Trenčín – Nitra 4:5 (0:1 po s.n.) | Zvolen – Žilina 4:1 (kon.) | Skalica – Banská Bystrica 4:2 (kon.)
Poprad – Košice 2:1 (kon.) | Martin – Piešťany 4:0 (kon.)
konec
HK Poprad
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
HC Košice
sk Neděle 25.10.2015, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Posledná tretina teda skvelo vyšla domácim hráčom. Žolíkom v rukáve trénera Paukovčeka bola štvrtá formácia. Napokon o víťazstve Popardu v 47. minúte rozhodol Štrauch, pre ktorého to bude jeden z doterajších najdôležitejších gólov kariéry.

    Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme pekný zvyšok večera a úspešný návrat do pracovného týždňa! (19:21:32)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:45
    Puk je v strednom pásme a Riečický na striedačke, vyzerá to tak, že z toho už nič nebude...
     
    59:31
    Ďalšie zakázané uvoľnenie zo strany "oceliarov". Hra sa teda sťahuje pred košickú bránku, v ktorej musí Riečický zostať.
     
    59:09
    Dudáš z obranného pásma poslal puk von cez všetky čiary, znamená to zakázané uvoľnenie. Bude sa vhadzovať pred Riečickým. Tréner Rostislav Čada zatiaľ nemôže gólmana Riečického stiahnuť z brány.
     
    58:45
    Bartečkovi rýchly únik nevyšiel a od modrej ešte strieľal Dinda, no jeho delovka bola zablokovaná.
     
    58:16
    Popradu sa teraz podarilo nazbierať čas, keďže dve rozohrávky Košíc v pomerne krátkom slede zastavili v strednom pásme.
     
    57:16
    Riečický zle vyhodil puk von od svojej brány. Bajaruns ho zachytil ešte na modrej čiare a vypálil. Brankár Košíc musel vyťahovať zákrok!
     
    56:30
    Po Macejkovej tvrdej strele z medzikružia nebol zákrok brankára Matúša Kostúra potrebný. Puk letel do rohu klzsika a potom ho Richard Rapáč poslal von.
     
    56:18
    Po vhadzovaní sa do zakončenia vysunul Jiří Bicek, natlačil sa pred bránku, no Kostúr dokázal svoj tím podržať aj v týchto chvíľach! Vyrovnanie bolo blízko.
     
    56:13
    Kroták neposlal puk von z tretiny. Zachytil ho na modrej čiare Jenčík, ktorý nahodil síce vedľa bránky, ale Kostúr pre istotu puk zachytil v lapačke.
     
    55:34
    Suchého vyhodenie puku z obranného pásma v strednej tretine Bartečko nezachytil. Puk sa dostal ku Chovanovi a Košice okamžite smerujú dopredu.
     
    54:54
    Hostia smerovali do nepríjemnho protitútoku. Napokon sa domáci dokázali vrátiť a bola z toho "iba" strela Dudáša z ľavého kruhu, ktorú Kostúr lapil v lapačke.
     
    54:40
    Košičania si teraz vo svojej rozohrávke nerozumeli a previnili sa zakázaným uvoľnením. Vhadzuje sa po pravej ruke gólmana Riečického.
     
    54:25
    Bartoš spoza brány nabil Eduardovi Šedivému prichádzajúcemu z druhej vlny pred bránku. Kostúr mal betón dobre postavený a puk vyrazil.
     
    54:08
    Branislav Rapáč predviedol pekný samostatný prienik po ľavom krídle. Z ľavého kruhu vystrelil spoza obrancu, no Dominik Riečický krásnou lapačkou zastavil puk a ponúkol divákom nádherný pohľad!
     
    53:34
    Suchý za popradskou bránou zbavil puku Dudáša a vyhodil von z obrannej tretiny. Následne oba tímy prestriedali svoje formácie.
     
    52:29
    Z tesnej blízkosti brány boli v obrovskej šanci Paukovček s Branislavom Rapáčom. Rapáč dorážal Paukovčekovu strelu, no Riečický aj s pomocou obrancov nedovolili puku prekročiť bránkovú čiaru!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 22. Ťavoda (Števuliak), 47. Štrauch (Bajaruns, Števuliak) – 6. Lapšanský (Bartoš)


    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Suchý, Dinda, Briják, Fabian (A), Malina, Kasík, Ťavoda, Gáborčík – Bartečko (A), Paukovček, Huna – Kroták (C), Rusnák, Hvila – R. Rapáč, Heizer, B. Rapáč – Štrauch, Bajaruns, Števuliak
    HC Košice: Riečický (Halász) – Macejko, Dudáš, Matúš Chovan, Deyl, Šedivý, Pavúk, Hričina – Bartoš (A), Jenčík, Lapšanský – Bartánus (C), Suja, Bicek (A) – Hrnka, Češík, Šoltés – Bortňák, Lelkeš, Mikula – Boltun

    Rozhodčí: Lokšík, Stano – Junek, Šefčík
    bahis siteleri