Ottawa – Detroit 3:5 (kon.) | Tampa – Boston 1:3 (kon.) | Florida – Washington 1:2 (po pr.)
Columbus – Winnipeg 2:3 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 0:4 (kon.) | St. Louis – Minnesota 3:2 (po pr.)
Edmonton – Calgary 4:5 (kon.) | Colorado – San Jose 3:4 (kon.) | Carolina – Tampa 3:4 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
3:4 (1:0, 0:2, 2:2)
Tampa Bay Lightning
Neděle 01.11.2015, 23:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jordan STAAL - 3:4
     
    59:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo snížit jednu desetinu vteřiny před koncem zápasu! JORDAN STAAL využil hry v šesti bez brankáře a po dnešní třetí asistenci Victora Raska svoji dělovkou prostřelil výborného Vasilevskijho! Asistence: Victor Rask.
     
    58:19
    Neskutečný zákrok proti Jordanovi Staalovi vytáhl Vasilevskij, díky čemuž nedovolil domácím změnit skóre zápasu!
     
    57:18
    Domácí zkoušejí hru bez brankáře!
     
    56:39
    Cam Ward si připisuje další báječný zákrok proti úplně nekrytému Stamkosovi, který se pokusil o blafák a následné zakončení, domácí brankář byl však svým rychlým přesunem v tomto souboji tím úspěšnějším!
    Kris VERSTEEG - 2:4
     
    55:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek! KRIS VERSTEEG se dostal po skvělé přihrávce od Victora Raska do samostatného úniku, který se mu i s troškou štěstí podařilo proměnit! Asistence: Victor Rask.
     
    53:53
    Callahan se nedokázal prosadit z ideální pozice po přihrávce od Stevena Stamkose! U puku jsou nyní domácí, kteří míří kupředu do rychlého brejku.
    Tyler JOHNSON - 1:4
     
    49:16
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují soupeři na rozdíl tří branek! Krásnou útočnou akci nám předvedla druhá formace Tampy Bay. Nikita Kučerov zavezl kotouč do útočného pásma, kde chytře přenechal puk svému spoluhráči TYLEROVI JOHNSONOVI, který se svoji parádní ránou pod víko branky nemýlil! Asistence: Nikita Kučerov.
    J. T. BROWN - 1:3
     
    44:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají dvoubrankového vedení! JOSHUA THOMAS BROWN se ujal ve středním pásmu odraženého kotouče, kde se rozhodl o individuální akci, která se mu náramně vyvedla, protože následně bekhendovou střelou překonal Cama Warda! Asistence: Valtteri Filppula.
     
    41:43
    První přesilovou hru ve třetí třetině si zahrají hráči Caroliny. Dvouminutový trest za držení si jede odpykat Nikita Kučerov.
    Steven STAMKOS - 1:2
     
    38:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo využít jejich čtvrtou přesilovku, čímž se dostávají do vedení 2:1! Anton Stralman nahrál zpoza branky volnému Nikitovi Kučerovi, který následně předložil puk STEVENOVI STAMKOSOVI, a ten svoji dělovkou prostřelil bezmocného Cama Warda! Asistence: Nikita Kučerov, Anton Stralman.
     
    37:54
    Čtvrtá přesilová hra pro hostující tým. Za vysokou hůl jede na trestnou lavici domácí obránce Hanifin. Podaří se Tampě už tuto přesilovku využít?
     
    35:39
    Stamkos se dostal ke střele z mezikruží, jeho tvrdá rána však jen těsně nezamířila mezi tři tyče!
     
    34:36
    Tampa Bay si zahraje první přesilovku ve druhé třetině. Na trestnou lavici jede obránce Pesce, za vysokou hůl.
     
    33:49
    Parádní zákrok brankáře i na druhé straně kluziště! Tygřím skokem dokázal Cam Ward zlikvidovat dorážku soupeře z bezprostřední blízkosti brankoviště!
     
    30:53
    Vasilevskij teď pohotovým rozštěpem po dorážce Staala zachránil svůj tým od inkasovaného gólu!
     
    25:49
    Boylovi se nepodařilo dorazit skákající puk ve Wardově brankovišti! Ten photovým zákrokem secvakl kotouč mezi svoje betony. Vhazovat se bude po jeho pravici.
    Ryan CALLAHAN - 1:1
     
    20:38
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají ihned na začátku druhé třetiny! Ondřej Palát parádně vybojoval puk ve středu kluziště, následně ho zavezl do útočného pásma, kde našel volného RYANA CALLAHANA, který nedal Wardovi žádnou šanci! Asistence: Ondřej Palát.
     
    17:35
    Na trestnou lavici jede Malone, který dostal 2 minuty za hru vysokou holí. Tampa si tak zahraje druhou přesilovku.
    Eric STAAL - 1:0
     
    15:07
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí využívají svoji první přesilovou hru a ujímají se vedení! Kris Versteeg skvěle vybojoval puk za brankou soupeře, odkud se dostal puk až k ERIKOVI STAALOVI, který se svý bekhendovým pokusem nemýlil! Asistence: Kris Versteeg, Victor Rask.
     
    14:41
    Nyní uvidíme přesilovou hru i v podání Caroliny. Na trestnou lavici míří potrestaný Andrej Šustr.
     
    11:57
    Úvodní přesilovou hru utkání si zahrají hosté. Na trestnou lavici míří Versteeg za hákování.
     
    07:07
    Andrej Šustr vjel hluboko do útočné třetiny, odkud z levé strany vypálil, jeho rána nebyla vůbec špatná, Ward však velice dobře na jeho dělovku zareagoval svoji vyrážečkou, a tak český obránce skóre zápasu nezměnil!

    Branky a nahrávky: 16. Staal E. (Versteeg, Rask), 56. Versteeg (Rask), 60. Staal (Rask) – 21. Callahan (Palát), 39. Stamkos (Kučerov, Stralman), 45. Brown (Filppula), 50. Johnson (Kučerov)


    Carolina Hurricanes: Ward (Lack) – Faulk, Hainsey, Pesce, Liles, Hanifin, Murphy – Versteeg, Rask, Staal – McGinn, Staal, Gerbe – Terry, Nash, Skinner – McClement, Malone
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Bishop) – Stralman, Hedman, Garrison, Carle, Nesterov, Šustr – Callahan, Stamkos, Killorn – Kučerov, Johnson, Palát – Condra, Filppula, Boyle – Brown, Naměstnikov, McGinn

    Rozhodčí: St. Laurent, Sutherland – Barton, Cormier
    bahis siteleri