ČZU – ČVUT 0:1 (kon.) | VŠE – UK Kings Prague 0:3 (kon.) | ČZU – VŠE 1:2 (kon.)
UK Kings Prague – ČVUT 3:0 (kon.)
konec
Česká zemědělská univerzita
1:2 (0:1, 1:1)
Vysoká škola ekonomická
Úterý 27.10.2015, 20:50 • Tipsport aréna • Hokejová bitva • O 3.–4. místo
Partner:
     
    29:29
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    A pozor, Zemědělka se přeci jen dočkala čestné branky a ještě zadělala v posledních sekundách na drama! Krásnou individuální akci předvedl TOMÁŠ VESELÝ, který přebral puk na levé straně, volným prostorem si sjel až před bránu, kde bekhendem po ledě prostřelil brankáře Uhlíka!
     
    25:44
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    Tak tohle už bude mít Zemědělka hodně těžké, protože jí soupeř odskočil na rozdíl dvou branek! Mezi kruhy vypálil DANIEL ZÁHORA a i když jeho první rána byla vyražená brankářem Staňkem, střelec dostal druhou šanci a na druhý pokus již maskovanou oporu ČZU propálil!
     
    01:30
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    Tak to byla pořádná rychlost, VŠE se ujímá rychlého a důležitého vedení! Od modré čáry vypálil Filip Bílek a gólman Staněk si připsal dobrý zákrok, když vyrazil puk betony, ale jen k volnému ONDŘEJI FOUSKOVI, který neměl problém s tím zamést z mezikruží puk do odkryté brány! Asistence: Filip Bílek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 30. Veselý – 2. Fousek (Bílek), 26. Záhora


    Česká zemědělská univerzita: Staněk (Vokatý) – Krňanský, Špaček, Hyršl, Pokorný, Říha, Kadlec, Vyštajn – Veber, Urbančík, Hložek, Havel, Vyšín, Dudák, Potocký, Fortelka, Janeček, Navrátil, Veselý, Nevolný, Valder. Trenér: Igor Miklík.
    Vysoká škola ekonomická: Uhlík (Lejsek) – Pelc, Herna, Urban, Kohút, Fridrich, Burian, Kubín, Bílek – Hyršl, Klíma, Němec, Hynek, Fousek, Záhora, Váňa, Kadeřábek, Hroboň, Prokeš, Nebeský, Holeksa. Trenér: Tomáš Hlaváč.

    Rozhodčí: Tomáš Výborný, Jan Holeňák – Jiří Fujs, Michal Laczko
    bahis siteleri