Záhorská Bystrica – Nižná 4:10 (kon.) | Lido Bratislava – ŠK 1. FBC Trenčín 13:5 (kon.) | Hurikán Bratislava – M-Šport Trenčín 4:9 (kon.)
Sabinov – Košice 7:9 (kon.) | Skalica – Žilina 6:9 (kon.) | Prešov – Florko Košice 5:8 (kon.)
konec
FBC Mikuláš Prešov
5:8 (3:0, 1:4, 1:4)
FbO Florko Košice
sk Neděle 01.11.2015, 17:00 • ŠH ZŠ Sibírska • Slovenská Salming extraliga mužů
     
    FbO Florko Košice napokon zdolali v perfektnom zápase FBC Mikuláš Prešov 5:8. Domácich florbalistov môže mrzieť predovšetkým prehajdákané štvorgólové vedenie. V 25. minúte totiž na 4:0 zvyšoval gólom Šimon Leško. Košice ale do konca druhého dejstva vyrovnali a v záverečnej tretine nenechali nič na náhodu, súperovi strelili ďalšie štyri góly a po ôsmich kolách stále neokúsili trpkosť prehry. Prešovčania ale hrali s lídrom tabuľky takmer celý zápas vyrovnanú partiu, v záverečnej tretine už ale kondične nestačili na vysoké tempo Florka a to napokon zaslúžene zvíťazilo 5:8. (19:53:26)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:17
    Florko Košice dali gól!
    Čo sa ale nepodarilo Kátlovskému, to napravil jeho spoluhráč Jakub Blaško, ktorý pečatí víťazstvo Košíc strelou do prázdnej brány.
     
    59:08
    Kátlovský teraz netrafil prázdnu bránu a neveriacky krúti hlavou, čo teraz nedokázal premeniť.
     
    58:58
    Baláž sa teraz ocitol v dobrej streleckej príležitosti, no jeho pokus zmaril výborným zákrokom Konečný.
     
    58:00
    A Prešovčania sa odhodlali k hre bez brankára, Košičania prakticky ihneď mohli skórovať, no hostia si nevšimli opustenú bránu súpera a tak len posunuli loptu po mantineli ďaleko od svojej brány.
     
    57:37
    Prešovčania sa snažia o strelenie kontaktného gólu, ktorý by výrazne zdramatizoval záver stretnutia, no Košičania výborne bránia a domáci sa nedokážu dostať na dostrel brankára Konečného.
     
    56:19
    Čas sa kráti a Prešovčania necelé štyri minúty pred koncom duelu stále prehrávajú o dva góly.
     
    55:22
    Dôležitý zákrok si teraz na svoje konto pripísal Konečný, ktorý síce inkasoval päť gólov, no dnes zastavil už niekoľko nebezpečných striel súpera.
     
    54:21
    Domácim hráčom už neostáva veľa času. Florko umne diktuje tempo hry, snaží sa držať svojho súpera na dištanc a Prešovčania sa nedokážu prepracovať k záverečnému tlaku.
     
    53:32
    V záverečných minútach zápasu sledujeme vypäté stretnutie, v ktorom sa Prešovčania snažia urobiť niečo s nepriaznivým výsledkom, no hostia majú dostatok skúseností na to, aby si vedenie v závere udržali.
     
    52:53
    Prešovčania musia v záverečnej desaťminútovke doťahovať dvojgólové manko, pričom v zápase viedli už o štyri góly. Hostia sú ale pri chuti a majú loptičku na svojich hokejkách.
     
    51:10
    Florko Košice dali gól!
    A Košice vedú už o dva góly. Siedmy gól Košíc v zápase si na svoje konto pripisuje Jakub Blaško, ktorý sa ocitol sám pred Sninčákom a prešovskému brankárovi nedal čo i len najmenšiu šancu a vymietol horný roh domácej brány.
     
    50:05
    Košičania rozohrávali loptu pred malým bránkoviskom. Dávid Konečný priťukol loptičku Lukášovi Blaškovi, no ten nedokázal prestreliť Prešovčanov v múre.
     
    50:04
    Brána je teraz prevrátená a brankár Sninčák sa pustil do šarvátky s hosťujúcimi hráčmi, ktorí s príliš veľkým dôrazom dobiedzali pred bránou Prešova, čo sa ochrancovi domácej svätyne značne nepáčilo.
     
    49:19
    Florko Košice dali gól!
    A Košičania idú prvýkrát v zápase do vedenia! Presný zásah si na svoje konto pripisuje Tomáš Kopčák po presnej prihrávke od Mojmíra Kešeláka!
     
    49:00
    Kassay sa teraz ocitol v dobrej streleckej príležitosti, no ani jeho dobre mierená strela z prvej neskončila gólom. Gólman Konečný teraz podržal svoj tím a Košičania stále živia nádej na víťazstvo.
     
    48:37
    Joščák teraz pri rohu fauloval Kátlovského a hostia tak majú stále loptičku vo svojej moci.
     
    48:15
    Hosťujúci hráči sú stále v útoku a dobývajú defenzívu domáceho celku. Prešov sa zatiaľ úspešne bráni.
     
    47:25
    Prešovčania sa ale teraz musia brániť, Košičania zavreli svojho súpera pred vlastnou bránou a snažia sa o strelenie šiesteho gólu v zápase.
     
    46:49
    Kopčák teraz dlhou prihrávkou z vlastnej polovice našiel pred bránou Vašíčka, no ten nedokázal prekonať Sninčáka a stav je tak naďalej nerozhodný.
     
    46:02
    Dávid Konečný sa teraz ocitol v dobrej šanci, no jeho strela od pravého mantinelu skončila na výbornom Sninčákovi, ktorý sa stihol premiestniť a pekným zákrokom podržal svoj tím.
     
    45:30
    Florko Košice dali gól!
    Naopak, na druhej strane sa podarilo udrieť Košičanom, ktorí sa opäť doťahujú na svojho súpera. Peknou strelou z diaľky sa prezentoval Kátlovský, ktorý dnes hrá veľmi vydarený zápas.
     
    45:01
    Baláž získal loptičku v strede hracej plochy, dostal sa do úniku po pravej strane, no loptička sa mu vyšmykla z čepele a Konečný tak zasahovať nemusel.
     
    44:26
    V hľadisku hneď panuje lepšia atmosféra. Prešovčania majú loptu na svojich hokejkách a snažia sa prekvapiť súpera finálnou prihrávkou.
     
    44:00
    Prešov dal gól!
    A Prešovčania opäť vedú! Svoj druhý gól v zápase strieľa Šimon Leško, ktorý zužitkoval prihrávku Kassaya. V Prešove dnes sledujeme veľkolepé florbalové predstavenie!
     
    43:22
    Dávid Konečný to teraz skúšal strelou spoza tela, no jeho strela bola zblokovaná.
     
    42:42
    Baláž sa teraz prezentoval dobrou strelou, no bol v ťažkej streleckej pozícii a Konečný si s jeho pokusom napokon poradil.
     
    42:23
    Kominek teraz stratil loptičku, no tá skončila na čepeli kapitána Sikorjaka.
     
    41:42
    Joščák teraz má loptičku na svojej hokejky a kombinuje s Kassayom. Pred bránou však nie je žiadny hráč a tak prešovskí hráči nemajú koho vyzvať do gólovej akcie.
     
    41:18
    Prešovčania rozohrávajú loptičku od pravého mantinelu. O zisk loptičky sa pričinil agilný Leško.
     
    40:53
    Kominek ale nedokázal po zblokovanej Sikorjakovej strele dostatočne usmerniť loptičku zo vzduchu a v hre sa tak bude pokračovať za stavu 4:4.
     
    40:23
    Pri lopte sú však Košičania. Kopčák teraz založil od vlastnej brány útok, no Prešovčania sa teraz dostali k loptičke a predviedli veľmi dobrú akciu na ktorej konči bol Kominek.
     
    40:05
    Záverečná tretina odštartovala. Loptičku na vhadzovaní pre seba získali domáci hráči zásluhou Kominka.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Prešovčania v 25. minúte šli do vedenia 4:0 po góle Šimona Leška, no líder tabuľky dal v ďalších minútach druhého dejstva jasne najavo, že do metropoly Šariša pricestoval s tými najvyššími ambíciami. Strelil štyri góly a v tretej tretine tak budeme svedkami napínavej bitky o tri body.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:47
    V záverečných sekundách majú Košičania stále loptu na svojich hokejkách, no do žiadnej gólovej príležitosti sa nedokázali dostať a do kabín sa tak pôjde za nerozhodného stavu 4:4.
     
    39:09
    Košičania v záverečnej minúte pritlačili svojho súpera pred jeho vlastnou bránou, no zatiaľ sa im nepodarilo skórovať a otočiť tak skóre stretnutia.
     
    38:24
    Florko Košice dali gól!
    A Košičania vyrovnávajú na 4:4! Presilovú hru utešenou strelou usmernil do brány Jakub Konečný po nápaditej prihrávke Jakuba Blaška.
     
    38:13
    Kátlovský mal teraz výbornú príležitosť na skórovanie, no nedokázal prepasírovať loptičku za Sninčáka, Košičania sa musia uspokojiť s rozohrávkou v rohu hracej plochy.
     
    37:40
    Na trestnú lavicu si teraz odchádza za faul odpykať dvojminútový trest Prešovčan Ján Štofko. Košičania majú skvelú príležitosť streliť svojmu súperovi gól do šatne a vyrovnať skóre!
     
    36:12
    Košičania výborne zvládajú oslabenie, Prešovčania síce majú loptu na svojich hokejkách, no cez dobre postavených protihráčov sa nedokážu strelecky presadiť.
     
    35:35
    Prešovčanom sa usadili pred bránou Košíc, no zatiaľ sa im nedarí vypracovať si žiadnu streleckú príležitosť.
     
    34:50
    Prešovčania budú hrať presilovú hru. Na trestnú lavicu si sadá Pavol Dugas za sekanie.
     
    34:24
    A dvojička Kassay – Leško si teraz situáciu zopakovala. Tentoraz ale v úlohe nahrávača bol prvý menovaný, ktorý ale svojmu spoluhráčovi neposlal najpresnejšiu prihrávku a ten tak nemohol zakončovať z prvej, Konečný sa stihol presunúť a pokus prešovského útočníka vykryl.
     
    33:30
    Prešovčania sa dostali do rýchleho protiútoku 3 proti 2. Komínek poslal loptičku na Leška, ten na druhej strane hľadal nabiehajúceho Kassaya, no ten nedokázal dobre trafiť loptičku a z tejto šance napokon vzišlo.
     
    33:10
    Florko Košice dali gól!
    A Martin Kátlovský znižuje na 4:3! Košičania tak strieľajú kontaktný gól a sú vo výbornej fazóne, keď behom šiestich minút strelili tri góly!
     
    32:58
    Leško výborne zabojoval pred bránou hostí, no chýbala mu väčšia podpora spoluhráčov a Konečný tak napokon ukryl loptičku vo svojich rukách.
     
    32:31
    A hráčmi teraz lomcujú emócie. Do potyčky sa dostal domáci Kominek s Kátlovským. Hosťujúci hráč po zásahu rozhodcov ukazuje domácemu hráčovi, že si situáciu vybavia neskôr.
     
    31:44
    Komínek sa prezentoval dobrou strelou zo stredu ihriska, no Konečný mal odkrytý výhľad a tak si s jeho pokusom dokázal poradiť.
     
    31:26
    Na trestnú lavicu si teraz sadá košický florbalista Tomáš Kopčák. Prešovčania budú hrať presilovú hru a majú šancu tak reagovať na dva inkasované góly.
     
    30:18
    Košičania sa tak pomaly dostávajú do zápasu. Svojmu súperovi strelili dva góly a po polovici zápasu sú stále v hre o víťazstvo. Prešovčania však majú stále sľubný dvojgólový náskok.
     
    29:48
    Kešelák sa teraz ocitol v dobrej šanci, keď takmer dokázal potrestať zaváhanie Kassaya. Sninčákova teraz predviedol perfektný reflexívny zákrok pravou rukou.
     
    29:17
    Florko Košice dali gól!
    Košičania sú pri chuti. Konečný krásnou krížnou prihrávkou našiel na druhej strane úplne osamotného Kátlovského, ktorý bez väčších problémov poslal loptičku do odkrytej prešovskej brány, Sninčák ostal po tejto peknej rýchlej akcii bezmocný.
     
    27:18
    Kátlovský teraz mohol znížiť nepriaznivý stav, no proti Sninčákovi sa nedokázal presadiť, lopta po zásahu prešovského brankára končí za mantinelom. Košičania budú rozohrávať.
     
    26:20
    Florko Košice dali gól!
    No Košičania rozhodne neskladajú zbrane, čo potvrdzujú svojím prvým gólom v zápase, o ktorý sa postaral presnou strelou Lukáš Vrábeľ po asistencii kapitána Lukáša Blaška.
     
    25:00
    Prešov dokázal v úvode druhej tretiny navýšiť svoje vedenie a má tak našliapnuté za výhrou, ktorá by pre Florko v sezóne 2015/2016 bola vôbec prvou v ročníku.
     
    24:03
    Prešov dal gól!
    Prešovčania prečkali oslabenie a podarilo sa im štvrtýkrát v zápasse gólovo udrieť. Do štvorgólového vedenia Prešovčanov posiela Šimon Leško, ktorý sa dostal do úniku a s touto situáciou si rutinérsky poradil.
     
    23:28
    Kátlovský sa teraz ocitol pred brankárom Sninčákom, no domáci ochranca svätyne teraz vytiahol výborný zákrok a podržal svoj celok.
     
    22:48
    Lukáš Blaško sa ocitol v dobrej šanci, no ani jeho strela neskončila gólom a Prešovčania si stále držia trojgólové vedenie.
     
    22:14
    Jakub Blaško teraz vystrašil domácich divákov, no ani jeho strela napokon neskončila gólom a Prešovčania zatiaľ prežívajú oslabenie bez ujmy.
     
    21:32
    Hostia si druhýkrát v zápase zahrajú presilovú hru, keď na trestnú lavicu tentoraz putuje Kristián Aštary.
     
    20:48
    Prešov má stále loptičku vo svojej moci a snaží sa vymyslieť niečo produktívne. Košice ale zatiaľ výborne napádajú rozohrávku domácich a Prešov sa zatiaľ nedokáže presadiť.
     
    20:22
    Tall teraz zviedol tvrdý súboj pri mantineli, no situáciu zvládol a loptičku posunul dozadu na kapitána Sikorjaka.
     
    20:10
    Druhá tretina sa začala. Loptičku na buly získali Prešovčania a postupujú dopredu.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V prvej tretine prešovskí florbalisti dokonale zaskočili lídra tabuľky z FbO Florko Košice, keď od prvej minúty hrali bez rešpektu voči doposiaľ neporazenému celku Košíc a do druhej tretiny tak hráči Prešova budú vstupovať s trojgólovým vedením. FBC Mikuláš hrá zatiaľ so svojím súperom viac než vyrovnanú partiu, Košičanov nepustil prakticky do žiadnej šance a po dvadsiatich minútach hry tak vedie nad Florkom rozdielom triedy 3:0.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:32
    Komínek si vypýtal faul a necelých 30 sekúnd pred koncom prvej tretiny sa Prešov snaží streliť štvrtý gól v zápase.
     
    19:20
    A opäť bude nasledovať rozohrávka od košickej brány v podaní hostí. Kassay odviedol dobrú prácu pri napádaní súperovej rozohrávky, no loptu nedokázal vybojovať.
     
    18:53
    Aštary teraz v súboji o loptu fauloval svojho protihráča a Košičania budú rozohrávať loptu od vlastnej brány.
     
    18:27
    Kominek sa teraz snažil presadiť individuálne z ľavej strany, natlačil sa pred košickú bránu, no jeho strelecký pokus Konečný zneškodnil.
     
    18:13
    Sikorjakovu strelu teraz Konečný vychytal tigrím skokom a lopta končí na jeho maske, Prešovčania sú naďalej pri lopte.
     
    17:42
    Aštary teraz peknou prihrávkou našiel nabiehajúceho Leška, no jeho strela skončila na výbornom Konečnom, ktorý pravou nohou zneškodnil výborný strelecký pokus Prešovčanov.
     
    17:11
    Kátlovský sa teraz dostal k strele po peknej individuálnej akcii z bezprostrednej blízkosti, no jeho strela tesne minula ľavú žŕdku.
     
    16:42
    Sikorjak teraz zakladá útok, no musel si dať pozor na atakujúceho Konečného. Kapitán Prešova ale túto situáciu zvládol a domáci hráči sú naďalej pri lopte.
     
    16:16
    Jakub Blaško sa teraz prezentoval peknou strelou spoza tela, no Sninčák si zatiaľ drží čistý štít.
     
    15:55
    Prešovčania hrajú v plnom počte, Leško sa už vrátil do hry, no hostia majú stále loptu na svojich hokejkách.
     
    15:02
    Joščák teraz pozbieral cenné sekundy a prezentoval sa peknou akciou po pravom krídle, odkiaľ dokázal ohroziť gólmana Konečného, ktorý si ale s jeho pokusom poradil.
     
    14:44
    Košičania získali buly v strede ihriska a pokračujú v útočnom snažení pri početnej výhode o jedného hráča.
     
    14:22
    Luáš blaško si teraz viackrát vymenil loptu s Kátlovským. Domáci ale zatiaľ svojmu súperovi nedovolili vystreliť.
     
    13:53
    Na trestnú lavicu si teraz na dve minúty za nedovolený zákrok sadá Šimon Leško. Košičania budú hrať presilovú hru.
     
    13:32
    Pri lopte sú Košičania, ktorí v útoku stratili loptu a o loptu teraz bojuje Aštary pri pravom mantineli.
     
    12:59
    Prešovčania teraz zatlačili svojho súpera, prezentovali sa krásnou kombináciou, ktorej chýbalo už len gólové zakončenie.
     
    12:11
    Prešov dal gól!
    Prešovčania teraz pri mantineli v útoku vybojovali loptičku, ku ktorej sa dostal Joščák, ktorý strelou spoza tela získava pre domáci celok trojgólové vedenie!
     
    11:44
    Sninčák sa teraz dopustil veľkej chyby, keď mu loptička prekĺzla cez ruky a Košičania mohli zakončovať do prázdnej brány, no vynikajúco svojho brankára zaskočil spoluhráč Adamov.
     
    11:17
    Štofko si teraz vypýtal faul od Frankoviča. Prešovčania sa dostávajú k lopte a zakladajú ďalší útok.
     
    11:03
    V hre už sledujeme obrannú dvojicu Štofko – Sikorjak, ktorá si medzi sebou vymieňa loptičku a snaží sa vymyslieť niečo produktívne.
     
    10:47
    Joščák teraz drží loptičku na svojej čepeli a upokojuje hru po jednom z útokov Košíc.
     
    10:26
    Kassay teraz dohral súboj pri mantineli s kapitánom Lukášom Blaškom, Košičania budú rozohrávať loptu.
     
    9:58
    Košičania tak po desiatich minútach prehrávajú 2:0 a majú loptu vo svojej moci.
     
    9:42
    Prešov dal gól!
    A FBC Mikuláš Prešov vedie už 2:0. Domáce tribúny rozjasal Jan Kominek, ktorý krásnou strelou do pravého horného rohu nedal Konečnému v bráne žiadnu šancu!
     
    9:16
    Sninčák teraz rozohráva loptu, tá je momentálne na hokejke Joščáka.
     
    8:57
    Aštary hľadal pred bránou Leška, no Konečný výborne zasiahol a domáci hráč sa do zakončenia nedostal.
     
    8:20
    Strela Baláža teraz vypadla Konečnému z ruky, no rozvlnila len bočnú sieť, Prešovčania sú v úvodných minútach Košičanom viac než vyrovnaným súperom.
     
    7:30
    Útok teraz zakladá Adamov, ktorý posiela loptičku poza bránu na Kassaya. Rozohrávku prešovského hráča vystihol Dugas, ktorý okamžite vyrazil dopredu.
     
    6:58
    Leško teraz dostihol loptičku po chybe Dugasa, no jeho prihrávka na Kassaya skončila za mantinelom. Košičania sa dostávajú k loptičke.
     
    6:34
    Lopta po jeho rozohrávke končí za mantinelom, Košičania budú rozohrávať.
     
    6:17
    Pri loptičke je teraz Baláž, ktorý bude rozohrávať loptu spoza vlastnej brány.
     
    5:52
    Vrábeľ teraz zakladá útok hostí, no Prešovčania v strede hracej plochy prerušili snahu Košičanov a môžu postupovať dopredu.
     
    5:18
    Lukáš Blaško teraz prihral nepresne, lopta končí v rukách domáceho brankára Sninčáka.
     
    4:56
    Prešov dal gól!
    Tentoraz už ale hosťujúci brankár úspešný nebol. Strelecky sa presadzuje Tomáš Adamov, ktorý sa presadil peknou strelou zo strednej vzdialenosti z ľavej strany.
     
    4:41
    Kassay teraz strieľanou prihrávkou hľadal pred bránou Leška, ktorý sa dostal do zakončenia, no skóre sa po jeho strele nemení. Konečný prečítal úmysel Prešovčanov a stihol sa presunúť.
     
    4:12
    Tall sa teraz snažil strelou spoza tela prekvapiť hosťujúceho brankára Konečného, no jeho strela bola zblokovaná a hostia môžu založiť útočnú akciu.
     
    3:51
    Loptička končí za mantinelom za prešovskou bránou, rozohrávať ju budú Košičania.
     
    3:40
    Pavol Dugas na druhej strane pred bránou nenašiel ani jedného svojho spoluhráča a Kassay tak môže postupovať dopredu.
     
    3:18
    Leško sa teraz prezentoval peknou strelou z ľavej strany, no jeho strela z uhla neslávila úspech. Konečný si na jeho strelecký pokus dal pozor.
     
    2:57
    Hra je prerušená, oba tímy posielajú do hry čerstvé sily a striedajú.
     
    2:30
    Komínek teraz zakombinoval s Tallom, no Prešovčania prečíslenie 2 na 1 nedokázali využiť a Košičania tak vďaka kapitánovi Lukášovi Blaškovi môžu postupovať dopredu.
     
    1:57
    Kassay teraz rozbieha prešovský útok. Pri lopte je už Leško, ktorý včera v Košiciach odohral vynikajúci zápas a pripísal si na svoje konto bilanciu 4+1.
     
    1:22
    Jakub Blaško to teraz skúšal z pravej strany backhandovým zakončením, no Sninčák zasahovať nemusel. Strela smerovala mimo brány.
     
    1:02
    Komínek ale získal loptu späť a prvýkrát ohrozil hosťujúceho gólmana Konečného.
     
    0:40
    Sikorjak sa teraz snažil zakombinovať s Tallom, no ten stratil loptičku a Košičania môžu ísť dopredu.
     
    0:10
    A dnešný zápas sa začal. Loptu majú na svojich hokejkách hráči Košíc, no Lukáš Blaško teraz prihral nepresne a loptička končí v moci domáceho brankára Sninčáka.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    V nedeľu sa prešovskí priaznivci florbalu môžu tešiť na derby medzi domácim FBC Mikuláš Prešov a FbO Florko Košice.

    Domáci Prešovčania momentálne v tabuľke okupujú siedmu priečku so ziskom deviatich bodov za tri víťazstvá. V sobotňajšom siedmom kole sa predstavili na palubovke ATU Košice, ktorým po gólovej prestrelke podľahli 13:9. Dnes si budú chcieť napraviť chuť po neúspešnom zápase v Košiciach. Pred domácim publikom privítajú Šarišania lídra z FbO Florko Košice.

    Košický celok si v sobotňajšom domácom dueli poľahky poradil s FBC Predátor Sabinov 7:1 a upevnil si tak pozíciu na prvom mieste v tabuľke. V úvodných siedmich stretnutiach hráči Florka ešte neokúsili trpkosť prehry a svoju vynikajúcu sériu budú chcieť predĺžiť aj v ôsmom kole proti Prešovu.

    Úvod zápasu je naplánovaný na 17:00 hod a florbaloví fanúšikovia sa môžu tešiť na veľmi kvalitný duel, ktorého favoritmi budú hosťujúci hráči. S Prešovom však treba rátať, v doterajších dvoch domácich dueloch ešte neprehral a v úvode série ôsmich domácich zápasov v rade sa bude chcieť prezentovať v čo najlepšej forme, aby prilákal divákov na ďalšie domáce novembrové i decembrové florbalové súboje.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 5. Adamov (Kassay), 10. Kominek (Baláž), 13. Joščák (Kassay), 25. Leško (Kassay), 44. Leško (Kassay) – 27. Vrábeľ (L. Blaško), 30. Kátlovský (J. Konečný), 34. Kátlovský, 39. J. Konečný (J. Blaško), 46. Kátlovský (Vrábeľ), 50. Kopčák (Kešelák), 52. J. Blaško (Vašíček), 60. J. Blaško


    FBC Mikuláš Prešov: Sninčák (Vrána) – Adamov, Štofko, Joščák, Kominek, Sikorjak, Kassay, Tall, Baláž, Leško, Aštary, Dlugoš, Fedor, Schichman, Minich.
    FbO Florko Košice: F. Konečný (Timko) – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, Tomčo, J. Konečný, D. Konečný, Dugas, Kešelák, Vrábeľ, Brunacký, Kátlovský, Očkaják, Frankovič, Vojna, Kopčák.

    Rozhodčí: Vrba, Boháčová
    bahis siteleri