Winnipeg – Minnesota 5:4 (kon.) | NY Rangers – Calgary 4:1 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:3 (kon.)
konec
New York Rangers
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
Calgary Flames
Pondělí 26.10.2015, 00:00 • Madison Square Garden, New York (kapacita 18006 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Derick BRASSARD - 4:1
     
    50:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelná produktivita domácího týmu! DERRICK BRASSARD si vybruslil z rohu hřiště a přesnou střelou propálil Jonase Hillera. Rangers vedou už o tři branky.
    Asistence: Jesper Fast, Ryan McDonagh.
    Kevin KLEIN - 3:1
     
    48:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Z první vážné příležitosti ve třetí třetině Rangers vytěžili třetí gól, Hiller nejprve vychytal velkou šanci Etema z dorážky, puku se ale poté zmocnil KEVIN KLEIN a prostřelil ležícího Hillera.
    Asistence:
    Dan GIRARDI - 2:1
     
    36:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers jsou v této třetině produktivní a dostávají se do vedení. Odražený puk po střele Etema zametl za záda Hillera DAN GIRARDI, pro kterého je to dvoustý bod v NHL!
    Bez asistence.
    Oscar LINDBERG - 1:1
     
    32:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    Po dlouhé době o sobě dali domácí vědět a je z toho vyrovnávací gól! Hayes za bránou vykouzlil geniální přihrávku, kterou našel OSCARA LINDBERGA a tento nováček vstřelil již pátý gól v sezoně.
    Asistence: Kevin Hayes, Marc Staal.
    Jiří HUDLER - 0:1
     
    03:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Klasika v podání první lajny Plamenů. Hudler svým napadáním dostal do úzkých Marca Staala, od něhož se puk dostal k Johnnymu Gaudreauovi, který se neunáhlil a předložil JIŘÍMU HUDLEROVI puk před prázdnou branku. Český útočník neměl se zakončením problémy a Antti Raanta tak inkasuje první gól v dresu Rangers.
    Asistence: Johnny Gaudreau, Sean Monahan.

    Michal Muška

    Branky a nahrávky: 33. Lindberg (Hayes, Staal), 37. Girardi, 49. Klein, 51. Brassard (Fast, McDonagh) – 4. Hudler (Gaudreau, Monahan)


    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – McDonagh, Klein – Yandle, Girardi – Staal, Boyle – Nash, Stepan, Zuccarello – Kreider, Brassard, Fast – Lindberg, Hayes, Miller – Etem, Moore, Stoll. Trenér: Alain Vigneault.
    Calgary Flames: Hiller (53. Ortio) – Giordano, Wideman – Russell, Engelland – Šmíd, Hamilton – Gaudreau, Monahan, Hudler – Colborne, Backlund, Frolík – Bennett, Grant, Jooris – Bollig, Stajan, Jones. Trenér: Bob Hartley.

    Rozhodčí: Pollock, Lewis – Heyer, MacPherson
    bahis siteleri