Zlín – Třinec 0:3 (kon.) | Vítkovice – Sparta 4:3 (2:1 po s.n.) | K. Vary – Kometa Brno 5:3 (kon.)
Liberec – Plzeň 4:5 (0:1 po s.n.) | Pardubice – Chomutov 4:1 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
Litvínov – Mountfield HK 1:5 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
1:5 (0:3, 0:0, 1:2)
Mountfield HK
Neděle 01.11.2015, 17:30Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jen je to Hradec, kdo uzavírá utkání svým gólem. RUDOLF ČERVENÝ na obranné modré čáře vybojoval kotouč a vydal se s ním sám na Januse. Gólmanovi nasadil bekhendovou kličku, kterou zakončil mezi betony a stanovil závěrečné skóre na 1:5! Bez asistence.
    58:07 František LUKEŠ - 1:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    ...a dočkali se. Myslím, že nejsem jediný, kdo lituje Ondřeje Kacetla, nicméně aspoň za výkon ve druhé třetině si Verva ten gól zasloužila. Viktor Hübl nabil zpoza brány FRANTIŠKU LUKEŠOVI, který se do puku opřel z první a ranou o tyčku nedal gólmanovi sebemenší nárok – 1:4! Asistence: Viktor Hübl, Tomáš Pavelka.
    50:09 Brian IHNAČÁK - 0:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    50:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Obávám se, že je definitivně rozhodnuto! Hradečtí zvládali třetí třetinu velmi dobře a čtvrtým gólem odskakují do velmi pohodlného náskoku. Jiří Šimánek vybojoval puk u litvínovské střídačky a pak ideálním pasem vyzval BRIANA IHNAČÁKA, který se do kotouče opřel z první a i z větší dálky se trefil neskutečně přesně do růžku – 0:4! Asistence: Jiří Šimánek.
    17:12 Jaroslav BEDNÁŘ - 0:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Neudrží, dokonce ho navýší! Hradec vymyslel velmi podobnou akci jako při druhém gólu, tentokrát Karel Pilař vyslal dopředu JAROSLAVA BEDNÁŘE. Ten se k nádhernému kotouči dostal díky neúčinnému litvínovskému bloku a stejně jako Vantuch propálil nebohého Lukáše Horáka mezi nohy – 0:3. Asistence: Karel Pilař.
    15:11 Lukáš VANTUCH - 0:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    15:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Velmi váhavou hru domácích trestá Mountfield druhou brankou! Obrana nechala na pravé straně trestuhodně volného LUKÁŠE VANTUCHA, jemuž narýsoval Zdeněk Čáp přesnou přihrávku. Hradecký dlouhán přejel modrou čáru a měl dost místa, aby dojel až před Horáka a prostřelil ho mezi betony – 0:2! Asistence: Zdeněk Čáp, Karel Pilař.
    10:05 Adam COURCHAINE - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    10:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesně ČTYŘI sekundy po útočném vhazování stačily hostům k tomu, aby se ujali vedení! Brian Ihnačák vyhrál buly na svého kanadského kolegu ADAMA COURCHAINA, který se do puku opřel z první a milimetrově přesně trefil růžek nad vyrážečkou bezmocného Horáka – 0:1! Asistence: Brian Ihnačák.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 59. Lukeš (Hübl, Pavelka) – 11. Courchaine (Ihnačák), 16. Vantuch (Čáp, K. Pilař), 18. Bednář (K. Pilař), 51. Ihnačák (Šimánek), 60. Červený


    HC VERVA Litvínov: Horák (18. Janus) – Chaloupka, Kubát, Pavlík, Sklenička, Pavelka, Frolo – Jánský, Hübl, Lukeš – Martynek, Hanzl, Trávníček "C" – Písařík, Piroš, Gerhát – Válek, Smolka, Jurčík. Trenér: Radim Rulík.
    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Vydarený, K. Pilař, Čáp, Dietz, Jank, Hronek – Rousek, Knotek, Šimánek "C" – Bednář, Kukumberg, Dej – Červený, Ihnačák, Courchaine – Köhler, Vantuch, Kopta. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Hrubý, Pešina – Lhotský, Svoboda.

    Diváci: 4275
    bahis siteleri