Aston Villa – Manchester City 0:0 (kon.) | Liverpool – Crystal Palace 1:2 (kon.) | Arsenal – Tottenham 1:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
1:2 (1:1)
Crystal Palace FC
Neděle 08.11.2015, 17:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Jordon Ibe, přichází Divock Origi.
     
    87
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Yohan Cabaye, přichází Jordon Mutch.
     
    86
    Ze střední vzdálenosti vyslal nebezpečnou střelu Philippe Coutinho, který mířil těsně nad břevno branky Hennesseye! Střela byla navíc tečovaná, a bude z toho rohový kop!
    82. Scott DANN - 1:2
     
    82
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí fanoušky pořádný šok! Crystal Palace jde osm minut před koncem řádné hrací doby do vedení! Hosté vybojovali rohový kop, kterého se ujal Yohann Cabaye, centr francouzského záložníka našel Danna, jehož hlavičku ještě Mignolet vyrazil! SCOTT DANN se však dostal i k dorážce, a na tu již byl belgický brankář krátký!
     
    81
    Nádherný pas na pravou stranu obdržel Jordon Ibe, kterého krásně našel Lucas Leiva. Mladý anglický křídelník poslal ostrý centr před branku, který málem našel nabíhajícího Lallanu! Míč se však snedl na hlavu Danna, který centr odvrátil!
     
    80
    Trenér Pardew provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Jason Puncheon, který podal velmi dobrý výkon, a patřil k nejlepším hráčům hostujícího celku. Na poslední minuty přichází na "plac" Ledley!
     
    76
    Hlavní sudí Neil Swarbrick rozdal další žlutou kartu, tu dostal Nathaniel Clyne, který si počínal nedovoleně v souboji s Jasonem Puncheonem.
     
    72
    Crystal Palace je hodně pasivní, teď však mohl jít do vedení! Do středu hřiště si natáhl míč Jason Puncheon, který vyslal nebezpečnou střelu. Simon Mignolet se musel hodně natahovat, aby míč střelu vyrazil na rohový kop!
     
    67
    Obránce Pape Souaré to v tomto případě přehnal s důrazem, když poslal nedovoleným zákrokem k zemi Jordona Ibeho. Hlavní rozhodčí neváhal, a udělil žlutou kartu!
     
    65
    Druhé střídání si připravil Jürgen Klopp, který posílá ze hry Emre Cana. Mladý německý záložník dnes nepředvedl optimální výkon, a je nahrazen Robertem Firnimem, letní akvizicí Reds z Hoffenheimu!
     
    65
    Své první střídání v tomto zápase provádí hostující kouč Pardew! Ze hřiště odchází útočník Bakari Sako, který v dnešním utkání nebyl příliš vidět. Na jeho místo přichází mladý Connor Wickham!
     
    63
    Domácí však přispěchali s velmi rychlou odpovědí! Adam Lallana posunul míč na naběhnutého Alberta Morena, který svým centrem našel před brankou Bentekeho. Belgický útočník však poslal svou hlaviku těšně nad břevno!
     
    62
    Na druhé straně se do zajímavého protiútoku dostali hosté! Po pravé straně postupoval Wilfried Zaha, který dostal dostatek času na centr, kterým našel v levé části vápna Saka. Jeho zakončení však mířilo pouze do boční sítě!
     
    60
    Bolasie vybojoval míč na levé straně pro Zahu, který postupoval do vápna. Následně si pokoušel zaseknout míč před Škrtelem. Slovenský stoper mu na to však neskočil, a míč dokázal odkopnout!
     
    48
    Christian Benteke dostal míč do středu na Coutinha, který postupoval směrem do vápna, a následně míč vrátil Bentekemu. Belgický útočník byl při zakončení tísněn McArthurem, a jeho střela mířila nad branku!
     
    45+3
    Po rohovém kopu měl velkou šanci Lucas Leiva, jehož hlavičku však zblokoval McArthur. Následně ještě pálil Philippe Coutinho, nicméně jeho pokus mířil nad branku!
     
    45
    Exekuce rohového kopu Reds se ujal Philippe Coutinho, jehož centr našel ve vápně Dejana Lovrena, který se protlačil k hlavičce. Chorvatský stoper však mířil pouze do středu branky, kde byl připravený Hennessey!
    42. Philippe COUTINHO - 1:1
     
    42
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Reds v závěru poločasu srovnávají na 1:1! Ve středu hřiště operoval s míčem mladý Jordon Ibe, který následně krásně našel ve vápně Adama Lallanu. Anglický středopolař poslal míč před branku, kam si naběhl PHILIPPE COUTINHO, a přesnou střelou překonal Hennesseye!
     
    40
    Liverpool musí poprvé v tomto zápase střídat! Mamadou Sakho to ještě zkusil, nicméně po třech minutách zjistil, že to opravdu dál nejde. Na místo francouzského stopera tak již opravdu nastupuje Dejan Lovren!
     
    39
    Exekuce rohového kopu se ujal Jordon Ibe, kterému se centr příliš nepovedl. Za vápnem se však dostal k míči Coutinho, který jej prostrčil na Lallanu. Ten si navedl míč do středu, a vyslal technickou ránu, ta však mířila mimo!
     
    34
    Na trávníku zůstal ležet Mamadou Sakho, který si ublížil v souboji s Yannickem Bolasiem. Francouzský stoper je momentálně v péči lékařů, a uvidíme, zda-li bude schopen pokračovat ve hře!
     
    32
    Velká šance domácího celku! Na začátku akce byl mladý Jordon Ibe, který postupoval po pravé straně. Následně si narazil míč s Canem, a přesnou přihrávkou našel ve vápně Bentekeho. Belgickému útočníkovi však nesedlo zakončení, a míč mířil úplně mimo!
     
    29
    Exekuce rohového kopu se ujal Jordon Ibe, jehož povedený centr našel na hranici malého vápna hlavu Martin Škrtela, jehož hlavičku však vyrazil skvělým zákrok Wayne Hennessey na další rohový kop!
    21. Yannick BOLASIE - 0:1
     
    21
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    Tak tohle se příliš nečekalo! Aktivní Crystal Palace jde ve 21. minutě na Anfield Road do vedení! Na pravé straně se dostal k míči s trochou štěstí Zaha, který poslal do vápna přízemní centr. Míč se odrazil k YANNICKU BOLASIEMU, který tvrdou ranou nedal Mignoletovi šanci!

    Jan Havlovic

    Branky: 42. Coutinho (Lallana) – 21. Bolasie, 82. Dann

    Karty:   76. Clyne (LIV) – 67. Souaré (CRP)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 13:5. Střely mimo: 9:4. Rohy: 14:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 7:6.
    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Škrtel, M. Sakho (40. Lovren), A. Moreno – Can (65. Firmino), Lucas Leiva – Ibe (87. Origi), Coutinho, Lallana – Benteke.
    Náhradníci: Bogdán – Lovren, Firmino, Allen, Origi, Brannagan, Teixeira.

    Crystal Palace FC: Hennessey – Kelly, Dann, Delaney, Souaré – Cabaye (87. Mutch), McArthur – Zaha, Puncheon (80. Ledley), Bolasie – Sako (65. Wickham).
    Náhradníci: Speroni – Ward, Hangeland, Bamford, Wickham, Mutch, Ledley.

    Rozhodčí: Neil Swarbrick – Ledger, Salisbury (vš. Anglie)
    bahis siteleri