Ottawa – Detroit 3:5 (kon.) | Tampa – Boston 1:3 (kon.) | Florida – Washington 1:2 (po pr.)
Columbus – Winnipeg 2:3 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 0:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 3:2 (po pr.)
Edmonton – Calgary 4:5 (kon.) | Colorado – San Jose 3:4 (kon.) | Carolina – Tampa 3:4 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Pittsburgh Penguins
Neděle 01.11.2015, 00:15 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:44
    Přesilovku si nyní zahraje právě hostující tým, Toronto totiž hrálo v šesti. Trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Rich Clune.
     
    54:41
    Po zákroku najel do gólmana Jevgenij Malkin a kromě odvety domácích hráčů si vysloužil i dvouminutový trest za nedovolené bránění na brankáře.
    Patric HORNQVIST - 0:4
     
    44:31
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Oj, tak tohle byl pro domácí hodně krutý gól. Dumoulin nahodil ze středního pásma, puk se vrátil před branku, kde obrana nechala projet PATRICA HORNQVISTA a ten pohotově zakončil. Bernier na jeho střelu ani nestačil pořádně zareagovat. Asistence: Brian Dumoulin, Marc-Andre Fleury.
     
    37:33
    Domácí si zahrají přesilovou hru, Jevgenij Malkin se totiž provinil podražením.
    Matt CULLEN - 0:3

     
    30:29
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Už to pro domácí začíná vypadat opravdu špatně. Pittsburgh se dostal do brejku dvou na jednoho, MATT CULLEN to vzal na sebe a nekompromisně torontského gólmana prostřelil. Asistence: Eric Fehr, Rob Scuderi.
    Eric FEHR - 0:2
     
    22:34
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jenže domácím se úvod přesilovky vůbec nevydařil a sami inkasovali. ERIC FEHR nejprve nahazoval před Berniera, puk se ale k němu vrátil, tak naznačil kličku, položil si brankáře a nad něj zavěsil puk do sítě. Asistence: Matt Cullen.
     
    22:22
    Přesilovka pro Toronto, dvě minuty za sekání si vykoledoval Pascal Dupuis.
     
    16:02
    Opět se vylučuje, neboť Rich Clune se u mantinelu dopustil nešetrného zákroku na Scuderiho. Obdržel za to pětiminutový trest za vražení na hrazení. Dlouhá přesilovka pro Pittsburgh!
    Chris KUNITZ - 0:1
     
    13:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá! Fleury nejprve vychytal Grabnera, poté se hosté dostali do kontru, Perronovu střelu Bernier pouze ztlumil, ale puk mu vypadl z chráničů na brankovou čáru a CHRIS KUNITZ jej pouze dorazil do sítě. Asistence: David Perron, Beau Bennett.
     
    13:02
    Přesilovka pro Pittsburgh, dvě minuty za podražení dostal Byron Froese.
     
    10:12
    Přesilovka pro Totonto, dvě minuty za vysokou hůl dostal gólman Marc-Andre Fleury.
     
    07:31
    Za Fleurym to teď pořádně zacinkalo! Na levé straně přijal dlouhý pas van Riemsdyk, najel si trochu na střed a z vrcholu kruhu pro vhazování vyslal prudkou ránu. Fleury zasáhnout nestihl, zachránila jej ale branková konstrukce.
     
    04:06
    Jsou tu první tresty. Domácí Matt Hunwick dostal dvě minuty za hákování, hostující Pascal Dupuis zase dvě minuty za nedovolené bránění na gólmana. Hraje se čtyři na čtyři.
     
    04:05
    A šance na druhé straně. I když byl Hornqvist těsně bráněn, zvládl se rychle otočit a střelou trefit tyčku!

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 14. Kunitz (Perron, Bennett), 23. Fehr (Cullen), 31. Cullen (Fehr, Scuderi), 45. Hornqvist (Dumoulin, Fleury)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Rielly, Hunwick, Phaneuf (C), Gardiner, Polák, Marinčin – Komarov, Kadri, van Riemsdyk – Lupul, Bozak, Winnik – Clune, Froese, Grabner – Parenteau, Holland, Matthias. Trenér: Mike Babcock.
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Letang, Cole, Scuderi, Määttä, Dumoulin, Lovejoy – Hornqvist, Crosby (C), Dupuis – Kessel, Malkin, Perron – Bennett, Bonino, Kunitz – Plotnikov, Cullen, Fehr. Trenér: Mike Johnston.

    Rozhodčí: Luxmore, Peel – Driscoll, Pancich

    Diváci: 19 197
    bahis siteleri