyl přesný, a u míče jsou domácí.
     
    86
    Janov se v závěrečných minutách pokouší něco se současným stavem ještě něco udělat. Tentokrát však neudržel nervy na uzdě Jules Ntcham, který hodně nešikovným zákrokem poslal zemi Tonelliho.
     
    84
    Domácí Rade Krunić se následně provinil opravdu ostrým nedovoleným zákrokem v souboji se střídajícím Lazovićem. Hlavní rozhodčí udělil domácímu hráči žlutou kartu!
     
    84
    U postranní čáry na pravé straně si kryl míč obránce Mário Rui před napadajícím Julesem Ntchamem. Mladý francouzský záložník však neudržel nervy, a domácího hráče fauloval!
    83. Výborný zákrok Perina proti střele Kruniće
     
    83
    Velkou šanci měl domácí Rade Krunić, který pronikl do vápna, a dostal se i do zakončení. Proti bosenskému záložníkovi však vyběhl brankář Perin, který jeho zakončení zneškodnil!
     
    81
    Domácí tým provádí své poslední střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Manuel Pucciarelli, kterého nahrazuje Livaja!
     
    80
    Kombinaci Diega Laxalta s Serge Gakpé zastavil odpískaný nedovolený zákrok na obránce Mária Ruie, kterým se provinil druhý jmenovaný. Janov už má necelých třináct minut na to, aby s utkáním něco udělal.
     
    79
    Rozehrávky následného rohového kopu se ujal právě Lazović, kterému se však centr příliš nepovedl. Na druhé straně vybojoval rohový kop Alberto Costa, který se zhostil i jeho rozehrávky. Ani z tohoto rohu však Janov nebezpečný nebyl.
     
    78
    Střídající Lazović si ve velkém tempu naběhl na pravé křídlo, kam dostal přihrávku od Rincóna. Lazović se následně pokoušel odcentrovat přes Ruie, ten však jeho pokus zablokoval na rohový kop!
     
    77
    Příliš nepřesný odkop brankář Mattia Perina skončil ve středovém kruhu u Marcela Büchela. Střídající hráč dostal míč k Maiellovi, ten ho raději poslal zpět ke stoperům.

    Jan Havlovic

    Branky: 44. Krunić (Zieliński), 57. Zieliński

    Karty:   35. Tonelli (EMP), 64. Zieliński (EMP), 84. Krunić (EMP) – 29. Marchese (JAN), 34. Muñoz (JAN)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 9:6. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 11:25.
    Empoli FC: Skorupski – Laurini, Tonelli, Costa, Rui – Zieliński, El Hadji (51. Maiello), Paredes (69. Marcel Büchel) – Krunić – Pucciarelli (81. Livaja), Maccarone (C).
    Náhradníci: Pugliesi, Pelagotti – Zambelli, Bittante, Ronaldo, Maiello, Barba, Piu, Camporese, Livaja, Marcel Büchel.

    Janov CFC: Perin (C) – Izzo, Muñoz (63. Cissokho), Marchese – Rincón, Costa, Ntcham, Laxalt – Gakpé, Pavoletti (68. Capel), Perotti (56. Lazović).
    Náhradníci: Lamanna, Ujkani – De Maio, Burdisso, Figueiras, Capel, Lazović, Tachtsidis, Cissokho.
    bahis siteleri