Švýcarsko – Švédsko 7:11 (kon.) | Česko – Finsko 2:6 (kon.)
konec
Česko
2:6 (1:1, 1:2, 0:3)
Finsko
Sobota 07.11.2015, 13:00 • Hala Vodova • Euro Floorball Tour (junioři)
     
    43:16
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To je velmi špatný start do třetí třetiny v podání Česka a nejspíš je rozhodnuto. Heikkila nabil OLLIMU WIKSTEDTOVI, jehož rána skončila přesně v horním rohu brány.
     
    41:40
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je tu i pátá branka finského celku. S Heikkilovou ránou si Eckhardt ještě poradil, na dorážku JOONARANA SURAKKY už byl ale krátký.
     
    40:52
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, Finsko hned zkraje třetí části odskakuje o dvě branky. Suomela našel ideální přihrávkou rozběhnutého RASMUSE KAINULAINENA, jenž sám proti Eckhardtovi zakončil přesně pod horní tyč.
     
    31:47
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Máme tu další obrat ve skóre, tentokrát jdou ale do vedení Finové. Odražený míček si před českým brankovištěm našel TINO LINDSTEDT, který jej zády k bráně napálil bekhendem přesně k tyči.
     
    28:56
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel je znovu vyrovnáno. Majalathi našel krásnou křižnou přihrávkou TINO LINDSTEDTA, který střelou tahem vyrovnal.
     
    22:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští junioři otáčejí vývoj zápasu! K míčku se před velkým brankovištěm dostal MILAN MELIŠ, jehož povedená rána skončila za Saaretnolovými zády!
     
    15:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Němeček prostrčil míček na PETRA BRAUTFERGERA, jenž šel z boku sám na Saarentolu a prostrčil míček mezi jeho nohama.
     
    06:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Trestného střílení se ujal RASMUS KAINULAINEN, který parádně vymíchal Eckhardta a poslal Finy do vedení.

    Jan Číhal

    Branky a nahrávky: 16. Brautferger (Němeček), 23. Meliš (Mühlfait) – 7. Kainulainen (TS), 29. Lindstedt (Majalathi), 32. Lindstedt (Lintula), 41. Kainulainen (Suomela), 42. Surakka (Heikkila), 44. Wikstedt (Heikkila)


    Česko: Eckhardt (Mück, Blaha) – Bartoš, Cabejšek, Krbec K., Hudera, Mühlfait, Němeček, Tlapák, Krejčíř, Ulman, Koláčný – Brautferger, Meliš, Juha, Krebner, Jurdzin, Krbec M., Krejča, Zouzal, Macháček, Bína
    Finsko: Saarentola (Pohjonen) – Rekilä, Suomela, Metsälä, Lintula, Salo, Nyman, Salminen – Majalahti, Lindstedt, Sorvali, Töyrylä, Heikkilä, Jalo, Wikstedt, Sikkinen, Holopainen, Kainulainen, Luoma, Surakka, Ailio.

    Rozhodčí: Bjorn Aksel Henriksen, Jan Magnar Ingebrigtsli