Česko – USA 1:3 (kon.)
konec
Česko
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
USA
Středa 04.11.2015, 14:15 • Monthey • Reprezentace do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:39
    Zach Walker dnes již nedal trestné střílení, teď zase míří na trestnou lavici. Dvě minuty za hákování a šance pro český výběr.
     
    38:36
    Tak že by ještě v závěru třetiny šance srovnat skóre? Kieffer Bellows dostává dvě minuty za nedovolené bránění a český tým má dnes již čtvrtou početní výhodu.
     
    34:48
    Teď si zase pro změnu zahrají v početní výhodě hokejisté USA. Jakub Sirota sestřelil jednoho z protihráčů a dostává za vražení zezadu dokonce kromě dvouminutového trestu i přídavek v podobě desetiminutového sezení na trestné lavici. Dvě minuty za něj odsedí autor českého gólu Tomáš Šmerha. Na naše mladíky čekají perné dvě minuty.
     
    28:05
    Český tým si zahraje třetí přesilovku dnešního utkání, tentokrát odchází na trestnou lavici Clayton Keller, který zasáhl vysokou holí do obličeje jednoho z českých hráčů. Začíná dvouminutová početní výhoda svěřenců Roberta Reichela.
     
    23:28
    A navíc si český tým zahraje přesilovku. S důrazem to přehnal Will Lockwood a za hrubost putuje za katr, na dvě minuty.
     
    19:20
    Další dvouminutový trest pro český tým, tentokrát se provinil Martin Havelka, a to držením protihráče. Druhá přesilovka USA v zápase.
     
    14:31
    I český tým si projde zkouškou při hře v oslabení, dvě minuty za vražení dostává útočník Milan Davídek, kmenový hráč Karlových Varů.
     
    09:25
    Český tým si zahraje první přesilovku v zápase, na trestnou lavici míří za hákování Michael Campoli.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 23. Šmerha (Kodýtek, Havelka) – 7. Bellows (Keller), 37. Keller (Anderson, Fox), 58. Lockwood (Howdeshell)


    Česko: Kořenář (Groh) – Kvasnička, Doudera, Hrdinka (A), Novák, Sirota, Valík, Furch – Zachar (C), Reichel (A), Pavlík – Najman, Havránek, Hrala – Havelka, Kodýtek, Šmerha – Davídek, Kačírek, Kousal – Michnáč.
    USA: Oettinger (Woll) – Martin (A), Lindgren (C), Campoli, Krys, Fox, Greenway, Hellickson, Luce – Anderson (A), Keller, Bellows – Howdeshell, Lockwood, Khodorenko – Frederic, Sanchez, McPhee – Pastujov, Walker, Suthers.

    Rozhodčí: Hebeisen, Urban – Dreyfus, Rebetez (všichni Švýcarsko)

    Diváci: 350
    bahis siteleri