Litvínov – Sparta 7:8 (po pr.) | Mladá Boleslav – Tatran 3:6 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
3:6 (1:1, 1:1, 1:4)
ESA logistika Tatran Střešovice
Sobota 31.10.2015, 19:00 • Městská sportovní hala, Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to z Mladé Boleslavi vše! Loučím se s Vámi, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (20:52:19)
     
    Je konec, Tatran v dnešním utkání překvapil mírně favorizovanou Mladou Boleslav 6:3! Po čtyřicet minut hrací doby se hrál vyrovnaný florbal, o své výhře Pražané rozhodili až v závěrečné periodě, kterou ovládli poměrem 4:1. Technologové tak prohrávají poprvé v této sezoně, naopak Střešovice si dnes rozhodně spravily chuť po čtvrtečním nepovedeném pražském derby s Chodovem!

    Nejlepší hráči utkání: Jiří Kolísko (STR), Josef Pluhař (MBL)
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Krzyžanek se vrhl do otevřené obrany Tatranu a nahrál Curneymu, jehož ránu jako z kanónu vyrazil Tomáš Kafka maskou!
     
    58:50
    Curneyho ránu těsně před brankou tečoval Radek Gwuźdź, ovšem Tomáš Kafka si s touto drobnou změnou směru dokázal poradit!
     
    58:21
    Přes celé hřiště zkusil své štěstí Beneš, ale branku zhruba o metr minul!
     
    58:00
    Běží poslední dvě minuty posledního dějství a dost možná i celého utkání!
     
    57:29
    Tohle měl být gól! Curney do jasné tutovky nahrál Janu Natovovi, který branku, k nespokojenosti domácích fanoušků, přestřelil!
     
    56:45
    Curney z první nabil Tadeáši Chroustovi, jemuž ale rána vůbec nesedla. Domácí ale svého soupeře i nadále tlačí.
     
    56:15
    Rytych je na střídačce, Boleslav zkusí štěstí v šesti!
     
    56:03
    Na nepříznivý vývoj skóre reaguje domácí kouč Pazdera oddechovým časem!
     
    56:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tohle už pro Boleslav vypadá velice špatně! Milan Fridrich přesným pasem našel volného MARKA VÁVRU, který tvrdou ranou překonal Rytycha! Asistence: Milan Fridrich.
     
    55:24
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran vede o dvě branky! Kafkův výhoz doputoval až k Rytychovi, který se pro míček snažil vrhnout, ovšem dříve u něj byl JIŘÍ KOLÍSKO, jenž jej postrčil do branky a zkompletoval hattrick! Asistence: Marek Vávra.
     
    55:15
    Krzyžankovu ránu z velké dálky dokázal zablokovat Beneš. Boleslavští ale zůstanou u balónku.
     
    54:28
    Josef Pluhař o sobě dal vědět povedeným manévrem, když díky šikovné kličce oklamal dva protihráče. Jeho následná rána ale, stejně jako všechny střely domácích v této třetině, postrádala přesnost.
     
    53:27
    Další nepřesná střela Boleslavských, nad tentokráte mířil Jiří Curney. Technologům se krátí čas, avšak florbal je sport, ve které ke zvratu skóre stačí chvilka, o čemž se domácí právě dnes přesvědčili.
     
    53:05
    Po závaru před Tomášem Kafkou se míček odrazil k Pluhařovi, toho však o kulatý nesmysl připravil důrazně hrající Martin Mühlfait.
     
    52:29
    To musí domácí mrzet! Tomáš Chroust pasem skrze brankoviště našel svého bratra Tadeáše, který v tutové pozici svatyni Tatranu přestřelil!
     
    51:54
    Tatran už se jen brání. Kolísko se nyní mohl vydat na ojedinělý ofenzivní výlet, ale jeho akci stopku vystavil dobře se vracející Kadlec.

    Vojtěch Tůma


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 14. Krzyžanek (Curney), 32. Pluhař (Salát), 42. Salát (Novák) – 19. Fridrich (Vítovec), 29. Jiří Kolísko (Vávra), 46. Řehoř, 46. Jiří Kolísko (Němeček), 56. Jiří Kolísko (Vávra), 57. Vávra (Fridrich)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Koráb) – Bína, Novák, Ekl, Salát, Tadeáš Chroust, Tomáš Chroust, Bouška, Gwuźdź, Mátl, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek, Curney, Krzyžanek, Natov, Renčín
    ESA logistika Tatran Střešovice: Kafka (Blaha) – Heřmanský, Kubovič, Fořt, Jiří Kolísko, Meliš, Jan Kolísko, Vávra, Mayer, Gruber, Fridrich, Hudera, Mühlfait, Beneš, Němeček, Svoboda, Vítovec, Řehoř

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek