Dynamo Moskva – Spartak Moskva 5:4 (2:1 po s.n.) | Záhřeb – HC Slovan 6:2 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
6:2 (2:0, 1:1, 3:1)
HC Slovan Bratislava
Neděle 01.11.2015, 17:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:26
    Kinrade se zapojil do útočení a podařilo se mu povytáhnout z branky Brusta. Následně se pokusil domácí obránce obkroužit branku a zasunout k odkryté tyči, jenže jeho úmysl mu nevyšel!
    55:43 Milan JURČINA - 6:2
     
    55:43
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní trefa, která znamená šestou branku Medveščaku! MILAN JURČINA se ujal puku na pravé straně modré čáry, udělal dva kroky vpřed a dělovou ranou vymetl přesně bližší růžek branky Slovanu! Asistence: Alexandre Bolduc a Jesse Saarinen.
     
    54:58
    Domácí se dopustili obrovské chyby v rozehrávce ve středním pásmu a Tičar mohl jet sám na bránu. Neměl ale potřebnou rychlost, a tak volil střelu z vrcholu kruhu, kterou Taylor ale dokázal vyrazit.
     
    54:01
    Tomáš Starosta (SBA) dostává dvouminutový trest za hákování.
    50:00 Tomáš MERTL - 5:2
     
    50:00
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí pokračují v kanonádě! Hosté chybně rozehrávali a jen nabili do mezikruží Radku Smoleňákovi! Jeho ránu ještě Brust vyrazil, ale puku se před brankovištěm ujal TOMÁŠ MERTL, který dokázal domést kotouč za rozhozeného brankáře hostí! Asistence: Radek Smoleňák.
    48:12 Stefano GILIATI - 4:2
     
    48:12
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A znovu to máme o dvě branky! STEFANO GILIATI dostal nabito krásně do jízdy na vrchol levého kruhu, opřel se do puku z první a prostřelil brankáře Brusta, který toho s takovou dělovkou nemohl mnoho udělat! Asistence: Colby Genoway a Mike Glumac.
     
    47:41
    Perkovich dostal nabito na levém kruhu a okamžitě prověřil táhlou střelou Brusta! Od něj se kotouč odrazil jen zpět před brankoviště a tam z mezikruží vypálil z otočky Jämtin! Brust ale dvakrát výborně podržel svůj tým.
     
    43:34
    Glumac výborně zapracoval na modré čáře, vypíchl puk a ujížděl sám na bránu! Domácí kapitán zkusil střelu ze slušné vzdálenosti, ale tu Brust vyrazil a následně obrana Slovanu poslala Glumaca k ledu.
     
    43:24
    Blake Parlett (ZAG) dostává trest na dvě minuty plus desetiminutový osobní trest. To vše za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    43:10
    Domácí si vyžádali oddechový čas.
    43:10 Lukáš KAŠPAR - 3:2
     
    43:10
    Slovan právě vstřelil branku!
    A hosté snižují na rozdíl jediné branky! To bude ještě drama! Hosté vybojovali puk a Nedorost zakončoval z bezprostřední blízkosti jen do Taylora! Následně si ale všiml naprosto volného před odkrytou brankou LUKÁŠE KAŠPARA a předal mu puk. Český útočník už měl snadnou úlohu! Asistence: Václav Nedorost a Francis Paré.
    39:33 Rok TIČAR - 3:1
     
    39:33
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen hosté využívají přesilovou hru a snižují náskok soupeře! ROK TIČAR se rozjel po pravé straně a střelu z kruhu pro vhazování umístil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Ivan Švarný a Cam Barker.
     
    38:32
    Alexandre Bolduc (ZAG) je vyloučen za hákování.
    31:55 Edwin HEDBERG - 3:0
     
    31:55
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A z protiútoku se prosazují domácí hráči a přidávají třetí branku! EDWIN HEDBERG přebral puk od Perkoviche, uvolnil se krásně přes padajícího hráče a vypálil přesně do bližšího rohu Brustovy brány! Asistence: Nathan Perkovich.
     
    31:29
    Lušňák byl dobře rozjetý na levé straně a ještě vracel do druhé vlny, jenže Skalický netrefil branku a zasáhl jen vracejícího se Kinradeho!
     
    29:01
    Francis Paré (SBA) navíc usedne na trestnou lavici! Hosté totiž dostali trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    22:19
    Žiga Jeglič (SBA) je rovněž vyloučen za hrubost.
     
    22:19
    Andreas Jämtin (ZAG) je vyloučen za hrubost.
     
    21:28
    Surový ujížděl z trestné rovnou sám na Taylora, ale zvolil jen střelu a ta mířila přímo doprostřed domácího brankáře! Následně už Taylor žádnou dorážku nepřipustil.
     
    20:55
    Smoleňák měl na holi další branku, když dostal puk k volné tyči Brustovy brány, ale nedokázal vypálit přesně do odkryté klece a zasáhl jen beton přesouvajícího se gólmana!
     
    19:59
    Kvapil dorážel z levého kruhu puk odražený od zadního mantinelu, ale Brust se výborně přesunul a zastavil kotouč!
     
    19:22
    Tak to je hodně nepříjemné, hosté půjdou do tří! Tomáš Surový (SBA) je vyloučen za zdržování hry!
     
    19:14
    Další početní výhoda pro domácí. Louis Leblanc (SBA) je vyloučen za hru vysokou holí.
     
    13:15
    Mertl výborně zapracoval za brankou a obral o puk Jegliče. Následně přišla přihrávka na Smoleňáka na levé kruhu, ale český útočník mířil až příliš přesně a trefil bližší tyč Brustovy brány!
     
    10:15
    Hosté se dopustili obrovské chyby a do úniku ujížděl Bjorkstrand! Ten se pokusil trefit mezeru mezi Brustovými betony, ale hostující gólman zasáhl!
     
    09:08
    První početní výhodu si zahrají domácí hráči. Patrik Lušňák (SBA) je vyloučen za sekání.
    08:18 Stefano GILIATI - 2:0
     
    08:18
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí byli dostatečně důrazní do branky a přidávají druhou trefu! Genoway si výborně sjížděl středem před bránu a dokázal protečovat nahozený puk. Proti tomu ještě Brust dokázal zasáhnout, ale následně se před bránou zorientoval STEFANO GILIATI, který dokázal vyhodit puk do vzduchu a následně doklepnout za ležícího brankáře Slovanu! Bez asistence.
    04:12 Alexandre BOLDUC - 1:0
     
    04:12
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A domácí jdou do vedení! Parlett se ujal puku na modré čáře a tvrdě vypálil. Od zadního mantinelu si mezitím vyjel ALEXANDRE BOLDUC, který protečoval prudký kotouč za Brustova záda! Asistence: Blake Parlett a Mikko Kousa.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 5. Bolduc (Parlett, Kousa), 9. Giliati, 32. Hedberg (Perkovich), 49. Giliati (Genoway, Glumac), 50. Mertl (Smoleňák), 56. Jurčina (Bolduc, Saarinen) – 40. Tičar (Švarný, Barker), 44. Kašpar (Nedorost, Paré)


    Medveščak Záhřeb: Taylor (Krošelj) – Kinrade, Gysbers, Parlett, Kousa, Jurčina, Katic, Deutsch – Bolduc, Bjorkstrand, Saarinen – Smoleňák, Mertl, Kvapil – Hedberg, Jämtin, Perkovich – Genoway, Giliati, Glumac
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Luža, Barker, Sersen, Valach, Švarný, Starosta, Kozák – Paré, Nedorost, Kašpar – Surový, Bartovič, Leblanc – Jeglič, Tičar, Šťastný – Viedenský, Skalický, Lušňák

    Rozhodčí: Bělov, Gašilov – Lazarev, Šichanov

    Diváci: 5390
    bahis siteleri