Minnesota – Anaheim 3:0 (kon.) | Montreal – Toronto 5:3 (kon.) | Ottawa – Arizona 1:4 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 3:2 (2:1 po s.n.) | Buffalo – New Jersey 3:4 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 2:3 (po pr.)
Nashville – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Dallas – Florida 2:6 (kon.) | Colorado – Columbus 3:4 (kon.)
Chicago – Tampa 1:0 (po pr.) | Vancouver – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Carolina 5:2 (kon.)
Winnipeg – Minnesota 5:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
5:3 (1:0, 4:2, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Neděle 25.10.2015, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:11 Morgan RIELLY - 5:3
     
    47:11
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! MORGAN RIELLY se ujal puku, sjel si s ním na vrchol pravého kruhu a vypálil svižnou střelou přesně na vzdálenější tyč! Asistence: Brad Boyes.
    39:46 Brendan GALLAGHER - 5:2
     
    39:46
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácím přesilová hra vůbec nevycházela, ale nakonec ji přeci jen využívají! P.K. Subban vypálil od modré čáry ke vzdálenější tyči a trefil přesně připravenou hůl BRENDANA GALLAGHERA, od které už se puk odrazil za Bernierova záda! Asistence: P.K. Subban a Andrej Markov.
    35:30 Max PACIORETTY - 4:2
     
    35:30
    Montreal právě vstřelil branku!
    V oslabení přidávají domácí hráči další branku! MAX PACIORETTY se dostal do přečíslení s Tomášem Plekancem a domácí kapitán to nakonec vzal na sebe a Berniera propálil! Bez asistence.
    26:36 James van RIEMSDYK - 3:2
     
    26:36
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí teď neodehráli vůbec dobré střídání a jsou potrestáni. Puk nastřelený od modré čáry se odrazil od zadního mantinelu tak příhodně, že se vykulil u druhé tyče, kde byl JAMES VAN RIEMSDYK! Ten už dokázal vypálit přesně za záda rozhozeného Price! Asistence: Dion Phaneuf a Leo Komarov.
    David DESHARNAIS - 3:1
     
    24:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    S góly se nám roztrhl pytel! DAVID DESHARNAIS se rozjel po pravé straně a křižnou přihrávkou ještě hledal rozjetého spoluhráče. Ovšem od bruslí vracejícího se Grabnera se kotouč odrazil až za Bernierova záda! Asistence: Tomáš Fleischmann a Dale Weise.
    22:37 Leo KOMAROV - 2:1
     
    22:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Opět je to jen o branku, hosté snižují! Harrington vypálil od modré čáry, jeho ránu ještě dorážel van Riemsdyk a od Priceova betonu se kotouč odrazil k protější tyči, kde byl volný LEO KOMAROV, který už svoji šanci zužitkoval! Asistence: James van Riemsdyk a Scott Harrington.
    21:54 Lars ELLER - 2:0
     
    21:54
    Montreal právě vstřelil branku!
    A domácí navyšují svůj náskok! LARS ELLER dokázal přes Poláka přihrát puk na levou stranu Galchenyukovi. Ten si ještě vybruslil na střed a bekhendem prověřil Berniera, jenže od jeho betonu se puk odrazil jen k volnému Ellerovi a ten už měl lehkou úlohu! Asistence: Alex Galchenyuk.
    10:53 P.K. SUBBAN - 1:0
     
    10:53
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tentokráte už se domácí prosazují a využívají přesilovou hru! P.K. SUBBAN se napřáhl na vrcholu pravého kruhu a jeho dělovou ránu Bernier jen zbrzdil svojí lapačkou. Puk mu následně vypadl za záda a doskákal až za brankovou čáru! Asistence: Max Pacioretty a Tomáš Plekanec.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 11. Subban (Pacioretty, Plekanec), 22. Eller (Galchenyuk), 25. Desharnais (Fleischmann, Weise), 36. Pacioretty, 40. Gallagher (Subban, Markov) – 23. Komarov (van Riemsdyk, Harrington), 27. van Riemsdyk (Phaneuf, Komarov), 48. Rielly (Boyes)


    Montreal Canadiens: Price (Condon) – Subban, Markov "A", Petry, Jemelin, Gilbert, Beaulieu – Gallagher "A", Plekanec, Pacioretty "C" – Sjomin, Galchenyuk, Eller – Weise, Desharnais, Fleischmann – Smith-Pelly, Mitchell, Flynn
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf "C", Hunwick "A", Rielly, Harrington, Polák, Marinčin – Komarov, Kadri, van Riemsdyk – Lupul, Spaling, Winnik – Boyes, Arcobello, Matthias – Parenteau, Froese, Grabner

    Rozhodčí: McCauley. Furlatt – Nansen, Murphy
    bahis siteleri