Litvínov – Sparta 7:8 (po pr.) | Mladá Boleslav – Tatran 3:6 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
3:6 (1:1, 1:1, 1:4)
ESA logistika Tatran Střešovice
Sobota 31.10.2015, 19:00 • Městská sportovní hala, Mladá Boleslav • Livesport Superliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    56:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tohle už pro Boleslav vypadá velice špatně! Milan Fridrich přesným pasem našel volného MARKA VÁVRU, který tvrdou ranou překonal Rytycha! Asistence: Milan Fridrich.
     
    55:24
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran vede o dvě branky! Kafkův výhoz doputoval až k Rytychovi, který se pro míček snažil vrhnout, ovšem dříve u něj byl JIŘÍ KOLÍSKO, jenž jej postrčil do branky a zkompletoval hattrick! Asistence: Marek Vávra.
     
    45:24
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak toto je bleskurychlý obrat v podání Střešovic! Němeček velice přesným a povedeným křižným pasem našel JIŘÍHO KOLÍSKA, který svou ranou nedal Rytychovi šanci a vsítil už druhý gól v dnešním mači! Asistence: Ondřej Němeček.
     
    45:08
    Tatran právě vstřelil branku!
    Máme znovu vyrovnáno, drama pokračuje! Jan Natov vyrobil chybu za vlastní pokladnicí, čehož využil pozorný JAN ŘEHOŘ, který nekompromisně propálil Rytycha. Bez asistence.
     
    41:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hned zkraje třetí třetiny se Boleslavští dostávají do vedení! Jejich rychlý brejk započal u Nováka, který naznačil střelu a poté míček posunul na PETRA SALÁTA, jenž už měl jednoduchou práci! Asistence: Tomáš Novák.
     
    31:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vedení Tatranu příliš dlouho nevydrželo! Salátovu ránu Kafka sice dokázal pravou nohou vyrazit, ovšem pouze na hůl volného JOSEFA PLUHAŘE, který míček uklidil do prázdné branky! Asistence: Petr Salát.
     
    28:46
    Tatran právě vstřelil branku!
    První vážnější šance Tatranu v této periodě a hned je z toho zatím rozdílová branka! Po Vávrově nahození se v předbrankovém prostoru nejlépe zorientoval JIŘÍ KOLÍSKO a svou dorážkou nedal Rytychovi šanci! Asistence: Marek Vávra.
     
    18:47
    Tatran právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, tento gól Tatranu byl velice podobný tomu prvnímu v dnešním klání! U pravého mantinelu se míčku ujal MILAN FRIDRICH, jehož rána na zadní tyč Rytychovi překvapivě propadla. Asistence: Ondřej Vítovec.
     
    13:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav se ujímá vedení! Těsně před polovinou hřiště se ke střele dostal obránce PETR KRZYŽANEK, jehož ukrytý pokus Kafka vůbec neviděl! Asistence: Jiří Curney.

    Vojtěch Tůma


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 14. Krzyžanek (Curney), 32. Pluhař (Salát), 42. Salát (Novák) – 19. Fridrich (Vítovec), 29. Jiří Kolísko (Vávra), 46. Řehoř, 46. Jiří Kolísko (Němeček), 56. Jiří Kolísko (Vávra), 57. Vávra (Fridrich)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Koráb) – Bína, Novák, Ekl, Salát, Tadeáš Chroust, Tomáš Chroust, Bouška, Gwuźdź, Mátl, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek, Curney, Krzyžanek, Natov, Renčín
    ESA logistika Tatran Střešovice: Kafka (Blaha) – Heřmanský, Kubovič, Fořt, Jiří Kolísko, Meliš, Jan Kolísko, Vávra, Mayer, Gruber, Fridrich, Hudera, Mühlfait, Beneš, Němeček, Svoboda, Vítovec, Řehoř

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek