Vsetín – Frýdek-M. 2:6 (kon.) | Kopřivnice – SHK Hodonín 1:0 (kon.) | Opava – Břeclav 3:4 (kon.)
Mor. Budějovice – Val. Meziříčí 7:1 (kon.) | Jablonec n/N – Sokolov 6:2 (kon.) | Klášterec nO – Žďár n/S 1:4 (kon.)
Pelhřimov – Vrchlabí 4:8 (kon.) | Písek – Kobra 8:5 (kon.) | Jindř. Hradec – Tábor 4:11 (kon.)
Havlíčkův Brod – Nymburk 2:3 (kon.) | Klatovy – Děčín 10:1 (kon.) | Trutnov – Bílina 3:2 (po pr.)
Nový Jičín – SK Karviná 8:3 (kon.) | Technika Brno – Poruba 2011 4:5 (kon.) | Kolín – Řisuty 4:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:6 (1:1, 1:2, 0:3)
HC Frýdek-Místek
Středa 04.11.2015, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:14
    František Zúbek teď z trestné lavice volil peprná slova na adresu hlavního rozhodčího, a to se nevyhnulo dalšímu trestu. František Zúbek odchází do kabin, připisuje si trest na 10 minut za nesportovní chování. Pokračuje přesilovka 5 proti 4.
     
    56:10
    Za oplácení si půjde sednout na trestnou lavici slovenský legionář František Zubek. Frýdek-Místek si ještě v závěru utkání zahraje jednu přesilovou hru, ve které může navýšit skóre.
     
    54:06
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    RADIM MATUŠ si povodil dva vsetínské obránce jako malé žáčky. Stáhl si puk do výhodné pozice, a pak s klidnou hlavou překonal Hromadu. Asistence: Vladimír Luka. Utkání je zřejmě rozhodnuto.
     
    52:45
    Bude se pokračovat ve čtyřech na obou stranách. Vyloučenými jsou za Vsetín Jakub Řezáč a za Frýdek-Místek Tadeáš Jaroš.
     
    47:34
    Vladimíra Luku zahákoval Lukáš Finsterle a za trest bude muset odsedět dvě minuty na trestné lavici.
     
    45:51
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdečtí se dokázali prosadit v oslabení. V předbrankovém prostoru se ocitl ADAM RUFER a se štěstím propasíroval puk mezi rukou a pravým betonem Petra Hromady. Pro hosty možná tato branka přinese kýžený klid na hokejky, domácí už nemají moc času ke srovnání utkání. Asistence: David Samiec.
     
    45:02
    Po krásné kombinaci po ose Báchor – Zúbek se ke střele dostal Radim Tesařík, ale lapačka Lukáše Danečka byla v tomto případě bezchybná.
     
    44:06
    Vyloučeným je přítel Petry Kvitové, Radek Meidl, a to za zdržování hry. Vsetín čeká přesilová hra.
     
    43:44
    Po chybě Nedbálka se do samostatného úniku hnal hráč se zkušenostmi z NHL, Tomáš Káňa, ale ani nadvakrát nedokázal překonat Hromadu.
     
    40:47
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Dva vsetínští obránci se srazili v obranném pásmu, z toho pramenila ztráta puku, ke kotouči se dostal VLADIMÍR LUKA, vsetínský brankář měl špatný výhled a tečovaná střela hostujícího kanonýra zapadla do branky Petra Hromady. Hosté se dostávají na začátku třetí třetiny do dvoubrankového vedení. Bez asistence.
     
    39:25
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Branka do kabin teď určitě nahlodá psychiku domácího týmu! Po vyhraném buly se ke střele dostal RADIM MATUŠ a se štěstím procedil puk za záda bezmocného Hromady. Asistence: Vladimír Luka.
     
    37:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Daniel Vaněk proletěl středním pásmem, a pak nezjištně předložil puk FRANTIŠKU ZÚBKOVI jako na zlatém podnose. Ten jeho přihrávku bezpečně zpracoval, a následně chladnokrevně zavěsil. Asistence: Daniel Vaněk, Radim Tesařík.
     
    32:35
    Dresler je vyloučen za napadení, následně je za protesty je vyloučen do kabin. Ukázalo se , že nesportovní chování se nevyplácí. Vsetínské čeká přesilovka.
     
    31:47
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek se vrací do vedení. Samiec obkroužil celou branku, dostal se před Hromadu a poslal puk do ideální pozice najetému DAVIDU KLIMŠOVI, pro kterého už nebyl problém zasunout puk za domácího brankáře. Asistence: David Samiec.
     
    18:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín vyrovnává stav utkání! Střela Radima Tesaříka se od zadního mantinelu odrazila přímo na hůl DANIELA VAŇKA, ten byl v této situaci velice pozorný a zasunul puk za přemísťujícího se Danečka. Asistence: Radim Tesařík, Stanislav Báchor.
     
    12:07
    Bude se hrát 4 na 4. Na 2 minuty za sekání je vyloučen David Klimša, za hrubost pak domácí Lukáš Finsterle. Hráči budou mít v následujících dvou minutách na ledě více prostoru a mohou toho využít k rychlým útočným výpadům.
     
    12:07
    Velká mela před vsetínskou bránou! Z trestné lavice se do solidní šance dostával David Klimša, byl však příliš blízko u branky a nedokázal zvednout puk nad ležícího Hromadu.
     
    09:26
    Na 2 minuty za nedovolené bránění je vyloučen David Klimša, vsetínští mají před sebou první přesilovku dnešního utkání.
     
    05:53
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Po chybě Báchora se do výborné střelecké pozice dostal hostující kanonýr VLADIMÍR LUKA, stáhl si puk a zakončil přesně nad Hromadovo pravé rameno. Frýdek se tak hned v úvodu utkání dostává do vedení a Vsetín bude muset dotahovat ztrátu. Bez asistence.
     
    04:40
    Sám před domácím brankářem se vyskytl Radek Meidl, ale svou střelou zápěstím nastřelil pouze tyč Hromadovy svatyně.
     
    02:33
    Do dobré šance se hnal Jindřich Abdul, když se jako lasička protáhl mezi dvěma beky. Vsetínští si zahrají přesilovku, za podražení je vyloučen hostující gólman Daněček. Trest odsedí Vladimír Luka.

    Tomáš Kopecký

    Branky a nahrávky: 19. Vaněk (Tesařík, Báchor), 38. Zúbek (Vaněk, Tesařík) – 6. Luka, 32. Klimša (Samiec), 40. Matuš (Luka), 41. Luka, 46. Rufer (Samiec), 55. Matuš (Luka)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Báchor, Nedbálek, Hryciow, Žák, Vrba, Řezáč – Zúbek, Vaněk, Kolařík, Slováček, Dvořák, Ambruz, Abdul, Vávra, Vítek, Finsterle, Ondráček, Kajaba, Daněk
    HC Frýdek-Místek: Daněček (Šimboch) – Dresler, Jeník, Heider, Foltýn, Kowalczyk, Samiec, Kvapil, Polák – Franek, Piecha, Sonnek, Klimša, Kovařčík, Rufer, Matuš, Káňa, Meidl, Luka, Jaroš
    bahis siteleri