ČZU – ČVUT 0:1 (kon.) | VŠE – UK Kings Prague 0:3 (kon.) | ČZU – VŠE 1:2 (kon.)
UK Kings Prague – ČVUT 3:0 (kon.)
konec
Česká zemědělská univerzita
1:2 (0:1, 1:1)
Vysoká škola ekonomická
Úterý 27.10.2015, 20:50 • Tipsport aréna • Hokejová bitva • O 3.–4. místo
Partner:
     
    29:55
    Odkrytou klec netrefil ani Tomáš Hynek, ČZU se předtím nastěhovala do útočného pásma, ale nedokázala zakončit!
     
    29:29
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    A pozor, Zemědělka se přeci jen dočkala čestné branky a ještě zadělala v posledních sekundách na drama! Krásnou individuální akci předvedl TOMÁŠ VESELÝ, který přebral puk na levé straně, volným prostorem si sjel až před bránu, kde bekhendem po ledě prostřelil brankáře Uhlíka!
     
    29:15
    Adam Hyršl netrefil prázdnou bránu, ČZU totiž hraje power-play!
     
    25:44
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    Tak tohle už bude mít Zemědělka hodně těžké, protože jí soupeř odskočil na rozdíl dvou branek! Mezi kruhy vypálil DANIEL ZÁHORA a i když jeho první rána byla vyražená brankářem Staňkem, střelec dostal druhou šanci a na druhý pokus již maskovanou oporu ČZU propálil!
     
    24:07
    Jiří Pokorný (ČZU) – 2 minuty – nedovolené bránění.
     
    21:29
    Lukáš Burian (VEK) obdržel dvouminutový trest za hákování.
     
    19:47
    Další tutovka ČZU! Michal Fortelka se ocitl úplně sám před bránou a vypálil bekhendem, ale brankář Uhlík opět čaroval ve svém brankovišti a zlikvidoval obrovskou šanci!
     
    19:32
    Aleš Nevolný založil bleskovou individuální akci, když si rychle vyjel do prostoru mezi kruhy a zápěstím vystřelil. Brankář Uhlík parádně zasáhl svou lapačkou!
     
    18:46
    Tomáš Hynek předložil při přečíslení 2 na nikoho puk před brankoviště Danielu Záhorovi, který z voleje vypálil, ale brankář Staněk předvedl famózní zákrok a puk schoval ve své výstroji!
     
    15:32
    Adam Hynčl zavezl puk do útočného pásma po pravém křídle a přeložil puk před brankoviště, kde se snažil dorážet Adam Klíma, ale k puku se neprotlačil!
     
    12:20
    Jan Valder (CZU) dostal 2 plus 2 minuty za hrubost a Tomáš Kohút (VEK) jen 2 minuty za hrubost. VŠE hraje přesilovku 4 na 3. .
     
    12:03
    K vidění byla šarvátka, po níž obdrželi dvě minuty za hrubost Vítězslav Pelcl (VEK) a Jiří Pokorný (ČZU).
     
    02:15
    Filip Bílek si vybruslil mezi kruhy a vypálil zápěstím, ale parádním semaforem ho vychytal pozorný brankář Staněk, který ukryl puk ve své lapačce!
     
    01:30
    Tým Vysoké školy ekonomické právě vstřelil branku!
    Tak to byla pořádná rychlost, VŠE se ujímá rychlého a důležitého vedení! Od modré čáry vypálil Filip Bílek a gólman Staněk si připsal dobrý zákrok, když vyrazil puk betony, ale jen k volnému ONDŘEJI FOUSKOVI, který neměl problém s tím zamést z mezikruží puk do odkryté brány! Asistence: Filip Bílek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 30. Veselý – 2. Fousek (Bílek), 26. Záhora


    Česká zemědělská univerzita: Staněk (Vokatý) – Krňanský, Špaček, Hyršl, Pokorný, Říha, Kadlec, Vyštajn – Veber, Urbančík, Hložek, Havel, Vyšín, Dudák, Potocký, Fortelka, Janeček, Navrátil, Veselý, Nevolný, Valder. Trenér: Igor Miklík.
    Vysoká škola ekonomická: Uhlík (Lejsek) – Pelc, Herna, Urban, Kohút, Fridrich, Burian, Kubín, Bílek – Hyršl, Klíma, Němec, Hynek, Fousek, Záhora, Váňa, Kadeřábek, Hroboň, Prokeš, Nebeský, Holeksa. Trenér: Tomáš Hlaváč.

    Rozhodčí: Tomáš Výborný, Jan Holeňák – Jiří Fujs, Michal Laczko
    bahis siteleri