Ottawa – Detroit 3:5 (kon.) | Tampa – Boston 1:3 (kon.) | Florida – Washington 1:2 (po pr.)
Columbus – Winnipeg 2:3 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 0:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 3:2 (po pr.)
Edmonton – Calgary 4:5 (kon.) | Colorado – San Jose 3:4 (kon.) | Carolina – Tampa 3:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:3 (1:3, 0:0, 1:0)
Winnipeg Jets
Neděle 01.11.2015, 00:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Scott HARTNELL - 2:3
     
    58:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    A už je to jen o gól! Atkinson dlouho kouzlil s pukem na holi za Pavelcovou svatyní a poté si všiml na chvilku neobsazeného SCOTTA HARTNELLA, který se ranou z voleje nemýlil! Asistence: Cam Atkinson, David Savard.
    Blake WHEELER - 1:3
     
    16:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a už je to znovu o dva góly! BLAKE WHEELER dostal na levém kruhu spoustu prostoru a vypálil přesně k levé tyči, Bobrovskij nevytasil svou lapačku včas! Asistence: Brian Little, Dustin Byfuglien.
    Brandon SAAD - 1:2
     
    10:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    A už je to jen o gól, domácí jsou zpět ve hře! Před Pavelcem se nejrychleji zorientoval BRANDON SAAD a tečoval Dubinskyho střelu za záda domácího gólmana! Asistence: Brandon Dubinsky, Ryan Murray.
    Andrew COPP - 0:2
     
    06:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly, to je opravdu špatný start pro Blue Jackets! Po nahrávce od Myerse dává svou první branku v Národní Hokejové Lize ANDREW COPP! Nationwide Arena je v šoku. Asistence: Tyler Myers, Anthony Peluso.
    Brian LITTLE - 0:1
     
    05:52
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku, Jets jsou odměněni za aktivnější start! BRYAN LITTLE otevřel skóre na konci šesté minuty, Bobrovskij tak za svá záda pustil třetí střelu v zápase. Asistence: Blake Wheeler a Andrew Ladd.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 11. Saad (Dubinsky, Murray), 59. Hartnell (Atinson, Savard) – 6. Little (Wheeler, Ladd), 7. Copp (Myers, Peluso), 17. Wheeler (Little, Byfuglien)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (21. McElhinney) – Johnson, Savard, Murray, Goloubef, Connauton, Prout – Saad, Dubinsky, Foligno, – Hartnell, Johansen, Atkinson – Jenner, Karlsson, Calvert – Campbell, Wennberg, Boll.
    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Enström, Byfuglien, Chiarot, Myers, Stuart, Trouba – Ladd, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Ehlers – Burmistrov, Lowry, Stafford – Petan, Copp, Thorburn.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Kevin Pollock – Scott Cherrey, Pierre Racicot

    Diváci: 12860
    bahis siteleri