Novokuzněck – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Omsk – Petrohrad 1:4 (kon.) | Barys – Spartak Moskva 4:3 (po pr.)
Magnitogorsk – Chabarovsk 3:0 (kon.) | Ufa – Vladivostok 5:6 (kon.) | CSKA Moskva – Čerepovec 7:1 (kon.)
Minsk – HC Slovan 3:4 (2:3 po s.n.)
po s.n. (2:3)
HC Dinamo Minsk
3:4 (1:1, 1:2, 1:0 - 0:0)
HC Slovan Bratislava
Pondělí 26.10.2015, 17:30 • Minsk Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Žiga JEGLIČ - 3:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slovan Bratislava.
    Autorem vítězné branky je ŽIGA JEGLIČ.
     
    58:46
    Miloš Říha si vybírá oddechový čas!
     
    57:56
    Jenže Dinamo se o přesilovku připravilo školáckou chybou – domácí hráli v šesti a síly na ledě se vyrovnají.
     
    56:35
    Barry Brust (SBA) se nechal vyloučit za úmyslné posunutí své svatyně, Dinamo si tři a půl minuty před koncem zahraje přesilovou hru!
     
    53:06
    Vedoucí gól měl na holi Ryan Vesce, ale Barry Brust proti jeho ráně z vrcholu levého kruhu předvedl výtečný reflexivní zákrok vyrážečkou!
    Dmitrij MELEŠKO - 3:3
     
    49:23
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    To už neplatí! Kolcov dostal na vrcholu kruhů spoustu času, aby si rozmyslel, co s pukem vymyslet a zaváhání hostujících zadáků forvard Dinama potrestal přesnou nabídkou na teč, která se po zásahu DMITRIJE MELEŠKA zastavila až v síti. Asistence: Konstantin Kolcov, Sergej Drozd.
     
    35:39
    Lalande vyrazil kotouč pouze k úplně volnému Milanu Bartovičovi, ten ale ze skvělé pozice trefil jen přemisťujícího se domácího gólmana!
    Rok TIČAR - 2:3
     
    30:11
    Slovan právě vstřelil branku!
    Poprvé v utkání jde skvadra Miloše Říhy do vedení! Andrej Šťastný našel chirurgicky přesným pasem trestuhodně neobsazeného ROKA TIČARA, který se z bezprostřední blízkosti nemýlil! Asistence: Andrej Šťastný, Žiga Jeglič.
     
    25:35
    Do další gólovky se dostal český zadák Lukáš Krajíček, jenž ale ani tentokrát nedal gól – tentokrát jeho rána rozvlnila pouze ochrannou síť!
    Cam BARKER - 2:2
     
    24:49
    Slovan právě vstřelil branku!
    Máme opět vyrovnáno! Lukáš Kašpar našel na modré čáře napraženého CAMA BARKERA, který tvrdou ranou nedal Lalandeovi byť jen sebemenší šanci! Asistence: Lukáš Kašpar, Michal Sersen.
     
    24:38
    Bratislavská defenzíva úplně zapomněla na Paula Szczechuru, jenž jako nůž máslem prošel až před Brusta, ale překonat ho nedokázal!
     
    23:08
    Slovan si zahraje přesilovku, Alexandr Matěruchin (MIN) usedl na trestnou lavici za nedovolené bránění.
    Ryan VESCE - 2:1
     
    20:15
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hned zkraje druhé periody si Dinamo vzalo zpět ztracené vedení! Dnes poprvé zafungovala kombinace elitní lajny domácích, Bailenův střílený pas přetavil přesnou tečí v gól úplně osamocený RYAN VESCE. Asistence: Matt Ellison, Nick Bailen.
    Michal SERSEN - 1:1
     
    16:08
    Slovan právě vstřelil branku!
    Chyba i na druhé straně znamená poměrně rychlé vyrovnání! Hráči Dinama nedokázali vyhodit kotouč ze třetiny, čehož využil MICHAL SERSEN, který si pohodlně najel na vrchol kruhů a tvrdou ranou příklepem nedal Lalandeovi šanci! Bez asistence.
    Nick BAILEN - 1:0
     
    12:16
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! Po obrovském zaváhání bratislavské defenzívy Szczechura naservíroval gól doslova na stříbrném podnose NICKU BAILENOVI a opora zadních řad Dinama bez problémů překonala bezmocného Brusta! Asistence: Paul Szczechura, Alexandr Matěruchin.
     
    08:30
    Vesceho ránu dokázal Brust vyrazit pouze k Lukáši Krajíčkovi, ten ale v tutové šanci nechal vyniknout hostujícího gólmana!
     
    08:10
    Slovan hrál v šesti a domácí si tak zahrají svou první přesilovou hru.
     
    03:30
    Debutant v dresu Slovanu Louis Leblanc měl na holi úvodní gól, ale jeho bekhendový pokus z otočky Lalande bleskurychlým přemístěním zneškodnil!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 13. Bailen (Szczechura, Matěruchin), 21. Vesce (Ellison, Bailen), 50. Meleško (Kolcov, Drozd) – 17. Sersen, 25. Barker (Kašpar, Sersen), 31. Tičar (Šťastný, Jeglič), rozh. náj. Jeglič

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Jeglič (SBA)
    1:1   Vesce (MIN)
    2. série:
    1:2   Kašpar (SBA)
    1:2   Stěpanov (MIN)
    3. série:
    1:2   Paré (SBA)
    2:2   Meleško (MIN)
    4. série:
    2:2   Vesce (MIN)
    2:3   Jeglič (SBA)


    HC Dinamo Minsk: Lalande (Milčakov) – Gunderson, Bailen, Lisovec, Krajíček, Nogačjov, Šinkevič – Ellison, Kaljužnyj, Vesce – Matěruchin, Szczechura, Stěpanov – Meleško, Kolcov, Komarov – Drozd, Pavlovič, Michaljov.
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Sersen, Valach, Švarný, Starosta, Luža, Kozák – Leblanc, Nedorost, Kašpar – Bartovič, Surový, Paré – Jeglič, Tičar, Šťastný – Skalický, Viedenský, Miklík.

    Rozhodčí: Odinš, Bukin – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 9726
    bahis siteleri